Masaba написа:Честито на Интер,щеше да е голяма изненада,ако не се бяха класирали
[offtopic]Аз не мога да разбера В.Грънчаров от Интер ли е,от Челси ли е,от Байерн ли е,от Марсилия ли е?[/offtopic]
[offtopic]И той самия незнае
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Masaba написа:Честито на Интер,щеше да е голяма изненада,ако не се бяха класирали
[offtopic]Аз не мога да разбера В.Грънчаров от Интер ли е,от Челси ли е,от Байерн ли е,от Марсилия ли е?[/offtopic]
Siegfried написа:Току-що разбрах с кого ще играят Интер . Значи единият финалист е ясен .
Siegfried написа:Току-що разбрах с кого ще играят Интер . Значи единият финалист е ясен .

techobg80 написа:Siegfried написа:Току-що разбрах с кого ще играят Интер . Значи единият финалист е ясен .
Какъв е тоя разбирач бе, откъде се извъди ? Един такъв болен мозък(фен на Челси), вече изгоря една хилка !!! Поне призна превъзходството на Интер, като се отчиташе. Ти, като си много сигурен,недей само писа глупости,ами кажи какво си готов да загубиш и ще се разберем........ п.с. Снощи Барса просто скриха топката на Арсенал-евала,страхотна игра. НО....... евала и на Арсенал,че тръгнаха да се надиграват с тях,поне в началото. Не мисля че,Жозе ще постъпи по този начин,още повече,че вече се срещна с Барса в предварителната група и всички знаем какво стана тогава. Той е доказан тактик,а и това ще бъде полуфинал,все пак-съвсем различно,като заряд и нагласа от предварителните групи и там всяка грешка може да е фатална !!! Така че,нека продължи този,който заслужава повече,но аз съм за ИНТЕР !!!

techobg80 написа:Siegfried написа: Какво трябва да губя ?За мен футболът не е всичко , за разлика от теб . Не очаквах нещо друго от излишен фатализъм и фанатизъм от страна на един фен на Сериа А ... Горько ...
За мен си оставаш един мишок,скрит зад клавиатурата си и избиващ комплекси на гърба на редовите фенове,на който и да е !
Не,футболът не е всичко за мен,но ме е яд на такива ''същества'',даващи предварителни прогнози и оценки без грам футболен аргумент. И не страдам от излишни, фатализъм и фанатизъм(думи,на които се съмнявам че знаеш значението).

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта