http://gong.bg/view_article.php?article_id=129097
От цялата ситуация в момента е въпросът каде са Еньо,Шмедин и Цачев.Пак ще чуем тъпи мнения от рода,че не са във форма.Но въпросът е,ако те не са във форма,то Бижутера,Миро и Бардон да ли са?Писна ми Гонзо да ни дава празни надежди и да си мени мнението като бат Бойко.Гонзо е истински хамелеон.Честото ви мъчение в атака с Бижутера и Миро.Аз съм шах и мат.За мен е по-добре да се издъним и така да се започне от нулата,т.е със нов президент и човек който си държи на думата от скамейката.Това не е Левски,а цирк.Всички да минат през най-близката аптека и да се запасят с нужните материали,че ни чака отново мъка
Защо надеждата да вкараме някой гол пак се изпари?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Защо надеждата да вкараме някой гол пак се изпари?

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Защо надеждата да вкараме някой гол пак се изпари?
примера с бат бойко не го разбрах.... ама ако си бесепарче е обяснимо....
- bigbonusprize
- Контакти:
Прав е авторът. Гонзо, какво стана с Шмедин, Еньо и Цачев? Нали нямаше кой да вкарва голове? Пак ли Йовов ще ни трови като централен нападател? Еньо и Шмедин се скъсват да вкарват в дубъла, но явно няма кой да ги забележи или пък има нещо друго?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Казва едно,а върши друго.Иначе съм фен на Бойко,но тук вече нямаме право на грешки,за разлика в политиката.Мразя всичко червено

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Еньо май не е вътре заради това,че не е подписъл нов договор.Ако се окаже,че това е причината,значи Левски е станал бит пазар.ако не бием Локо,Гонзо също трябва да отиде на борсата

Гонзо да излезе и да каже,защо някои не са във форма,нали той е този който ги подготвя да са във форма,за да вкарват голове.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Писна ми и на мен. Пак ще ми скъсат нервите двамата свогенци и нищо ново. Дано поне Кривия да играе, та да имаме шанс евентуално от фаул да вкараме.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
А и този Тевия за какво го взехме?
той поне е млад за разлика от другите.

Аз пък искам Гонзо да излезе и да каже какво футболно видя в този Миро Антонов....Като му чуя името и се сещам за центрирането в Бургас което му бе отправено на метър от вратата и той.....с удър с глава върна топката, при този който центрира...СМЯХ! В България има само двама нападатели, който Левски като ги купи, да излезе Гонзо и да каже взехме нападатели (Генков и Камбуров), всичко дуго е бошлав работа....а този Тевия....правим селекция с резервите на Локо Мз....ТРАГЕДИЯ! А относно мача очаквам много труден за нас мач.