Пената в ЦСКА(официално)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Пената в ЦСКА(официално)

Мнениеот kiko75 » 06 апр 2010 15:29

[offtopic]САМО ГОЛЯМИТЕ ЛИЧНОСТИ ПРОЩАВАТ ЕВАЛА ЧИЧО МИТКО 8-) ТИ НЕ СИ КАТО ПОМИЯРА КАРАИВАНОВ ДА НАПАДАШ С ДЕКЛАРАЦИ СЛЕД КАТО СА ТЕ ИЗРИТАЛИ 8-) 8-)[/offtopic]
Пиши с малки букви!!!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 06 апр 2010 15:35

[offtopic]
kiko75 написа:САМО ГОЛЯМИТЕ ЛИЧНОСТИ ПРОЩАВАТ ЕВАЛА ЧИЧО МИТКО 8-) ТИ НЕ СИ КАТО ПОМИЯРА КАРАИВАНОВ ДА НАПАДАШ С ДЕКЛАРАЦИ СЛЕД КАТО СА ТЕ ИЗРИТАЛИ 8-) 8-)
[/offtopic]

Браво пи4 взе ми думите от устата. +1

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 06 апр 2010 15:37

Не знам дали да плача или да се смея, щом опряха до чичо Митко, значи положението е критично. Стратега е доказал, че може да се справи в заплетени ситуации, но сега положението е страшно. Дано не го употребят, както миналата година1

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 06 апр 2010 15:57

Вечният кръговрат в нашите грандове :lol: :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 апр 2010 16:25

Въртите ги като барабан на пералня....Назначите Пената,мине 2-3 месеца и айде шута...Взимате Стойчо,стои той какво стои,айде дузпата и на него....Сменяте си ги и не разбирате,че това е временно нещо до следващата подобна криза...

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 06 апр 2010 17:17

Боклуците да не пробват да се изгаврят отново с легенда като чичо Митко!Този път няма да им се прости!Иначе евала на чичо Митко,че поема отново отговорност.А онзи Зафиров изобщо не става за треньор,но от Титан ще си го държат до лятото.Неприятна история.Изобщо в момента нищо в ЦСКА не е както трябва,да дадат цялата спортно техническа власт на Чичо Митко,той знае какво да направи,за да закърпи положението.Не очаквам чудеса от него,въпреки че много пъти го е правил,на мен ми стига жеста,на мен ми стига,че в ЦСКА има поне един човек,който обича ЦСКА и продължава да залага името си и реномето си заради едната любов,защото не може да гледа как тя се мъчи.Пената отново показа,че е най-великият.
Изображение

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 06 апр 2010 17:36

Цирка продължава с пълна сила, както вече си мисля от 1 месец насам нищо не би ме учудило, не знам вече какво повече може да се случи, но за пореден път чичо Митко ни спасява, за не знам си кой път този човек преглътна цялата горчилка насъбрана върху него през годините и той продължава да живее с червената идея, продължава да се жертва заради нея и вярвам в момента няма цскар, който да не изпитва възможно най- голямото уважение върху този човек, той е най- големия- сега, преди и завинаги :!:
Изображение Изображение Изображение

addicted
Контакти:

Мнениеот addicted » 06 апр 2010 18:39

Абе момчета оправете се чичо Митко идва не като спортно технически директор ,а направо като треньор,макар и да не е казано по този начин.Но факта,че чичо Митко щял да помага за избирането на стартов състав за какво ви говори?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 апр 2010 19:57

Пенев си остава директор на Дирекцията и председател на Президиума, просто даже Гърнето усети, че Зафето не знае на кой свет е и помоли Пената, нали и така и така е в отбора, да го наглежда. А новият треньор със сигурност ще е някой, от когото тоя, дето е посъветвал Титаните да го вземат, ще може да прибере някое евро. И със сигурност няма да е Пенев, той, човекът, върши работа и не говори за пари, затова и го взимат само когато парите свършат.Титаните ще продължават да ги доят и да ги набутват с разни некадърници, такъв е животът. В една книга пише, че една друга маймуна се учила от грешките си и станала човек, ама и трябвали няколко милиона години, а и тая маймуна всъщност никой не я е виждал, даже тоя, дето е писал книгата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Ройтерс: Големият Пенев се връща в ЦСКА София!

Мнениеот crap » 07 апр 2010 17:15

Bulgarian great Penev returns to CSKA Sofia

SOFIA, April 7 (Reuters) - CSKA Sofia have turned to former Bulgaria coach Dimitar Penev, who led the Balkan country to the semi-finals of the 1994 World Cup, in an attempt to bring some stability to the troubled club.

Penev, who won seven league titles with CSKA as a player and three more as coach, is yet to have his position at the club clarified but analysts have described his role at the 31-times Bulgarian champions as a "supervisor".

"I'll be probably sitting on the bench during our match at Sliven on Saturday but we have to clarify these things (his exact position) with the club's management," Penev, named Bulgaria's coach of the century, told reporters.

"I think things could change if we manage to win in Sliven and I'll do my best to help players get back on their feet again," the 64-year-old, who steered the national team to their first European championship finals in 1996, said.

Romanian Ioan Andone resigned last week after six games as coach of the Reds, who have won only two of their last 10 league matches and slipped to third in the standings, 10 points behind leaders Litex Lovech with eight games left.

Линк: http://football.uk.reuters.com/european ... 6360H3.php

Големият Пенев се връща в ЦСКА София!

София,7 Април(ройтерс)- ЦСКА София върна бившият си треньор Димитър Пенев,който изведе Балкандската страна до 1/2 финал на Световното Първенство в САЩ ,в опит да донесе малко стабилност в момента в който клуба има проблеми.

Пенев ,който спечели 7 пъти първенството с ЦСКА като играч и 3 пъти като треньор,неговата позиция все още се изяснява,но аналитиците я описват като технически директор на 31 кратните шампиони.

"Аз вероятно ще седна на пейката по време на нашият мач в Сливен в Събота,но ние трябва избистрим тези неща(неговата позиция) със клубните управители," Пенев ,който е известен в България като треньор на века,разказват репортери.

"Мисля ,че нещата могат да се променят ,ако ние успеем да победим в Сливен и аз ще направя всичко възможно да помогна на играчите да си стъпят на краката отново," каза 64-годишният,който изведе националният отбор до тяхното първо Европейско първенство през 1996.

Румънският треньор Йоан Андоне подаде оставка след като 6 мача като треньор на червените ,които са спечелили едва два от последните си 10 мача в първенството и се свлякоха до 3-тото място във временното класиране на 10 точки зад лидера Литекс Ловеч ,9 кръга преди края на първенството.

Превод от maldin1! Благодаря колега!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”