Гледайте си отбора и си го подкрепяйте,не се тревожете за Ботев. Аз съм зрял човек и искам два силни отбора в Пловдив. Яд ме е ,че боклуци като христолоф съсипаха Ботев. Но с такива фенове сме обречени на успех и въпреки изрода.
Така че се концентрирайте за място около 11 тази година и ще се видим скоро не се тревожете за нас!
Трябва много време да мине за да бием вашия престой в Б група...
Легионите на Локо (Пд) се подготвят за мача с Левски!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Феновете на Локо Пд готвят инвазия на София !
ДОбре темата е Феновете на Локо Пд готвят инвазия на София ! а вие говорите за ботевата чета и за майорите и тем подобни
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Yellow major написа:Гледайте си отбора и си го подкрепяйте,не се тревожете за Ботев. Аз съм зрял човек и искам два силни отбора в Пловдив. Яд ме е ,че боклуци като христолоф съсипаха Ботев. Но с такива фенове сме обречени на успех и въпреки изрода.
Така че се концентрирайте за място около 11 тази година и ще се видим скоро не се тревожете за нас!
Ами, като си зрял човек, к'во си се наврял в нашите теми ? Комплекси ли избиваш ?
Значи викаш 24 април мухахаххахахахаха

Yellow major написа:Гледайте си отбора и си го подкрепяйте,не се тревожете за Ботев. Аз съм зрял човек и искам два силни отбора в Пловдив. Яд ме е ,че боклуци като христолоф съсипаха Ботев. Но с такива фенове сме обречени на успех и въпреки изрода.
Добре де, защо трябва да ни занимаваш с вашите глупостти, дати, селяци и интриги някви....Наврял си се тук, без да се съoбразяваш с форум и тема....
Последна промяна от vasko1936 на 05 апр 2010 23:12, променено общо 1 път.
Yellow major написа:Викам че сте изперкали с тези плакати "агент христолини" боклуци...
БОКЛУЦИ СА ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ!БАЛЪК!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Yellow major написа:Викам че сте изперкали с тези плакати "агент христолини" боклуци...
Е, малко бъзик! За боклук-фен може да се смята такъв, на който му се плаща за да присъства на мач на своите "любимци"...Нали разбираш-платена любов към отбора си

- Jeff Ament
- Контакти:
Само не мога да разбера коя публика показва транспаранти срещу отбор,който в момента не играе срещу отбора на тази публика. Колкото до мача,можете да вземете нещо от "Герена".
12 март 1912 г.

- Yellow major
- Контакти:
За вас ли говориш?
Казах Ви подкрепяйте си отбора не ставайте смешни и не свързвайте името си с един " изрод", който може и да ви се случи!
Казах Ви подкрепяйте си отбора не ставайте смешни и не свързвайте името си с един " изрод", който може и да ви се случи!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Айде само без боклуци,става ли ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Yellow major написа:За вас ли говориш?
Това ли измисли сега!