Пената в ЦСКА(официално)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ройтерс: Големият Пенев се връща в ЦСКА София!
Чичо Митко е велик!Наистина много обича ЦСКА.Каквото и да стане ние знаем,че той има голямо желание,а именно това ни липсва!Затова сме зад него.

Нещо хич не съм сигурен, че ако аз, примерно, стана треньор на ЦСКА, а Пената идва отвреме-навреме, докато водя тренировките и ми казва „викни по-силно“, „кажи на тия двамата и на оня третия, да ритат топката“ и пр., че ЦСКА ще спечели ШЛ. Виж ако Пената е треньор, а аз гледам отстрани и давам акъл, може и да стане. Тоя вариант е, както е казал българският народен умотворец: „А дано, ма надали“.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
По-скоро - завръщат се култовите пресконференции на Пенев 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:По-скоро - завръщат се култовите пресконференции на Пенев
Дори и така да е, пак си струва!
"Оня там... и онея тримата..."

YA GUNNERS YA
Той за това винаги на драго идва и спасява положението в ЦСКА,милее за клуба човекът,даже и в Европа го забелязват товаPorto написа:Чичо Митко е велик!Наистина много обича ЦСКА.Каквото и да стане ние знаем,че той има голямо желание,а именно това ни липсва!Затова сме зад него.

crap написа:Siegfried написа:По-скоро - завръщат се култовите пресконференции на Пенев
Дори и така да е, пак си струва!
"Оня там... и онея тримата..."![]()
Барбуков...опорния среден...Иван вратарчето...

Само Черно море.
Re: Пената в ЦСКА(официално)
Стига сте го цитирали, Пенев просто мисли толкова бързо, че езикът му не може да поддържа стрийма. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.