Стига спекула! Локомотив ПД е стабилен тим!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

NORICH
Контакти:

Re: Стига спекула! Локомотив ПД е стабилен тим!

Мнениеот NORICH » 08 апр 2010 09:13

whitesnake написа:
NORICH написа:
1936,1926,1900......................................................................................ДОКЪДЕ ЛИ СЕ ПРОСТИРА НАГЛОСТТА ВИ,НИКОЙ НЕ ЗНАЕ :!: :?: :!:

Ние сме "наглите",така ли Норич ? :lol: Такива като тебе не са нагли.Ти си повярвал,че група гимнастици,регистрирали през 1912г "физкултурен" клуб с основна дейност гимнастика,са играли футбол :lol: Интересно защо доста години след основаването на "най-стария футболен клуб",няма един официално регистриран футболен мач. :roll: За сметка на това,един софийски и един варненски имат ДОКУМЕНТИРАНИ такива. Или положението тогава е било като сегашното - уж има отбор,но не играе мачове,уж има стадион,но не може да играете там,уж има играчи,но не тренират и не играят,уж клубът е на феновете,но собственик е един Селски бек,уж има светло бъдеще,но...можеш да довършиш сам.Чакай си 24 април и гледай да не се окаже 1-ви април за вас.

МИ ЩО ДА НЕ ЧАКАМЕ ДО 24април БЕ БАТ АЯНЕ,ВИЕ ЧАКАХТЕ 15 ГОДИНИ В "Б" ГРУПА!А МОЗЪК ДА ВИ НАЛИВАМ.............МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА.АЙДЕ СЪБИРАЙТЕ МАЛКИТЕ И ПОПРАВЯЙТЕ НАДПИСИТЕ ОТ 1936 НА 26 :!: :lol:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 08 апр 2010 10:17

NORICH написа:МИ ЩО ДА НЕ ЧАКАМЕ ДО 24април БЕ БАТ АЯНЕ,ВИЕ ЧАКАХТЕ 15 ГОДИНИ В "Б" ГРУПА!А МОЗЪК ДА ВИ НАЛИВАМ.............МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА.АЙДЕ СЪБИРАЙТЕ МАЛКИТЕ ЧААВЕТА И ПОПРАВЯЙТЕ НАДПИСИТЕ ОТ 1936 НА 26 :!: :lol:

Малко си по увеличил годинките ни в Б група ама карай ;) колкото до надписите може заедно да поправяме ние на 26 вие на 10 ама 2010 :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2010 11:02

Абе момчета!!! :) Тези от Ботев.... :) Пак ли се хванахте с нас за тази 1926-та година бе майна?!! :lol: Така и за тези 5 години в които толкова много УПОРИТО се борите срещу това нещо как ЕДИН път не казахте нещо, което малко-от-малко да подкрепи твърдението ви, че днешният Локомотив Пловдив няма нищо общо със Спортклуб и оттам с датата приета за негова рождена - 26 юли 1926г.... Тук и на още стотици места се начетохме на ВАШИ мнения, че видите ли това било една "лъжа" и "кражба" на "чужда история", но как НИТО ЕДИН ОТ ВАС не даде НИТО ЕДИН АРГУМЕНТ в подкрепа на това ВАШЕ твърдение?!!! Колкото до 1936-та година!!!... Ами на някой може и да му е мъчно за нея... но през тази година не се е случило абсолютно нищо по отношение историята на нашия клуб... Това, че някой, десетилетия по-късно е решил да я "натъкми" като рождена за клуба ни не я прави правдоподобна, защото РЕАЛНО тя не е рождена дори и за ЖСК Пловдив... а това ако не друго, то е още едно нещо, което е показателно за "начина" по който е представяна в близкото минало историята на Локо Пд...

И да ви кажа... :lol: Спрете с това... че видите ли това го правим, защото сме искали едва-ли не да се изкараме възможно по-стари.... :lol: Колко пъти да ви казваме, че АКО ИМАХМЕ ВАШИТЕ БОЛНИ АМБИЦИИ В ТАЗИ НАСОКА :lol: спокойно можехме да се "напънем" поне до към 1913-та година... :lol: Може да ви звучи СМЕШНО, но основания затова има почти толкова, колкото и за вашата 1912-та... :lol: Само че... въпроса за нашата рождена дата е решен и ДОКУМЕНТИРАН на 26 юли 1926 година!!! Та... Идеята на това нещо, което правим по отношение на тази 1926-та година е да се изкара наяве това, което си е историята на днешния Локомотив в онези години преди 1949-та... А това, кое е "наглост" по отношение на историята на Локомотив Пловдив е изказано още през 1986-та година... т.е. след излизането на брошурата "50 години Локомотив Пловдив"... и това мнение не е дадено от едни 12-15 годишни тогава деца... а от хора, които са поставили основите на днешния Локомотив!!!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 08 апр 2010 14:21

Вие сте 1926,ние не сме 1912!Чудесно!Започва да ми става забавно с вас. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2010 15:36

Jeff Ament
Вие сте 1926,ние не сме 1912!Чудесно!Започва да ми става забавно с вас.

