Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Re: Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 06 апр 2010 20:57

Преди около три месеца вие ни се смяхте за неволите и загубените точки.Сега и ние и вие сме за смях.Но за всичко са виновни нашите „собственици“ титани и батковци и двете страни не разбират нищо от тази магическа игра.Те само ни разбиха и ни докараха до това дереже.За треньор най добре е да поканите пак Любо Пенев за сега той е единствен който мисли истински за вас,фенове и отбор.Тройчо е добър тренер но той е само използвач и като стане напечено бяга като мишка.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 апр 2010 20:58

Според мен Димитър Пенев трябва да избере някой млад и талантлив треньор , може и чужденец , да застане зад гърба му и да го обучи на треньорската професия. Той е достатъчно авторитетно име , за да се изпречи на амбразурата и да отбива атаките на "доброжелателните змии". Пената трябва да стане тип английски мениджър поне за пет , шест години и да ръководи цялостно спортно - техническата част в отбора. Новият треньор трябва да бъде пращан и на обучителни курсове в чужди треньорски школи , защото нашите не струват /а не е сериозно да е някой самоук , току що свършил с футбола и нямащ работа индивид с килийно образование , каквото е определението ми за български футболист/. Всъщност може да имаме и повече от един млад треньор , така ще се повиши и конкуренцията между желаещите да заемат поста. Сега е момента да привлечеме млади кадри , които да се доказват в ДЮШ , а след това , ако са доказали възможности да стават треньори и в първия отбор. Не бива да се допуска текучество , това убива отговорността. Стойчо Младенов вече го видяхме и чухме неговата концепция , а тя е не да гради отбор от млади и перспективни футболисти от школата , а да "стане шампион на говеждия стадион" , защото естественно за това ще прибере пачката. Неговото треньорство е в смисъла на сентенцията - "след мен и потоп" , примера с лиценза няма смисъл да го давам. Защо трябва да е някой като него , който не е доказал нищо с треньорските си умения. Заради такива "специалисти по психологията на фена" сме на това дередже. С няколко КЗЛ ЦСКА няма да стане по - добър отбор ... Трябва ни футболен специалист , който да вдигне класата , а не да обяснява , че сърцето му е "червено" , че е от ЦСКА завинаги и т.н. , апропо това "завинаги" го видяхме в не един и два случая - Стойчо Младенов , Александър Станков ... Малко се отплеснах ... Та мнението ми е Димитър Пенев да избере няколко трийсетина годишни , които имат желанието и интелекта да се развиват и да ги обучи за треньори на ЦСКА. Да ги прати в ДЮШ и там да се разбере дали те имат качества за първия отбор. Това при положение , че ще мислим в перспектива и няма през няколко месеца тази тема да става актуална. А към тази група всяка година може да бъдат прибавяни и по още едно или две имена , за да има и свежи попълнения. Едва ли ще е много скъпо да се осъществи някаква подобна идея ... 8-)

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 06 апр 2010 21:07

Единствено Стойчо Младенов може да ги вдигне тези лекета в червени екипи.
Оставете го на спокойствие да работи.
Да си прецени на кой от сегашните футболисти ще разчита да си направи селекцията
и подготовката.
Той знае как да ни направи шампиони.
П.С. Сега някой ще почнат да пишат, че ще иска много пари за селекция.
Да ще трябват пари, то за без пари от сегашните селекции се видя, че повечето футболисти за нищо не стават.
Ако не се отдели прилична сума за нови качествени футболисти, ще продължим да се излагаме и мъчим с тези недоразумения както последните два сезона.
Последна промяна от etgecata1 на 06 апр 2010 21:10, променено общо 1 път.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 06 апр 2010 21:28

