Има ли непозволени действия срещу Йовов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Има ли непозволени действия срещу Йовов

Мнениеот Converse » 08 апр 2010 20:59

Ако Йовов не беше паднал щеше ли да има дузпа ?! Абсурд !!! Както и да е, може да спорим до утре .. Всеки си знае неговото ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 апр 2010 21:21

Не си противореча, признавам, че дърпането не беше толкова силно, че Йовов да падне, но също така ти казвам, че е достатъчно основание да се отсъди дузпа. Снощи Рибери не падна, след като Фабио го дърпаше, но имаше фал и жълт картон.

Значи и аз не мога да разбера на каква основа си стъпил.Недей да говориш за демагогия,защото последните ти няколко поста са пример за това!Веднъж дърпането не било толкова силно,че Йовов да падне!Видял си някакво дърпане,което май само 2000 човека в цяла България сте видяли.Даже и да е истина,тогава на какво основание съдията отсъди дузпа?Щом не е имало нарушение за падане,защо тогава не бе отсъден жълт картон за симулация?Примери за такива отсъждания има хиляди.Не сравнявай ситуацията с Рафаел с тая,защото не е етично.Жълтия картон на Рафаел бе изкаран от играчите на Байерн с реакцията им.Защо спираш в сравненията между съдийството в двата мача дотук,а не продължиш с единоборствата в двете наказателни полета,за които според твоя и на Ристосков критерии,трябваше да бъдат отсъдени половин дузина дузпи!Не се ли събраха прекалено много отсъждания,влияещи пряко на крайния резултат и то само в една посока и в полза на един отбор?Говориш за демагогия,но сега ще те тествам по тоя параграф.Помниш мача ни с Пирин.Каква щеше да е реакцията ти,ако бяха признали такъв гол срещу Левски и бяха лишили отбора от две точки!Как щеше да реагираш,ако в мач срещу вас отсъдят две дузпи и изгонят играч и въобще случвало ли ви се е това някога.Преди няколко месеца в мач между Левски и Локо свириха за първи път от 7 години насам дузпа срещу вас на Герена и целия син щаб орева орталъка!Това според теб нормално ли е?Отговори ми на тия въпроси и тогава говори за демагогия!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 08 апр 2010 22:41

Old_death, значи изписал си цял ферман, а само човек като ти погледне петото изречение и спира да чете:

Видял си някакво дърпане,което май само 2000 човека в цяла България сте видяли

Това стига, за да разберем, че говориш като с... Че играча на Черноморец дърпа Йовов се вижда много ясно, затова няма спор... сега дали съдията трябва да свири дузпа преценява той, ако иска може да даде, но може и да го подмине... Например от снощи играта с ръка на Нани някой ще го свири, друг не...

А пък най-смешно е твърдението, че ако се свири такава дузпа, то в мач трябва да се свирят по една дузина такива... Е как да не се смее човек, като тук става въпрос за игрова ситуация, при движение... топката стига до Йовов, ако защитника на Черноморец не му попречва като го задържа, а съвсем различна е ситуацията, когато става въпрос за статично положение при центриране от корнер, фаул... където и двамата играчи се държат и се борят за позиция в наказателното поле...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 апр 2010 23:03

Old_death написа:.

Дай ги тия хиляди примери, в които не се дава дузпа, а картон за симулация, бе, разбирач. Аз си казах мнението дали има или няма дузпа, казах защо според мен е така и дадох пример. Ти си написал много повече думички от мен, а не си казал нищо. И нямам никакво намерение да ти отговарям на хипотетичните въпроси какво щяло да стане, ако еди какво си.
Ясен си ми, щом ми обясняваш и ти като избушилия Фърги как футболистите на Байерн са изкарали втория картон на Рафаел :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 апр 2010 08:53

Old_death написа:
.
Дай ги тия хиляди примери, в които не се дава дузпа, а картон за симулация, бе, разбирач. Аз си казах мнението дали има или няма дузпа, казах защо според мен е така и дадох пример. Ти си написал много повече думички от мен, а не си казал нищо. И нямам никакво намерение да ти отговарям на хипотетичните въпроси какво щяло да стане, ако еди какво си.
Ясен си ми, щом ми обясняваш и ти като избушилия Фърги как футболистите на Байерн са изкарали втория картон на Рафаел

Аз може да не съм разбирач на твоето ниво,но поне коментирам това,което виждам,а не това,което искам да видя!Въобще не ти говоря хипотетично,както тия с които ми е пълен списъка за игнорирани.Като те гледам и ти си пътник за строя с дървени философи.Зададох ти няколко въпроса в края на предишния си пост,но съвсем нормално след като не ти изнасят отговорите ги подмина аристократично и се захвана с расъждения за това,доколко разбирам от футбол.Браво!Типична реакция на човек,който няма какво да каже,вижда че не е прав,но няма мъжеството да си го признае.На тоя фон как би коментирал скъсаната фанелка на нападателя на Валенсия в наказателното поле на Атлетико на фона на тълкуването на правилника от Ристосков!И последно.Престани да четеш и виждаш само това,което ти изнася!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 апр 2010 09:03

пък най-смешно е твърдението, че ако се свири такава дузпа, то в мач трябва да се свирят по една дузина такива... Е как да не се смее човек, като тук става въпрос за игрова ситуация, при движение... топката стига до Йовов, ако защитника на Черноморец не му попречва като го задържа, а съвсем различна е ситуацията, когато става въпрос за статично положение при центриране от корнер, фаул... където и двамата играчи се държат и се борят за позиция в наказателното поле...

По твоята логика е достатъчно да прочета тая хумореска и да спра!Каква е разликата между задържане,видяно само от сините,по време на игра и такова при изпълнение на статично положение?Значи по твоята логика излиза,че статичното не е игрова ситуация!Да не би да е в добавеното време,или съдията ги назначава да се изпълняват в почивката между двете полувремена!И въобще си избий от главата,че Йовов щеше да стигне топката.ТЯ БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО ВИСОКА ЗА ДА Я СТИГНЕ!Не се очудвам,че не си разбрал какво искам да кажа,след като сам си призна,че си чел само части от постовете ми.Тук ставаше въпрос за критерий,морал и модел на поведение.Не напразно дадох няколко примера за неадекватни съдийски отсъждания и по все в полза на един отбор.Но какво съм седнал да повтарям на всеки,все едно имам работа с олигофрени!Четете и после коментирайте,като бъдете поне коректни да отговарята на въпросите.Ще чакам през есента поредния ви "европодвиг",този път със съдейството на отбори като Ла Валета!

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 09 апр 2010 09:45

Реално погледнато тази дузпа е пресилена,да имаше задържане,но беше сакунди преди Йовов да се покаже за пореден път като артист!Все пак и по смешни дузпи са свирени в бг спомням си за едно от паданията на велизар,кадето се спъна в топката,а защитника бе на 1,5метра от него,тогава дори заблудените червени фенове скандираха към Янев да изкара дузпата в аут,а и вижте каква дузпа дадоха на Арсенал!След като съдията е свирнал значи е видял нещо! :) :) Общо взето цялото ни първенство е един голям цирк,а ние си пишем по форумите имало ли дузпа!Всичко е ясно преди да почне първенството както казва Батето ще стане шампион този които аз кажа! :shock:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 апр 2010 12:23

Продължавате да спорите с ГА ли? :) Безмислено. Заблуденият цял живот си остава заблуден... На читирите букви като им свирят дузпи всичките са истински. Като свирят на Левски всичките са измислени... С промит комунистически мозък не се спори...

Пък по темата. Пресилена дузпа, но напоследък сме свидетели на фрапантни грешки в европейските турнири и лиги. Грешки се случват в цял свят, но само в България търсенето на конспирации е толкова развито...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 09 апр 2010 19:01

Old_death написа:По твоята логика е достатъчно да прочета тая хумореска и да спра!Каква е разликата между задържане,видяно само от сините,по време на игра и такова при изпълнение на статично положение?Значи по твоята логика излиза,че статичното не е игрова ситуация!Да не би да е в добавеното време,или съдията ги назначава да се изпълняват в почивката между двете полувремена!И въобще си избий от главата,че Йовов щеше да стигне топката.ТЯ БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО ВИСОКА ЗА ДА Я СТИГНЕ!Не се очудвам,че не си разбрал какво искам да кажа,след като сам си призна,че си чел само части от постовете ми.Тук ставаше въпрос за критерий,морал и модел на поведение.Не напразно дадох няколко примера за неадекватни съдийски отсъждания и по все в полза на един отбор.Но какво съм седнал да повтарям на всеки,все едно имам работа с олигофрени!Четете и после коментирайте,като бъдете поне коректни да отговарята на въпросите.Ще чакам през есента поредния ви "европодвиг",този път със съдейството на отбори като Ла Валета!

Коя хумореска бе... че при ъглов удар или изпълнение на фаул защитниците и нападателите се държат взаимно в наказателното поле в борба за място там, това ли е хумореската... Е ситуацията от мача на Левски няма нищо общо с борба за позиция, просто се вижда че Йовов е пред защитника, а той го задържа за фланелката... Дай примери и за твоето отборче за съдииски отсъждания в полза на един отбор, че да не почна аз да ги изреждам... какво даваш примери за Левски и какво те интересува Левски толкова, че чак чакаш и евротурнирите и поредния ни "европодвиг", кажи за вашите евроуспехи... тази година играхте в ЛЕ, на кое място свършихте... кой отбор победихте в групите, кажи и за предишното ви участие, на кое място пак свършихте... кво си се хванал с Левски, не виждаш ли че си смешен и жалък...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 апр 2010 19:57

Old_death написа:
Old_death написа:
.
Ясен си ми, щом ми обясняваш и ти като избушилия Фърги как футболистите на Байерн са изкарали втория картон на Рафаел

Аз може да не съм разбирач на твоето ниво,но поне коментирам това,което виждам,а не това,което искам да видя!Въобще не ти говоря хипотетично,както тия с които ми е пълен списъка за игнорирани.Като те гледам и ти си пътник за строя с дървени философи.Зададох ти няколко въпроса в края на предишния си пост,но съвсем нормално след като не ти изнасят отговорите ги подмина аристократично и се захвана с расъждения за това,доколко разбирам от футбол.Браво!Типична реакция на човек,който няма какво да каже,вижда че не е прав,но няма мъжеството да си го признае.На тоя фон как би коментирал скъсаната фанелка на нападателя на Валенсия в наказателното поле на Атлетико на фона на тълкуването на правилника от Ристосков!И последно.Престани да четеш и виждаш само това,което ти изнася!

Абе, ти си много нагъл тип. Отричаш да има дърпане за фланелката срещу Йовов, но иначе твърдиш, че "коментираш това, което виждаш, а не това което ти се иска да видиш" :lol:
Или наистина си много нагъл, или не си гледал повторенията на ситуацията, или пък просто не си добре със зрението.

Върни се в “Левски”