Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот ЧерноМореВарна » 07 апр 2010 18:49

Да не бъркаш в Акашовите записи?
Ако е да, сподели, че имам много въпроси :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 апр 2010 21:17

ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
Всичко е в краката и в сърцата на моряците.
До скоро си ги биехме редовно и във Варна и в Ловеч, а те бяха значително по-силен отбор.
Успех, моряци!

Кога пък сте ги биели в Ловеч?
Във Варна да ама за Ловеч не съм съгласен.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 апр 2010 21:38

paceto написа:
ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
До скоро си ги биехме редовно и във Варна и в Ловеч, а те бяха значително по-силен отбор.
Успех, моряци!

paceto,преди 7 години,хич ли нямаш спомен приятелю?Пролетта на 2003 година с Вили Вуцов начело,треснахме Литекс като гости с 2:0,ако не се лъжа.Мача бе отложен и се игра в сряда,а в края на седмицата,бихме и ЦСКА на Армията с 2:1.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 08 апр 2010 00:42

garfild8 написа:
paceto написа:
Успех, моряци!

paceto,преди 7 години,хич ли нямаш спомен приятелю?Пролетта на 2003 година с Вили Вуцов начело,треснахме Литекс като гости с 2:0,ако не се лъжа.Мача бе отложен и се игра в сряда,а в края на седмицата,бихме и ЦСКА на Армията с 2:1.

Тогава май бе точно след убийството на Илия Павлов :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 апр 2010 00:45

Точно така беше. И следващият кръг бихме и ЦСКА на "Армията" с 2:1. ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 апр 2010 00:46

garfild8 написа:
paceto написа:
Успех, моряци!

Пич написа се редовно ги биехме и във Варна и в Ловеч, а една или две победи в Ловеч за 10 години не го прави редовно нали се сещаш ;)
Казах за Варна, че съм съгласен и имахте мачове там с някакви резултати от 3:2, 4:1 до колкото имам спомен.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 апр 2010 14:45

Стефан Спасов свири в Ловеч, тоя е най-некадърния и корумпиран рефер в БГ, така че не се съмнявам в коя посока ще свири
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 апр 2010 17:04

зеления написа:
Mourinio написа:Стефан Спасов свири в Ловеч, тоя е най-некадърния и корумпиран рефер в БГ, така че не се съмнявам в коя посока ще свири

Нищо не се знае. Може да му е наредено да свири за нас за да може Дузпоко Сф да изместят Литекс от първото място. Ако стане така, честно казано не бих се радвал дори и да победим.

Остави това..мене малко ме съмнява, че мача ще се играе изобщо но ще видим..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 апр 2010 17:14

Абе като гледам вчера Рууни как за 1 седмица свали патериците и излезе да играе, тия наще кой ги лекува, че отсъстват по месеци заради порязване, разтежение, усложнение на травма след опереция, както е с Миро Манолов, не знам как се лекуват, кой ги оперира, но явно нещо не е наред, мистериозна е и контузията на Жоро Илиев, за порязън пръст пропуска целия сезон, да не си го е одрязъл и да му е бил зашит, че толкова сериозно да е положението
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 апр 2010 17:19

Mourinio написа:Абе като гледам вчера Рууни как за 1 седмица свали патериците и излезе да играе, тия наще кой ги лекува, че отсъстват по месеци заради порязване, разтежение, усложнение на травма след опереция, както е с Миро Манолов, не знам как се лекуват, кой ги оперира, но явно нещо не е наред, мистериозна е и контузията на Жоро Илиев, за порязън пръст пропуска целия сезон, да не си го е одрязъл и да му е бил зашит, че толкова сериозно да е положението

Колкото е разликата между Манолов и Рууни,50 пъти повече е между клубовете..Просто в България няма такива ресурси-клиники,лекари,бази за възтановяване и такива неща..какво повече може да направи отбора от това да го прати в Германия ил ииспания за операция..

Върни се в “Черно море”