Аз не съм видял някой-някъде да твърди, че вие не сте създадени през 1912 година... Виж съвсем различно е твърдението, че към момента няма нищо, което да го е засвидетелствало... Това ще се съгласиш е доста по-различно... И в крайна сметка въпроса не беше дали вие сте създадени 1912-та година, а дали ние имаме основание за нашата 1926-та... Нали това е нещото, което вас толкова много ви притеснява?! :)
Последна промяна от plovdivram на 08 апр 2010 17:58, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 08 апр 2010 17:39

NORICH написа:
whitesnake написа:
NORICH написа:
1936,1926,1900......................................................................................ДОКЪДЕ ЛИ СЕ ПРОСТИРА НАГЛОСТТА ВИ,НИКОЙ НЕ ЗНАЕ :!: :?: :!:

Ние сме "наглите",така ли Норич ? :lol: Такива като тебе не са нагли.Ти си повярвал,че група гимнастици,регистрирали през 1912г "физкултурен" клуб с основна дейност гимнастика,са играли футбол :lol: Интересно защо доста години след основаването на "най-стария футболен клуб",няма един официално регистриран футболен мач. :roll: За сметка на това,един софийски и един варненски имат ДОКУМЕНТИРАНИ такива. Или положението тогава е било като сегашното - уж има отбор,но не играе мачове,уж има стадион,но не може да играете там,уж има играчи,но не тренират и не играят,уж клубът е на феновете,но собственик е един Селски бек,уж има светло бъдеще,но...можеш да довършиш сам.Чакай си 24 април и гледай да не се окаже 1-ви април за вас.

МИ ЩО ДА НЕ ЧАКАМЕ ДО 24април БЕ БАТ АЯНЕ,ВИЕ ЧАКАХТЕ 15 ГОДИНИ В "Б" ГРУПА!А МОЗЪК ДА ВИ НАЛИВАМ.............МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА.АЙДЕ СЪБИРАЙТЕ МАЛКИТЕ И ПОПРАВЯЙТЕ НАДПИСИТЕ ОТ 1936 НА 26 :!: :lol:

Нямаш проблеми,ДОРМУШАЛИ :lol: Чаветата ги събирайте вие на 24-ти и си попълнете правилно документите,че току виж,пак се пръкнало някое АД,което след време пак няма да е "вашия отбор" ;)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 апр 2010 19:39

Темата май беше друга... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 апр 2010 22:12

Модератор ЛокоПД написа:Темата май беше друга... :roll:

Ами то темата се изчерпва още със заглавието :) Никой няма претенции, че не сте стабилен тим в момента и май затова нещата се изместиха в това какъв тим сте били през 1926 :)

Рамче не можеш да ни кориш в невежеството ни спрямо вашата исторя все пак нали?

За мен остава отворен въпросът след като толкова държите на корените и на признаване на вашето начало през 1926 /не че има значение както се каза/ защо не си върнете това име, а стоите с насилствено даденото Ви от комунистите Локомотив? Все пак парадирате с антикомунизъм!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 апр 2010 22:19

botev_1912 написа:
...За мен остава отворен въпросът след като толкова държите на корените и на признаване на вашето начало през 1926 /не че има значение както се каза/ защо не си върнете това име, а стоите с насилствено даденото Ви от комунистите Локомотив? Все пак парадирате с антикомунизъм!

Не сме решили - не сме го направили.Ако го направим,няма да сме първите...Ботев-Тракия-Ботев,звучи ли ти познато ? ;) Макар че мен ако питаш,и така сме си добре.Лично мнение.Въпрос на гледна точка.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 апр 2010 22:36

Модератор ЛокоПД написа:
botev_1912 написа:
...За мен остава отворен въпросът след като толкова държите на корените и на признаване на вашето начало през 1926 /не че има значение както се каза/ защо не си върнете това име, а стоите с насилствено даденото Ви от комунистите Локомотив? Все пак парадирате с антикомунизъм!

Не сме решили - не сме го направили.Ако го направим,няма да сме първите...Ботев-Тракия-Ботев,звучи ли ти познато ? ;) Макар че мен ако питаш,и така сме си добре.Лично мнение.Въпрос на гледна точка.

Естествено, че ми е познато, НО ние сме създадени като Ботев, комунистите насилствено ни събират със Спартак и насилствено ни кръщават на Тракия и накрая ние си връщаме името с което сме създадени! :)
Има малка разлика!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”