Тук съм само и единствено защото индиректно бе споменато, че отбора който няма дори ръководство е в основата на шантажа. Моля ви дръжте се адекватно. Каква ни е на нас ползата от това. Та нали сме аут от групата? Или пак си пускате кьорфишеци за да си консолидирате ръководството?
Нас това не ни интересува!
Стига спекула! Локомотив ПД е стабилен тим!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Стига спекула! Локомотив ПД е стабилен тим!
Yellow major написа:Тук съм само и единствено защото индиректно бе споменато, че отбора който няма дори ръководство е в основата на шантажа. Моля ви дръжте се адекватно. Каква ни е на нас ползата от това. Та нали сме аут от групата? Или пак си пускате кьорфишеци за да си консолидирате ръководството?
кАКВА ВИ Е ПОЛЗАТА

СТАТИЯТА ЗА ДАКСОН,ЧЕ ПРЕМИНАВА В ботев В НЮЗА

ЦИТИРАМ ТИ АНДРЕЕВ В ЕДИН ВАШ САЙТ-ИСКАХМЕ ДА ЗАБИЕМ НОЖ В БУФЕРСКОТО СЪРЦЕ С ТАЗИ СТАТИЯ:lol:
НЕ,ЧЕ НЕ ВИ ГО ЗАБИ ТОГАВА НА ВАС С НЕЯ

МАЙ ПАК НЯМАХТЕ РЪКОВОДСТВО!
СТИГА СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ ,ЖАЛКИ СТЕ!
ЯСНО Е ,ЧЕ Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНА БЮРЕКО/АНДРЕЕВА ТЪПОТИЯ!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Yellow major
- Контакти:
Ти можеш ли да спориш нормално, юнако? Нещо много си се превъзбудил. Нещо ви куца в клуба и вината я търсите в медиите! Пак ще си говорим ако след седмица две няма премии, тогава може и да ти се изясни ситуацията.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Yellow major написа:Тук съм само и единствено защото индиректно бе споменато, че отбора който няма дори ръководство е в основата на шантажа. Моля ви дръжте се адекватно. Каква ни е на нас ползата от това. Та нали сме аут от групата? Или пак си пускате кьорфишеци за да си консолидирате ръководството?
Не точно отбора,а хора,които са пишман фенове на този отбор.Те би трябвало да се държат адекватно.А ръководството ни е достатъчно консолидирано.Нас пък още по-малко ни интересува,още повече,че редовно си контактуваме с футболисти на срещи с фенклуба /аз лично редовно шляпам карти с двама от футболистите,щото сме съседи/,ръководство и т.н.Т.е. ,ако има проблеми,ние първи ще "нададем вой",нали се сещаш...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Jeff Ament
- Контакти:
kubik написа:кАКВА ВИ Е ПОЛЗАТАПИТАЙ АНДРЕЕВ!
СТАТИЯТА ЗА ДАКСОН,ЧЕ ПРЕМИНАВА В ботев В НЮЗА![]()
ЦИТИРАМ ТИ АНДРЕЕВ В ЕДИН ВАШ САЙТ-ИСКАХМЕ ДА ЗАБИЕМ НОЖ В БУФЕРСКОТО СЪРЦЕ С ТАЗИ СТАТИЯ:lol:
НЕ,ЧЕ НЕ ВИ ГО ЗАБИ ТОГАВА НА ВАС С НЕЯ![]()
МИ НЕ ГО ЧЕТИ ТОЗИ САЙТ!КАКТО И АЗ НЕ ЧЕТА ОНЯ ВЕСТНИК М....А НА Д.ДОНЕВ.ПРЕДИ ВРЕМЕ КАТО РАЗЛИСТВАХ СТРАНИЦИТЕ И МАСТИЛОТО МИ ОСТАВАШЕ ПО РЪЦЕТЕ.

12 март 1912 г.

- Yellow major
- Контакти:
Абе ти четеш ли по-горе какво съм писал за сайта. Те си вадят хляба със сензации. Нима не пишеха срещу италиянците и сделката.
Какво имат общо феновете на отбора ни с един скндален сайт. Дадох ти пример с Донев . Какво не ти е ясно.
Само не ми хареса тази партизански стил в декларацията срещу враговете които не спят и се опитат да спрат възхода ви. Айде моля ти се...
Какво имат общо феновете на отбора ни с един скндален сайт. Дадох ти пример с Донев . Какво не ти е ясно.
Само не ми хареса тази партизански стил в декларацията срещу враговете които не спят и се опитат да спрат възхода ви. Айде моля ти се...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Yellow major написа:Абе ти четеш ли по-горе какво съм писал за сайта. Те си вадят хляба със сензации. Нима не пишеха срещу италиянците и сделката.
Ясно,разбрахме се.Няма да четем сайта.Колкото до "партизанския стил",има го навсякъде.Спомням си една статия,в която се твърдеше,че Селския едва ли не,е бил внедрен при вас с една единствена цел.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Yellow major написа:Абе ти четеш ли по-горе какво съм писал за сайта. Те си вадят хляба със сензации. Нима не пишеха срещу италиянците и сделката.
ХАХАХАХ ДОБРЕ ДЕ СКАНДАЛЕН СЕНЗАЦИЙ ,А СИ НАПИСАЛ СЪЩО СКАНДАЛНО СЕНЗАНЦИОНА ГЛУПОСТ.НЕ СИ ПОРАЗЛИЯЕН ОТ БЮРЕКА В СЛУЧАЯ

Пак ще си говорим ако след седмица две няма премии, тогава може и да ти се изясни ситуацията.
Я МЕ СВЕТНИ МАЛКО ЗАЩО СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ НЯМА ПРЕМИИ.Е МОЖЕ И ДА НЕ СИ ГИ ЗАСЛУЖАТ,ТОВА Е ДРУГО

КАК ДА НЯМАТЕ ОБЩО

ЗАЩО СЕ ОТРИЧАТЕ ОТ ЖЪЛТАТАЛЕГЕНДАТА БЮРЕКОВ

Jeff Ament написа:kubik написа:кАКВА ВИ Е ПОЛЗАТАПИТАЙ АНДРЕЕВ!
СТАТИЯТА ЗА ДАКСОН,ЧЕ ПРЕМИНАВА В ботев В НЮЗА![]()
НЕ,ЧЕ НЕ ВИ ГО ЗАБИ ТОГАВА НА ВАС С НЕЯ![]()
МИ НЕ ГО ЧЕТИ ТОЗИ САЙТ!КАКТО И АЗ НЕ ЧЕТА ОНЯ ВЕСТНИК М....А НА Д.ДОНЕВ.ПРЕДИ ВРЕМЕ КАТО РАЗЛИСТВАХ СТРАНИЦИТЕ И МАСТИЛОТО МИ ОСТАВАШЕ ПО РЪЦЕТЕ.КАТО НЕ МИ ХАРЕСВА-НЕ ГО ПРАВЯ.МАЗОХИСТ ЛИ СИ?
МИ НЕ ГО ЧЕТА .ЕДИН ПРИЯТЕЛ ГО ПРОЧЕЛ И ТАКА..........