Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Alternative написа:Само Ливърпул могат да спрат Барселона,но не и във формата в която се намират.
Точно това си говорихме днеска с един приятел, че най-неудобните съперници като стил на игра за каталунците са Ливърпул и Челси. В Испания е Атлетико Мадрид,който редовно бие Барса на Висенте Калдерон![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Madridist написа:Alternative написа:Само Ливърпул могат да спрат Барселона,но не и във формата в която се намират.
Точно това си говорихме днеска с един приятел, че най-неудобните съперници като стил на игра за каталунците са Ливърпул и Челси. В Испания е Атлетико Мадрид,който редовно бие Барса на Висенте Калдерон![]()
+1 и +1
Челси - единствения отбор който опази Барса на Камп Ноу (макар че не игра красиво) а на реванша ги надигра
Атлетико М - един от любимите ми отбори, тази година им хванах 1цата срещу Барса на 4.10 коефицент - първата загуба на Барса от 9 месеца в Примера
kambata написа:Добре че пуснаха брат Бербат да пази резултата
kambata написа:Парца не са хич убедителни като гост или на неутрален терен. Тоя сезон имат една победа над динамо киев и останалото са все равни, те изиграват големите си мачове предимно като домакини (особено Меси прави най-силните си мачове именно на камп ноу) така че на финала всичко е възможно.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост