Манчестър Юн - Байерн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съставите за мача Манчестър Юн - Байерн
Гледайки съставите,смятам,че Байерн определено има по-класните футболисти и е логично да спечели.Силата на Юнайтед е изграденият отбор,но няма как да бъде игнорирано баварското превъзходство по единици.Успех на Байерн довечера.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Middlesbrough
- Контакти:
Тва недоразумение Парк пак ли ше играе бе :@ , а дано не ! стискам палци на Маната заради Берба и САФ !!!

Офтопик:
-
- Контакти:
Middlesbrough написа:Тва недоразумение Парк пак ли ше играе бе :@ , а дано не ! стискам палци на Маната заради Берба и САФ !!!
Тва недоразомение Парк е силен с отнемането на топката, особено в полето на съперниците. Има добър пробив и не е егоист. Нани прави на 6 мача - един качествен. Изключително идивидуално играе и никакъв го няма в защитните действия. На последно място много е грозен

Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
Рууни титуляр
една доста добра новина. Поне ще имаме по-големи шансове.

Последна промяна от MuFc1878 на 07 апр 2010 20:52, променено общо 1 път.
Това,че Рууни е титуляр означава само едно- на лудите в Юнайтед/Фергюсън,Рууни и сие
,/въобще не им пука за титлата в Англия-интересува ги само Шампионската лига!Дано тази нощ да им тръгне играта,а на нас бирата!
http://vbox7.com/play:9b04d247
Пускам си я винаги преди важни мачове-дано и този път ми донесе късмет!

Пускам си я винаги преди важни мачове-дано и този път ми донесе късмет!
Явно съра е решил, че по-добре контузен Рууни, отколкото балерини по терена. Може и да не видим повече нашето момче с екипа на Юнайтед след мача с Челси...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Хехе, такива цигански номера от Юнайтед не бях очаквал, признавам си... 
Алекс Фъргюсън може да е на възраст, но не е изкуфял чак толкова, че да пусне Руни с контузия, и по този начин да рискува участието му на Световното първенство.

Алекс Фъргюсън може да е на възраст, но не е изкуфял чак толкова, че да пусне Руни с контузия, и по този начин да рискува участието му на Световното първенство.

- JackPackage
- Контакти:
За мен Сър-а рискува всичко в този мач като пуска невъзстановения Рууни, но ще видим дали риска ще се оправдае.... Трябваше да играе и с Бербо, пак започва много страхливо с един нападател, и факта че им трябва задължителен гол на Ман Ю може да му изиграе лоша шега...
Прогноза: 2:2
Прогноза: 2:2
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....