Само аз ли виждам как футболиста на Черноморец дърпа надолу Йовов само и само да не може да играе с топката?
Айде стига глупости!Това ако не е дузпа не знам кое е...
Какво претендират разни разбирачи?
Има ли непозволени действия срещу Йовов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Има ли непозволени действия срещу Йовов
В първия момент си помислих,че няма никва дузпа и са ни подпряли.Но на повторението се вижда,че има дърпане за тениската и за мен това е дузпа.
И да има-и да няма,ние сме си трагични!!!!По-слаб Левски не е имало никога,за съжаление.И най-лошото е че това си го повтаряме всяка години,а още по-лошото е,че е истина
И да има-и да няма,ние сме си трагични!!!!По-слаб Левски не е имало никога,за съжаление.И най-лошото е че това си го повтаряме всяка години,а още по-лошото е,че е истина

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
да бе и ей ся им викам на сички че при гола на попето никва засада те не ми вярват..сините очила..
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- Gonzo0009
- Контакти:
И да има и да няма не трябва ние да си решаваме мачовете с дузпи като някой други
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Трудно е да се каже,че има дузпа.В крайна сметка няма смисъл да се обсъжда.Съдията го е отсъдил,това е.Черноморец си вкарах гол също,поделихте си по точка може би така бе най-справедливо предвид показаното на терена.

И кое е дузпа ? Първо го дръпна и го остави, а Йовов остана на краката си и 2 секунди по-късно видяхме листопад в действие .. И ако това е дузпа, нашата беше 2 дузпи !
[center]
[/center]

То ако това е дузпа на мач ще има поне по 20...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- JohnnieWalker
- Контакти:
Йовов за футболист ли го броите ? 

- maximalniq
- Контакти:
Йовов изигра сцената на "падащия лебед"Има дузпа как да няма!Господ го дръпна за фланелката със невидимата си ръка от небето.Свалете сините очила!Ако това е дузпа аз съм трамвай!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]