Меси голмайстор на Европа?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Меси голмайстор на Европа?!

Мнениеот ehh » 22 мар 2010 11:27

Да, и аз си искам моите думи :lol:
Такава обида, че съм за Барса, не са ми нанасяли отдавна :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 22 мар 2010 11:47

Jeff Ament написа:Страхотен талант,откакто играе в Барселона винаги е на ниво.Дано продължава все така да бележи.В Испания съм за Барса. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 мар 2010 14:10

Интересна статистика, но според мен защитата и футболка като цяло в Англия и Испания не може да бъде сравяняван. В Испания се играе много по-открито и с повече голове в един мач отколкото в Англия. Английските мениджъри залагат повече на тактика отколкото на красива игра.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 15:06

Los Che написа:Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.
На срещата в Сарагоса Delgado Ferreiro едва се въздържа да не започне да раздава шамари за защитниците на арагонците дръзнали да нарушат божествения мир на аржентинския гастарбайтер.

За сведение на посрещачите - в момента само Бекъм има повече рекламни договори от Месси.

много правилно им го каза :) :) :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 19:54

Los Che написа: Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.
На срещата в Сарагоса Delgado Ferreiro едва се въздържа да не започне да раздава шамари за защитниците на арагонците дръзнали да нарушат божествения мир на аржентинския гастарбайтер.

За сведение на посрещачите - в момента само Бекъм има повече рекламни договори от Месси.

Хааахахаха, как да не ти се изсмее човек в лицето? Точно в снощния мач са спестени доста картони за арагонци. При втория му гол - когато отне топката в центъра, съперниковият играч не получи жълт картон заради прегръдката през врата, само и единствено защото Меси вкара. Но, явно ти тези неща не ги броиш, а се водиш по реакциите на публиката, която искаше картон за гостите при всяко единоборство и бурно освиркваше рефера, когато дадеше нарушение в полза на Барселона. Такива, като теб не могат да ме накарат да намразя винаги симпатичния ми отбор на Валенсия.

П.С. Забеляза ли, как някои хора от публиката бяха ВЪЗХИТЕНИ от това, което направи Меси при втория си гол и после как футболист на Сарагоса му стисна ръката за същото нещо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 21:12

fcb_bg написа:
Los Che написа: Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.

Хааахахаха, как да не ти се изсмее човек в лицето? Точно в снощния мач са спестени доста картони за арагонци. При втория му гол - когато отне топката в центъра, съперниковият играч не получи жълт картон заради прегръдката през врата, само и единствено защото Меси вкара. Но, явно ти тези неща не ги броиш, а се водиш по реакциите на публиката, която искаше картон за гостите при всяко единоборство и бурно освиркваше рефера, когато дадеше нарушение в полза на Барселона. Такива, като теб не могат да ме накарат да намразя винаги симпатичния ми отбор на Валенсия.

П.С. Забеляза ли, как някои хора от публиката бяха ВЪЗХИТЕНИ от това, което направи Меси при втория си гол и после как футболист на Сарагоса му стисна ръката за същото нещо?

Направо ви сипа да ядете....говори каквото искаш
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 22 мар 2010 21:53

izvinqvam se za podcherka no GLUPOSTI OT MADRIDSKITE KRALSKU K****I NE ISKAM DA SLUSHAM CHE KOITO BARNEL MESSI I FAL ...
NORMALNO ZAVALII VIJTE VASHATA KRISI DAJE I BEZ DA GO BARNAT PADA I MU SVIRQT FALOVE ZA DA MOJETE DA VKARATE INACHE NE ZNAETE KVO STAVA MINALIQ MACH PAK IGRA NA ONOVA JUJE S 2 RACE SPOKO VSICHKO SE VRUSHTA ! JALKI KRASKI OTBOR NA KOITO VSICHKO E DAVANO ! VINAGI SHTE STE NAZAD 100 GODINI OT BARCELONA ! JALKI SUSHTESTVA :twisted:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 мар 2010 00:17

Фенчетата на Реал и Валенсия, дето са писали глупости малко по-назад би трябвало да са забелязали как Меси, за разлика от техните принцове Роналдо и Вия, обикновено се опитва да продължи с топката, когато някой защитник го задържи с ръка. Чак когато се появи втори и го изрита или събори, тогава следва фал. Не казвам, че е така в 100% от случаите, но това е отличителна черта в играта на Лео.
Не знам дали Меси ще успее да вкара повече голове от Рууни, който също е в страхотна форма, но се надявам да помогне на Барса да стане шампион и да спечели ШЛ. Най-важното, обаче, е да е жив и здрав и още дълго време да ни радва нас феновете на Барса, както и ценителите на красотата във футбола ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 мар 2010 01:02

Не мисля,че ще успее....Все пак той е крило,а Руни си е нападател и това ще му дава повече предимство.Според мен,Руни има по-големи шансове :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 апр 2010 18:40

_RoKi_ написа:Не мисля,че ще успее....Все пак той е крило,а Руни си е нападател и това ще му дава повече предимство.Според мен,Руни има по-големи шансове :)

А нима Роналдо не вкара 42-та си гола от позицията на крило??!

Бтв след снощните 4 гола Меси вече има 39 за този сезон, с което подобри личният си рекорд от миналата година - 38 и даде сериозна заявка да подобри постижението на Роналдо от преди 2 сезона! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”