Стойчо Младенов - За мен голям ЦСКА-р. Но когато стана проблема с лиценза той избяга като мишка - за мен НЕ
Миодраг Йешич - зареди тези 7 точки които сдадоха титлата на Левски НЕ ( още ме боли )
Чужденец - Явно е че Титаните нямат пари и немогат да вземат такъв ( а и кой ще дойде в България ? )
Млад треньор ( не казвам име защото са много ) - Няма да успее да нормализира ситуацията на Армията.
Димитър Пенев - с 2 ръце ДА - той е човека! Може да е на години но той е човека който може да оправи ЦСКА.
Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия
Фичо-доказан цесекар, млад пъки с опит вече!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- sven_goran
- Контакти:
Много зле..., който и да дойде за треньор, проблемите ще продължат.
Трябва ни солиден собственик с много пари и нещата ще потръгнат..., а това е на практика невъзможно
Трябва ни солиден собственик с много пари и нещата ще потръгнат..., а това е на практика невъзможно

- пегъзимузовски
- Контакти:
Аз съм навит да поема отбора .
Чък Норис!
- Чък Норис не може да предсказва бъдещето. Бъдещето по-добре да прави това, което Чък Норис казва.
- Чък Норис никога не отстъпва, той просто напада в обратната посока.
- Често се казва, че някой се е разминал на косъм със смъртта. Смъртта веднъж се разминала на косъм с Чък Норис.
- Бил Гейтс живее в постоянен страх, защото компютърът на Чък Норис може да забие.
и.т.н
Общо взето... Който ще плаща заплатата на тренЕра, той има думата. Прекалено много теми станаха по въпроса.
- Чък Норис не може да предсказва бъдещето. Бъдещето по-добре да прави това, което Чък Норис казва.
- Често се казва, че някой се е разминал на косъм със смъртта. Смъртта веднъж се разминала на косъм с Чък Норис.
- Бил Гейтс живее в постоянен страх, защото компютърът на Чък Норис може да забие.
и.т.н

Общо взето... Който ще плаща заплатата на тренЕра, той има думата. Прекалено много теми станаха по въпроса.