Миодраг Йешич-За този не искам да чувам.
Димитър Пенев-Чичо Митко най-много ми е на сърцето и точно затова не искам да е треньор.Не искам разни клоуни,които се мислят за голямата работа да се подиграват с една легенда и да си измиват ръцете с него.Въпреки това до края на шампионата е ясно,че ще изкараме с този некомпетентник Зафиров,така че ще е добре Пената да му показва правия път и да го пообучи малко,ако каже,че не става за треньор от лятото да търсят нов специалист.Всички май сме на едно мнение,че трябва време на всеки специалист.Ако е Стойчо и на него ще му трябва време.Просто ситуацията е тежка.Но както и вие предложихте от Пенев ще излезе отличен съветник,това е Стратега все пак!Така че той винаги има място в ЦСКА и трябва да се вслушват в казаното от него,защото той мисли само за доброто на клуба.
Стойчо Младенов-Признавам си,че много го харесвам,но за разлика от доста други фенове,в момента не тръбя "Стойчо,Стойчо",защото знам,че едва ли ще дойде,а ако дойде ще е като с Чичо Митко-измиване на ръце,да ще ни направи шампиони за 32 път и какво,после пак ще го изритат за някой Х с Пирин примерно,нали знаете,това ли искате?!Това ръководство е нетърпеливо и не дава време,затова трябва да дойде наистина някой доказан като Стойчо,но от друга страна ще ми е жал,че трябва да се справя в това положение.Все пак той си е актуален вариант.
Сашо Станков-Някой го спомена,мнението ми за него е същото като за Йешич.
Тони Велков-Защо не?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2010 21:31

Който и да е треньор да пак не става в България.
Докато собствениците на клубове се месят в работата на треньорите, НЯМА да стане.
Изображение

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 апр 2010 21:32

Не е ли време за нещо различно и ново,Ясен Петров е без работа,а Тони Велков едвали ще си зареже клуба за да дойде в блатото,иначе го харесвам,явно има и други за които не се сещаме в момента
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 апр 2010 21:45

skarab написа:Чък Норис!

- Чък Норис не може да предсказва бъдещето. Бъдещето по-добре да прави това, което Чък Норис казва.
- Чък Норис никога не отстъпва, той просто напада в обратната посока.
- Често се казва, че някой се е разминал на косъм със смъртта. Смъртта веднъж се разминала на косъм с Чък Норис.
- Бил Гейтс живее в постоянен страх, защото компютърът на Чък Норис може да забие.
и.т.н
:lol:

Общо взето... Който ще плаща заплатата на тренЕра, той има думата. Прекалено много теми станаха по въпроса. ;)

и аз съм за Чък Норис

На ЦСКА май не му трябва тренер, а управленец

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 апр 2010 22:08

k_oleto написа:

и аз съм за Чък Норис

И то някой чеченски боец,като шефа на Анжи например.Ако не играят добре и се влачат като черва по терена,възстановителна тренировка.Под дулото на АК 47,ДА ВЪРТЯТ ОБИКОЛКИ ОКОЛО ТЕРЕНА,ДО ПРИПАДЪК.Да видим тогава дали няма да играят и дали ще го дават като манекенки на ревю. ;)
Само Черно море.

cska-karnobat
Контакти:

Мнениеот cska-karnobat » 06 апр 2010 22:30

Любо Пенев да поеме власта,той спортно технически директор,той треньор,той да води селекционната политика и остана и да купи отбора.Маи започнах да мечтая:))))))))))))))))))))))))))

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 06 апр 2010 22:37

garfild8 написа:
k_oleto написа:

и аз съм за Чък Норис

И то някой чеченски боец,като шефа на Анжи например.Ако не играят добре и се влачат като черва по терена,възстановителна тренировка.Под дулото на АК 47,ДА ВЪРТЯТ ОБИКОЛКИ ОКОЛО ТЕРЕНА,ДО ПРИПАДЪК.Да видим тогава дали няма да играят и дали ще го дават като манекенки на ревю. ;)

Не се е**вай с Чък Норис! На него АК не му трябва! :lol:

- Чък Норис може да ви удуши с безжичен телефон.
- Чък Норис е умрял преди 10 години, но Жътваря не смее да му каже.
- Календарът на Чък Норис прескача датата 1-ви април. Никой не може да се е*ава с Чък Норис. :lol:

Върни се в “ЦСКА”