Манчестър Юн - Байерн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Съставите за мача Манчестър Юн - Байерн

Мнениеот AnalBreaker » 07 апр 2010 11:35

емо73канар написа:Фърги,ако почне само с един нападател ще е голяма грешка. :oops: :oops: :roll: :roll:

Фърги излиза с тази тактика в ШЛ през последните 4 сезона. Какво постигна до сега един 1/2, една купа, един финал. Какво недоволстваш?! С тази тактика смаза Милан, Арсенал и много други. Нямаш право да го обвиняваш за тактиката. Човека си знае най-добре работата.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 апр 2010 11:38

nikawr написа:и аз мисля, че съра трябва да смени тактика вече и да излезе с двама нападатели. Стига с тази смотана схема.... Да пуска ония 18 годишен шанаджия и Бербо и да маха конника без глава парк и на негово място Нани. Иначе не виждам с какво мача ще стане по различен от този в Германия...

Според мен си изгледал през този сезон не повече от 3 мача на Манчестър и нямаш никва представа за играта на гореспоменатите футболисти.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 07 апр 2010 11:44

прав си донякъде, ама се видя, че противниците вече много добре са проучили тази негова тактика и откриват все по-често противодействие и факт е този сезон Юнайтед вървят надолу. Ако не беше Руни с безпорния си талант и не без лудия си късмет щяха да се борят като Ливърпул за влизане в Шампионската лига.... халфовата линия никаква я няма, старците в отбора вече изнемогват в края на сезона и това води само надолу... Дано се дигнат тази вечер, че нищо добро не ни чака... :(
И все пак съм оптимист за довечера... Дано и Бербо покаже най - доброто от себе си!!!!

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 07 апр 2010 11:47

AnalBreaker написа:
nikawr написа:и аз мисля, че съра трябва да смени тактика вече и да излезе с двама нападатели. Стига с тази смотана схема.... Да пуска ония 18 годишен шанаджия и Бербо и да маха конника без глава парк и на негово място Нани. Иначе не виждам с какво мача ще стане по различен от този в Германия...

Според мен си изгледал през този сезон не повече от 3 мача на Манчестър и нямаш никва представа за играта на гореспоменатите футболисти.

аа не мен, изтървал сам два три само ;)
това си е мое мнение човек и не ангажирам никого с него. всеки си има мнение, ама я ми кажи Парк с какво е по добър от Нани а, щот аз явно гледам ама не виждам....?

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 07 апр 2010 11:50

POPCORN написа:време е баварската машина да се върне на сцената!Стига с тия манчестър!

Напълно съм съгласен с теб и на мен ми омръзна от Барса и Манчестър,искам нещо малко по различно,но уви вчера Арсенал тотално ме разочароваха,а попринцип от чуждите отбори съм си фен на Байерн така,че Баварската машина трябва да покаже истинското си лице днес,много се надявам,само да не си остана с надеждите........
Левски завинаги в моето сърце!

mishofox
Контакти:

Мнениеот mishofox » 07 апр 2010 12:07

и Рома си мислеха че могат да вземат нещо в театъра но уви много се бяха убъркали през 2007г

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 07 апр 2010 12:39

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ван Дер Сар- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - Рафаел- - - - - - - - - - - - - - - Рио- - - - - - - - - - - - - - Видич- - - - - - - - - - - - - Евра- -
- - - - - - Валенсия- - - - - - -- - - - - - - - -Флетчър- - - - - - - - - - - Карик- - - - - - - - - - - - - - - - Нани
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Бербатов - - - - - - - - - - - - - - - - -Македа-- - - - - - - - - - - - - - -
1914

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 07 апр 2010 12:42

Абе, Скоулс ако му мушне някоя балтия 1-2 пъти и онзи да стане по страхлив другите може да имат и по-голям шанс :geek:
1914

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 апр 2010 12:45

Levski_1914 forever написа:
POPCORN написа:време е баварската машина да се върне на сцената!Стига с тия манчестър!

Напълно съм съгласен с теб и на мен ми омръзна от Барса и Манчестър,искам нещо малко по различно,но уви вчера Арсенал тотално ме разочароваха,а попринцип от чуждите отбори съм си фен на Байерн така,че Баварската машина трябва да покаже истинското си лице днес,много се надявам,само да не си остана с надеждите........

И аз сеприсЪединявам :mrgreen: Дано баварците изиграят добър мач и се класират за полуфиналите :)

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 07 апр 2010 14:26

Байерн този сезон играят по-силно като гост :!: Пожелавам им успех тази вечер :mrgreen:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”