skarab написа:Чък Норис!
и.т.н
![]()
Това с Чък Норис е култово.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- Един град-един отбор
- Контакти:
Едно мнение от Ботевист - при Любо Пенев бяхте най-добре! И дисциплината беше на ниво, и отбора вървеше ! Успех и дано всичко се оправи ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Миодраг Йешич - винаги съм се чудил на хората, които го боготворят. Поне за мен е слаб треньор, определено успехите, които постигна с ЦСКА преди няколко години бяха повече резултат от това, че тогава ЦСКА имаше едни изключително добри футболисти (нека не забравяме, че именно тогава Емил Гъргоров, Велизар Димитров, Христо Янев, Мурад Хидиуед, Валентин Илиев, Сашо Тунчев бяха в пика на кариерата си) Освен това ЦСКА беше един доста сработен отбор. Така че не мисля, че Йешич има кой знае каква заслуга за успехите на ЦСКА тогава.
Стойчо Младенов - ако "титаните" имат намерение да правят нов ЦСКА, като првлекат пак около десетина нови играчи през лятото, то тогава определено Стойчо Младенов техния човек. Стойчо е показвал, че ако му бъдат дадени пари може да направи същинска машина. Само като се сетим за предишните му престой на "Армията" можем да си направим изводи за него. Проблемът в случая е това, че не е много ясно дали Стойчо може да работи без солидни средства, т.е. при едно евентуално "стягане на коланите" не мисля, че ще издържи на "Армията".
Димитър Пенев - чудесен вариант, но задължжително трябва да е постоянен. Просто не върви треньор и човек като него да бъде използван само да позакърпва положението. Определено чичо Митко не заслужава да бъде използван само като резрервен вариант.
Чуждестранен специалист - това може да се каже, че не е много добър вариант към този момент. Просто един наистина добър треньор струва много, а този треньор към този момент няма какво да тренира, в смисъл, че към този момент нашите играчи не приличат на нищо така или иначе. Освен това видяхме, че Андоне се провали с гръм и трясък.
Моят фаворит се казва Сашо Станков. Определено това е един млад, можещ и изключително добър треньор. Освен това е истински цесекар, който милее за клуба. Ако ЦСКА го привлече ще оцели. Преди няколко години (по времето на Божков), когато ни беше старши-треньор, си признава, че въобще не го харесвах, може да се каже, че тогава не беше готов за ЦСКА. Но сега смея да твърдя, че нещата не стоят така. Не бива също така да забравяме, че миналата година беше помощник на Димитър Пенев. Мисля, че най-после удари неговият час.
Определено съм на мнение, че трябва да забравим миналото (Стойчо Младенов, Миодраг Йешич, Димитър Пенев) и да погледнем към бъдещето - Александър Станков.
Стойчо Младенов - ако "титаните" имат намерение да правят нов ЦСКА, като првлекат пак около десетина нови играчи през лятото, то тогава определено Стойчо Младенов техния човек. Стойчо е показвал, че ако му бъдат дадени пари може да направи същинска машина. Само като се сетим за предишните му престой на "Армията" можем да си направим изводи за него. Проблемът в случая е това, че не е много ясно дали Стойчо може да работи без солидни средства, т.е. при едно евентуално "стягане на коланите" не мисля, че ще издържи на "Армията".
Димитър Пенев - чудесен вариант, но задължжително трябва да е постоянен. Просто не върви треньор и човек като него да бъде използван само да позакърпва положението. Определено чичо Митко не заслужава да бъде използван само като резрервен вариант.
Чуждестранен специалист - това може да се каже, че не е много добър вариант към този момент. Просто един наистина добър треньор струва много, а този треньор към този момент няма какво да тренира, в смисъл, че към този момент нашите играчи не приличат на нищо така или иначе. Освен това видяхме, че Андоне се провали с гръм и трясък.
Моят фаворит се казва Сашо Станков. Определено това е един млад, можещ и изключително добър треньор. Освен това е истински цесекар, който милее за клуба. Ако ЦСКА го привлече ще оцели. Преди няколко години (по времето на Божков), когато ни беше старши-треньор, си признава, че въобще не го харесвах, може да се каже, че тогава не беше готов за ЦСКА. Но сега смея да твърдя, че нещата не стоят така. Не бива също така да забравяме, че миналата година беше помощник на Димитър Пенев. Мисля, че най-после удари неговият час.
Определено съм на мнение, че трябва да забравим миналото (Стойчо Младенов, Миодраг Йешич, Димитър Пенев) и да погледнем към бъдещето - Александър Станков.

Последна промяна от Гуу на 06 апр 2010 20:18, променено общо 1 път.
Върнете Любо и ще сте ок.
Гуу написа:Миодраг Йешич - винаги съм се чудил на хората, които го боготворят. Поне за мен е слаб треньор, определено успехите, които постигна с ЦСКА преди няколко години бяха повече резултат от това, че тогава ЦСКА имаше едни изключително добри футболисти (нека не забравяме, че именно тогава Емил Гъргоров, Велизар Димитров, Христо Янев, Мурад Хидиуед, Валентин Илиев, Сашо Тунчев бяха в пика на кариерата си) Освен това ЦСКА беше един доста сработен отбор. Така че не мисля, че Йешич има кой знае каква заслуга за успехите на ЦСКА тогава.
Моят фаворит се казва Сашо Станков. Определено това е един млад, можещ и изключително добър треньор. Освен това е истински цесекар, който милее за клуба. Ако ЦСКА го привлече ще оцели. Преди няколко години (по времето на Божков), когато ни беше старши-треньор, си признава, че въобще не го харесвах, може да се каже, че тогава не беше готов за ЦСКА. Но сега смея да твърдя, че нещата не стоят така. Не бива също така да забравяме, че миналата година беше помощник на Димитър Пенев. ОПределено съм на мнение, че удари неговият час.
Сашо Станков, колко пъти трябва да се доказва?!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!