Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Alternative » 07 апр 2010 16:02

Converse написа:[offtopic]Значи, ако аз трябва да взема страна като неутрално лице, мисля че for botev е напълно прав ! Просто е използвал местоимения .[/offtopic]

[offtopic]Какви местоимения бе човек,омразата се е вселила в него и не го пуска.Проблема е,че я пуска в целия форум на Ботев и "заразява"останалите.Надявам се,че ме разбра. ;)[/offtopic]
Изображение
Изображение

Botev F

Мнениеот Botev F » 07 апр 2010 16:07

Alternative написа:
Botev F написа:И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".

Ето моят отговор:Заобикаляне на бан и обида към модератор

А ти даваш ли друга възможност?Дай поне една причина за бан.Нека и другите модератори се произнесат дали е основателна причината която изтъкна относно Пичони е за бан.

Botev F

Мнениеот Botev F » 07 апр 2010 16:16

Alternative написа:
Converse написа:[offtopic]Значи, ако аз трябва да взема страна като неутрално лице, мисля че for botev е напълно прав ! Просто е използвал местоимения .[/offtopic]

[offtopic]Какви местоимения бе човек,омразата се е вселила в него и не го пуска.Проблема е,че я пуска в целия форум на Ботев и "заразява"останалите.Надявам се,че ме разбра. ;)[/offtopic]

Към кого омраза?Би ли посочил?И докога умишлено ще въвеждаш потребителите в заблуждение?Аз се позовавам на фактологията придържай се и ти ако обичаш!Дай примери на потребителите за моята "омраза" и към кого е насочена.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2010 16:18

Botev F написа:
Alternative написа:
Botev F написа:И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".

А ти даваш ли друга възможност?Дай поне една причина за бан.Нека и другите модератори се произнесат дали е основателна причината която изтъкна относно Пичони е за бан.

Като гледам си за бан, първо за заобикаляне на бан, второ за обсъждане на действия на модератор, както квалификации към самия него по точки 10 и 11. Не знам, каква спявка си имате с Alternative, но той ти отговори за БАН-а.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 апр 2010 16:35

Botev F написа:Към кого омраза?Би ли посочил?И докога умишлено ще въвеждаш потребителите в заблуждение?Аз се позовавам на фактологията придържай се и ти ако обичаш!Дай примери на потребителите за моята "омраза" и към кого е насочена.

Ужас...Дадох ти съвет малко по нагоре,в едно мнение.Ако имаш проблем,лесно може да го разрешиш.Колегата-slavia_forever беше достатъчно ясен. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 апр 2010 19:38

Botev F написа:
Alternative написа:

Ето-аз съм модератор, и веднага ти казвам че е причина! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 апр 2010 23:49

Опа някой се е разгорещил в тази дискусия - viewtopic.php?f=20&t=44441&p=938761#p938761
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 апр 2010 23:54

fabregas_949 написа:Опа някой се е разгорещил в тази дискусия - viewtopic.php?f=20&t=44441&p=938761#p938761

[offtopic]Като се появи Лорда,тогава гледай 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2010 01:21

Да не би да не си забелязал за какво е тази тема?! Някакво жури ли си? Каква ти е работата в нея? Ако имаш някакъв сигнал, давай да го видим, но да обясняваш кое и как, явно не е за тази тема!.....

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 апр 2010 02:27

viewtopic.php?f=22&t=39263&st=0&sk=t&sd=a - да уважим феновете на Интер и да заключите темата и да я направите важна ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”