ЕМИЛ написа:Е ми така е .Има и убийци на този свят.
Неможе всички да са миловидни и харизматични като Цецо Генков ,който го е страх да ритне в посока на вратата
Важно е че срещу Левски ги мушка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот VOJDA » 06 апр 2010 23:09
ЕМИЛ написа:Е ми така е .Има и убийци на този свят.
Неможе всички да са миловидни и харизматични като Цецо Генков ,който го е страх да ритне в посока на вратата
Мнениеот 0007 » 06 апр 2010 23:09
child in time написа:Converse написа:child in time написа:Отдавна ми се гледаше един мачкаш отбор ! Барселона в момента е точно това! Гол Меси гол гол ...
[offtopic]Ти да не обърна резбата бре ?![]()
[/offtopic]
![]()
ето как думичките могат да имат и друго значение в зависимост от мръсното подсъзнание
! Но мисля че в спортен сайт Гол - е свързано с вкарване на топката във вратата! Ти както искаш така си го чети!
![]()
![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мнениеот Gil-galad » 06 апр 2010 23:10
niki87 написа:Само можем да благодарим на Господ,че имаме уникалната вЪзможност да гледаме играта на този гений
Мнениеот vict0r » 06 апр 2010 23:15
Мнениеот botev_1912 » 06 апр 2010 23:25
Мнениеот Converse » 06 апр 2010 23:29
Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2010 23:30
botev_1912 написа:Меси е с класи над Роналдо за мен! А това какво бил постигнал Роналдо - да не би да омаловажава класата и постиженията на Меси?
п.с. То в момента се вижда какво се случва на отбор от най-тежкото първенсто в Европа:
Меси 3 - 1 Арсенал
Мнениеот botev_1912 » 06 апр 2010 23:30
botev_1912 написа:Меси е с класи над Роналдо за мен! А това какво бил постигнал Роналдо - да не би да омаловажава класата и постиженията на Меси?
п.с. То в момента се вижда какво се случва на отбор от най-тежкото първенсто в Европа:
Меси 3 - 1 Арсенал
Мнениеот Gil-galad » 06 апр 2010 23:31
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта