Манчестер Юнайтед - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестер Юнайтед - Байерн Мюнхен
Честито на всички фенове на Байерн!Макар и да не съм фен на баварците,няма как да не ги поздравя за успеха,защото Байерн е клуб-легенда за футбола,също както моят любим Милан,Реал Мадрид,Ливърпул и може би Аякс.Рано или късно големите пак са на върха,пожелавам финал на Байерн с Барса,който да достави удоволствие на милиардите фенове на футбола по света 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Рафаел прави много нарушения и вероятността да получи червен картон беше много голяма,както и стана.Това реши мача.Не трябваше да залага на него в такъв важен мач.
-
Дори и при 3:0 , аз не бях отписал Байерн !
Просто ....тия два клуба, имат прекалено голяма ....и драматична история по между си, че да завърши един мач между тях, за едно полувреме !
А и ....все пак ...имаше немци на терена ....
Просто ....тия два клуба, имат прекалено голяма ....и драматична история по между си, че да завърши един мач между тях, за едно полувреме !
А и ....все пак ...имаше немци на терена ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tUEyYuZkjVI[/youtube]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Много поздрави от НЕРОН на всички фенове на Юнайтед

- JohnnieWalker
- Контакти:
Btovfan80 написа:Е няма коя да е! Няма да си признаеш, ама и не го очаквах! Последно мнение от мен и лека! Ако не беше червения картон на Рафаел - нямаше да продължите!
П.С. Успех със съдиите напред!
Фен на МЮ никога няма да признае друг отбор

Честито на феновете на юнаитет....все пак достойна победа на отбора с начело нашето "момче" - обаче по-смешни ми са и от бени хил,поздравявам и феновете на отбора с Достойно 3ст
:lol
(когато мършата е мърша,освен да се разгради друго не става) поздрави и от балканбет
Bomben auf england

Bomben auf england

- Levski_1914 forever
- Контакти:
Ух супер,че Байерн продължават,пожелавам си евентуален финал,но да не отписваме Олимпик Лион,в ШЛ нищо не се знае........
А колкото до победата снощи,еми аз кво да направя,че Рафаел извършва нарушения и то да беше 1 и Патрис Евра и той влезе на няколко пъти доста грубо,вие фенове на МЮ,какво искате да стане касапница ли?
Иначе не отричам красивите попадения които станаха,няма да кажа,че МЮ играха слабо,напротив получи се много добър спектакъл,чакам с нетърпение следващия мач на Баварската машина!
А колкото до победата снощи,еми аз кво да направя,че Рафаел извършва нарушения и то да беше 1 и Патрис Евра и той влезе на няколко пъти доста грубо,вие фенове на МЮ,какво искате да стане касапница ли?

Иначе не отричам красивите попадения които станаха,няма да кажа,че МЮ играха слабо,напротив получи се много добър спектакъл,чакам с нетърпение следващия мач на Баварската машина!
Левски завинаги в моето сърце!
- Kotooshu77
- Контакти:
Честито на германските фенове 

acmilan написа:Честито на всички фенове на Байерн!Макар и да не съм фен на баварците,няма как да не ги поздравя за успеха,защото Байерн е клуб-легенда за футбола,също както моят любим Милан,Реал Мадрид,Ливърпул и може би Аякс.Рано или късно големите пак са на върха,пожелавам финал на Байерн с Барса,който да достави удоволствие на милиардите фенове на футбола по света
Много хубаво и точно мнение.А дано познаеш