Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия
Виктор Гончаренко ми е направил впечатление
С прискърбие трябва да кажа, че няма човек, който да изправи ЦСКА в близките 4-5 години, но пък се надявам, когато имат възможност, Ицето, Любо, Емо,Митата, Джеки, Жоро Велинов и другите истински звезди на ЦСКА, Джевизов,Стойчо също да наминават и да помагат със съвет или мотивация или каквото сметнат за добре на младите момчета от детските формации, там е бъдещето, а не в Панкув, Петрев,Митрев..ски и разни други "вносни " мишки.Надявам се също да ни водят само Български треньори и да, дори да грешат да знаят, че ние сме зад тях и това да им дава самочувствие и сила....
Павел Дочев или Христо Стоичков-бих желал,но едва ли ще стане.Те са силни характери,а такива при Титан трудно виреят! Дисциплина и работа му е майката-всички лекета които мрънкат-на пейката със замразени заплати!
Сега си мисля,че ви трябва треньор,който временно да закърпи положението до края на сезона...Пената би свършил работа,но после лятото трябва да се мисли за нов вариант...
Ако аз бях на мястото на собствениците на ЦСКА бих върнал Орманджиев за директор и бих го оставил сам да избере треньора.Не избирайте треньора по това колко се бие в гърдите,че обича ЦСКА,по тази логика направете Дучето треньор...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
skarab написа:garfild8 написа:И то някой чеченски боец,като шефа на Анжи например.Ако не играят добре и се влачат като черва по терена,възстановителна тренировка.Под дулото на АК 47,ДА ВЪРТЯТ ОБИКОЛКИ ОКОЛО ТЕРЕНА,ДО ПРИПАДЪК.Да видим тогава дали няма да играят и дали ще го дават като манекенки на ревю.
Не се е**вай с Чък Норис! На него АК не му трябва!

Нямам никаво намерение,да си правя гаргара с Чък Норис.

Само Черно море.
Какво толкова има за дискутиране?! Или Мауриньо или Младенов, то е ясно! Специалният вероятно ще спече пред името ЦСКА, и ще избяга, което ни оставя като единствен вариант Стойчо! Има и вариянт със САФ, но аз не го харесвам, пък мисля, че той няма да се съгласи, понеже българските дъвки не са така вкусни както английските...
YA GUNNERS YA
За мен най-хубаво ще е да се сложи Пената до края на сезона .. все пак трябва да се играе и в европа . След него можем да поканим някой млад специалист да му дадем 5 години да бачка на спокойствие и резултатите ще дойдат сами
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:За мен най-хубаво ще е да се сложи Пената до края на сезона .. все пак трябва да се играе и в европа . След него можем да поканим някой млад специалист да му дадем 5 години да бачка на спокойствие и резултатите ще дойдат сами
Какви 5 години бе мен, не виждаш ли, че се търсят мигновенни резултати, никой не мисли за в бъдеще! Цялата ни държава е така, и ако някой реши да инвестира в бъдещето, този след него го обвинява в корупция и какво ли не...
YA GUNNERS YA
[offtopic]Бате Бойко ще оправи ЦСКА.Назначете го него.Когато не оправя държавата,ще оправя ЦСКА.
[/offtopic]

Само Черно море.