медии контролирани и платени от ПФК Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот Old_death » 17 дек 2008 07:05

До tprodanov

Темата е хубава и ти се мъчиш да опонираш донякъде аргументирано,но във фенското си пристрастие пренебрегваш основни факти.За никой не е тайна,независимост от клубните си пристрастия,че в последните няколко месеца срещу ЦСКА се води целенасочена медийна кампания.Примери за това колкото искаш.От момента на отнемането на лиценза на клубът се почна тая кампания с цел да оправдае действията на БФС и Лицензионната комисия по случая.Някой зададе ли си въпроса,защо само ЦСКА бе прицел на тия писания?Защото Томов отвори кутията на Пандора и разгласи дълго пазената тайна за заплатите на футболистите,играещи в България.Основното основание за отнемането на лиценза ни бе дългове на клубът към държавата.Те били натрупани поради неизплащане на данъци заради по високите заплати на играчите ни.Ето това са медийни нападки.Да не изреждам и цялата мърсотия,която се лее върху клубът и всички свързани с него.Ще ти дам пример и за медиен комфорт.Никой не вярва сериозно,че играчите на Левски получават по малки заплати от тия в ЦСКА.Напротив.В пресата от време на време се промъкват сведения за умеещите да четат между редовете.Пример.По време на предишния си престой в Левски,Гонзо е получавал заплата 27000 лева.Скоро четох,че Телкийски е склонен да се завърне в клубът срещу месечно възнаграждение от 40000 лева!!!Абе аджеба,Батков плаща ли данъци върху тия заплати и защо този въпрос не се повдига в пресата?Друг пример за създаден медиен комфорт.Преди около два месеца в пресата се изпуснаха сведения,че при предишния си престой в Левски Гонзо е бил нередовен играч,защото в рамките на един сезон е играл в три клуба,което противоречело на наредбите на УЕФА.Някой да зачекна тоя въпрос?Всичко отмина с мълчание.Не мога да си представя какво щеше да се изпише,ако ние бяхме замесени в такава работа.Следващ пример.След като ЦСКА купи нов автобус,отборът отпътува за мача си в Пловдив със стария.Моментално всички медии гръмнаха,че клубът не е плащал вноските си по лизинга.Наложи се представител на лизинговата компания,осигурила автобуса да публикува опровержение,което направи и управата на ЦСКА.Ето това е медиен натиск.
На няколко пъти ти поставяш въпросът за един собственик на медии,който бил фен на ЦСКА.Ще бъдеш ли тогава честен пред себе си и да отговориш на въпросът фен на кой отбор е бившия собственик на ЦСКА Васил Божков?Когато намериш вярният отговор,тогава ще отговориш сам на въпросът си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 08:31

АЛО, КОМРЛЕКСИРАНОТО ПРАСЕ, СПРИ СЕ ВЕЧЕ ДА ГРУХТИШ И ДА ОВОНЯВАШ ВСИЧКО С МИРИЗМАТА СИ НА КОЧИНА!!! БА ТИ КАПУТА СИ!!! КАКВО ИСКАШ БЕ ТЪПАК?! ГЛУПИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е КОМУНИЗМА, КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА!!! ЩОМ ПРАВИШ ТЪРЖЕСТВО - ПЛАЩАШ! ЩОМ ВОДИШ ПЕРЛИ И ДИАМАНТИ И СИ ОБЕЩАЛ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ - ПЛАЩАШ! ИМАШ ДАНЪЦИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ - ПЛАЩАШ!!! А КАТО НЕ ГО ПРАВИШ - ПРЕСАТА ГО КОМЕНТИРА!!! АЙДЕ ПИТАЙ МАМА И ТАТЕ, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА НЕ ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДОХОДИТЕ ЗА ПРЕДИШНАТА ГОДИНА!!! РАЗБИРАШ ЛИ ПУБЕРЧЕ - В ТОЗИ ЖИВОТ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!! И РАЗНИ ТАРИКАТИ КАТО ГЛУПИ РАНО ИЛИ КЪСНО ГРИЗВАТ ДРЪВЦЕТО!!! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И СТИГА С ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ!!! МЕЖДУ ДРУГОТО ТИ ТРЯБВА ДА СИ НЯКОЙ ОТ ПРЕДПОЛАГАМ БАННАТИТЕ DANCHO70 ИЛИ BGArmy, НО КОЙТО И ДА СИ - ТЪПАК СИ!!!!!!

