Ще възкръсне ли Левски този месец

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Re: Ще възкръсне ли Левски този месец

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 06 апр 2010 07:26

Зада въскръсне нещо ,то първо трябва да умре.А нашият ЛЕВСКИ е жив,може да е със проблеми но е жив.Стига сте го погребвали този отбор,засрамете се ,ако сте истински Левскари престанете да всявате повече смут и напрежение.Да сега сме във голяма голова криза,но някой от вас прекаляват.Ако ,някой е загубил вяра във любимият отбор,то отборчета разни колкото щеш.Можете винаги да се преместите във друг сектор.ЛЕВСКИ ще го има и без ваз.Престанете да пишете такива глупости като /ще възкръснели/,/ще го има ли/ и др.Да и мене ме боли и ми е мъка ама не сабирам цветя за погребение,защото знам че такова няма да има.ЛЕВСКИ това е БЪЛГАРИЯ и всички ние сме ЛЕВСКИ и БЯЛГАРИЯ а те ще живеят за винаги.Запомнете го това приятели със размекнати сърца и мозаци.Болестите от които е болен нашият любим отбор са известни на всички нам.Това са чуматаБатков и безголовието.А лекарството е :вън чумата от левски и товае за двете болести.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2010 09:52

IVAN.CIPRUS написа:За да възкръсне нещо ,то първо трябва да умре....

Подкрепям мнението ти, но това, което правиш с езика е убийство.Тази година сме зле. Е, и? Не го е бивало. Хм... Нямало по-слаб "Левски". Да бе, да.
Просто не е било толкова продължително. При Георги Тодоров бяхме много по-зле. Той просто не се задържа достатъчно дълго. При Абрамчик беше ужас. При Кокала нямаше ли го Гонзо нямаше да има европейски турнири. Сметнете колко пъти е допринесъл с головете си за победата или равенството. Извадете головете му и вижте къде щяхме да сме. Ако пък Христов беше вкарвал на 5 възможности веднъж... еххх. Който иска да истеричасва, негова си работа.
А... и една молба. Хайде слагайте тея кавички. Знам, че на много хора тук не им пука за граматика, пунктоация и такива неща, но се получават изречения, които звучат много кофти. Все пак не говорите, а пишете. Всички сини фенове знаем защо любимия ни клуб се казва така и какво означава това име, заради това...

П.С. Подкрепете клуба, ако не отбора. Много и различни формации, но един клуб. При Ратко бях писал, че си подкрепям клуба, но не и отбора, но сега и отбора подкрепям. Важно е! То, че ще ни късат нервите, ще ни ги късат. Няма да е до утре или вдругиден.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 апр 2010 13:15

Уви ЛЕВСКИ е трагичен!Не вярвам да се справим,имаме доста трудни мачове(как да са лесни като ние сме толкова зле!!!).Ако имаме късмет да се махне Батков,а и Гонзо,тогава можем да мислим за нещо повече!В момента е по-добре да не играем и в Европа,чака ни СРАМ!!!Ще има някакъв смисъл само ако е за сметка на ЦСКА,но като цяло е безмислено!

Върни се в “Левски”