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 17 дек 2008 08:43

Oil-death> това твоито се казва: Храни куче да те лае! Как имаш наглоста да критикуваш Божков след като той направи всичко за смешното ви отборче? Имаше ли играч които да не купи, говорим за разумен избор? То не бяха Африканци, Нигериици и какви ли още не.
Albena> ако наистина вярваш в това което си написала е жалко. Аз лично се радвам че една голяма лъжа наречена цска излезе на яве. Съгурен съм, че няма отбор в света които да играе без да си е платил или разсрочил задълженията си към собствената държава. А това в нормалните държави се нарича дотация, превод - подпомагане, което от своя страна е нарушрние на поне 10, повтарям 10 закона за конкуренцията. Ъпсурда тук е че червеното отборче беше спасено само и изрично с намесата на правителството и президента, ако имате къса памет ще ви припомня. Дори малко ме е яд че Батков не ви закри, което щеше да бъде пагубно за българския футбол, когато станаха неразбориите. И сега след всичкия батак които е при червените искате медиите да мълчат? - хвала на вашата безпристрастност

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 17 дек 2008 08:50

Точно така! Левски плаща на всеки да пише против ЦСКА, и Батков не плати данъците на чорбата, и хората обичат Бербатов, щото той има националната фланелка за пижама (спи с нея и на терена) и... и... и...

айде сега се върнете на Земята (третата планета от Слънцето към Юпитер, ако още не знаете къде е)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 09:12

убии простака с мълчание

fanchita

Мнениеот fanchita » 17 дек 2008 09:15

кур за педала томислав русев,ако му е кеф нека ме трие!

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 09:23

albena написа:убии простака с мълчание

Пише се "УБИЙ", а не убии, ама така е като не ходиш на училище...... Глупи и цдна са ясни, но не лошо да обърнеш малко внимание на себе си....

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 09:33

Абе що не си идете да си пишете във синия форум. Не мога да разбера каква работа имате вие тука. Аз с ръка на сърцето ви казвам, че досега не съм влизал в смръдливия ви форум и няма и да го направя. И ви съветвам и вас да направите същото. Хванете се под ръчичка и си пишете там всичките ви простотии и после си им вярвайте. Ние не сме длъжни да се занимаваме с вас. Колкото до темата аз искам да попитам...???
Абе ти да не си му кум или първи братовчед на Гергов бе Проданов, че му знаеш бизнеса и клубните пристрастия.
Не искам да се заяждам, но виждам, че си светнат по много въпроси и искам да те питам нещо.
Как така например данък общ доход в Левски е В ПЪТИ ПО-МАЛЪК отколкото в ЦСКА? Как можете да имате претенции за стадион Раковски при положение, че нямате никакви аргументи за това (все едно сега от ЦСКА да скочат и да искат стадиона на Септември в Красна поляна). Как само на Батков му дават стадиона за 20 години, а пък той има наглостта да се мръщи.
Ако някой има адекватни отговори подкрепени с факти, аз лично ще се извиня, че сам задал тези въпроси.

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 09:47

pepino_po написа:Абе що не си идете да си пишете във синия форум. Не мога да разбера каква работа имате вие тука. Аз с ръка на сърцето ви казвам, че досега не съм влизал в смръдливия ви форум и няма и да го направя. И ви съветвам и вас да направите същото. Хванете се под ръчичка и си пишете там всичките ви простотии и после си им вярвайте. Ние не сме длъжни да се занимаваме с вас. Колкото до темата аз искам да попитам...???
Абе ти да не си му кум или първи братовчед на Гергов бе Проданов, че му знаеш бизнеса и клубните пристрастия.
Не искам да се заяждам, но виждам, че си светнат по много въпроси и искам да те питам нещо.
Как така например данък общ доход в Левски е В ПЪТИ ПО-МАЛЪК отколкото в ЦСКА? Как можете да имате претенции за стадион Раковски при положение, че нямате никакви аргументи за това (все едно сега от ЦСКА да скочат и да искат стадиона на Септември в Красна поляна). Как само на Батков му дават стадиона за 20 години, а пък той има наглостта да се мръщи.
Ако някой има адекватни отговори подкрепени с факти, аз лично ще се извиня, че сам задал тези въпроси.

Господинчо, не ти си човекът, който ще казва, кой и къде да пише?! Ясно?! Ако форумът беше на баща ти, може и да имаш претенции, но той е на всеки, който иска да изрази мнение! А на теб като не ти харесват половината мнения - не ги чети!!! Има един форум, на г-н ГА,отиди там и ще четеш само прекрасни неща за любимия си цдна, а за така омразния Левски, най-великите прозрения и заклемявания!!!Айде със здраве и не забравяй - форумът е за всички!!!!

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:00

Говорех точно за комплексари като тебе Армагедончо. Като толкова искаш да си споделяш мнението айде да го чуем. Аз съм задал въпросите. Ако не можеш да отгвориш премини на друга тема, като: Да бъдеш Евроидиот - хубавите и лоши страни!!!, или - БАТЕ ужили ме неква гад по задника.

Върни се в “ЦСКА”