Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот release_yourself » 05 апр 2010 16:24

как се определя на кой отбор е юноша?
За да те светна ще ти кажа, че е играл в школата на Левски, после във Фейенорд, откъдето дойде в Ловеч, дори ми беше в класа като завършвах! И мога да ти кажа че е играл първо за старшата на Литекс, а не директно в мъжкия отбор!!!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 05 апр 2010 16:40

release_yourself написа:Kак се определя на кой отбор е юноша?
За да те светна ще ти кажа, че е играл в школата на Левски, после във Фейенорд, откъдето дойде в Ловеч, дори ми беше в класа като завършвах! И мога да ти кажа че е играл първо за старшата на Литекс, а не директно в мъжкия отбор!!!

Ивелин Иванов Попов е български футболист. Играе на поста нападател или атакуващ халф. Първите си стъпки прави в школата на Септември (София), откъдето е привлечен да тренира в любимия си Левски. На Герена остава за 4,5 години. Като юноша прави впечатление, но ръководството на Левски така и не му предлага първи професионален договор и през януари 2005 г. офанзивният халф хваща самолета за Холандия. 17-годишният хлапак е поканен от Фейенорд, а шефовете на Левски подозират, че зад кражбата на поредния им талант стои Андрей Желязков, който по това време работи като скаут на холандците за Източна Европа. След един сезон при юношите Фейенорд не успява да го картотекира в първия състав и Попов се връща в България. Води подготовка месец и половина с Берое, но подписва 5 годишен договор с Литекс.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2

Интересно кое точно го квалифицира като юноша на Литекс :mrgreen: :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 05 апр 2010 16:50

Със състава от мача със Своге, сме си паднали от сега. 2:0, 3:0, нещо такова.

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 05 апр 2010 16:51

Thomson
Ами хайде кажи ми кой го класифицира като юноша! Това са твои думи, аз къде съм казал че е юноша на Литекс!!! А това че е играл за старшата възраст, поинтересувай се сред които и да са юноши набор 1987 да видим дали е играл там!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 05 апр 2010 16:55

release_yourself написа:Но мога да ти гарантирам, че в Ловеч играят най - много от юношите в България, много повече от Черно море. Ивелин Попов игра в школата 1 година преди да го вземат в мъжкия отбор, да не говорим за Николай Цветков, Радослав Бонев, Георги Миланов, Николай Бодуров, все момчета от школата!

За мен един играч е юноша на отбора, в който е започнал кариерата си, а не там където е станал известен или е постигнал най-много ;) А и както виждаш никъде не споря дали е играл при старшите или не, както и за бан нищо не съм споменавал ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 апр 2010 17:21

Thomson написа:
release_yourself написа:Но мога да ти гарантирам, че в Ловеч играят най - много от юношите в България, много повече от Черно море. Ивелин Попов игра в школата 1 година преди да го вземат в мъжкия отбор, да не говорим за Николай Цветков, Радослав Бонев, Георги Миланов, Николай Бодуров, все момчета от школата!

За мен един играч е юноша на отбора, в който е започнал кариерата си, а не там където е станал известен или е постигнал най-много ;) А и както виждаш никъде не споря дали е играл при старшите или не, както и за бан нищо не съм споменавал ;)

Тоя не е добре, Николай Бодуров и той бил от школата на Литекс :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: взеха го от Пирин миналата година :lol: Том, Дока и Сандриньо и те сигурно са от школата на Литекс :lol: , потомоствени ловчанлии, от деца са пред фабриката за сокове на Гриша Ганчев скандирайки Литекс :lol:
Последна промяна от Mourinio на 05 апр 2010 17:42, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 апр 2010 17:37

paceto написа:
chelseabg написа:Литекс са фаворити,особено сега без Манолов,Жоро и Дани Георгиев..Но мисля че е време да ви треснем в Ловеч.Миналите мачове ги изгубихме доста левашки особено онзи последния с 1:0..Випреки всичко съм оптимист 1:2..

Само, че забравяш предните мачове между Литекс и Черно Море вие бяхте със доста по стойностен състав от сега ;)
Като броим факта, че есента не ги победихте във Варна и направихте хикс, а Литекс все още не се беше изкачил на първо място, за да го брани нещата сега в Ловеч ще са тежки за вас, защото те ще бранят със зъби и нокти първо място, а ако се издънят срещу Миньор смятай, че ще си го изкарат на вас и ще ви отнесат поне с едно 3:0 особенно ако играете така както срещу Калиакра.

зеления написа:Гришата може и да е уредил всичко, но е забравил да попита Оня Горе. Резултатът е ясен 0:2.

Брей, чак пък ясен :roll:
Помисли малко трезво момче и виж отбора ти как играе тогава смело давай такива коментари.

Пацо, дадох ти точния резултат. Ако искаш го играй, ако не искаш недей. Само после да няма, ама аз мислех, че се шегуваш. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 05 апр 2010 18:09

Това което ни показва отбора на Лиеткс е едно непостоянство- редуват силни с посредствени мачове, така че, надявам се днес да смачкат с игра Миньор и традицията за непостоянството да се спази срещу нас :) Стига Велизар да не изиграе мача както с Берое и Калиакра излизайки с 9 офанзивни играча, според мен ще е самоубийство, а и ако Дани Георгиев е готов до мача ще бъде просто непростимо ако пак обърка състава. За мен лично Румен Николов трябва да започне заедно с Юруков и Божилов, защото Божилов сам напред се губи, няма никаква подкрепа от задна позиция и особенно на Тича, отдел "Човешки ресурси" (групата зад скамейката) започват да го стресират. Явно някои хора очакват да замести Миро, но двамата като стил на игра нямат допирна точка. Съвсем по друг начин ще изглеждаме когато и Миро и Божилов са заедно на терена, а като прибавим към тях Жоро и Дани положението за противника ще стане неприятно. За да се случи всичко това обаче е нужно малко търпение най- вече от нас, феновете, тъй като момчетата последните няколко сезона вдигнаха летвата много и очакванията към тях станаха много големи. Вярно е че отпаднахме нелепо, на всички които обичаме отбора ни е било тежко,при положение че ни се откриваше невероятен шанс да спечелим купата и да играем Лига Европа и най- вероятно всеки явно след края на мача си е казал- "повече няма да стъпя на стадиона", НО...тези които наистина обичаме отбора вчера бяхме там- да, малко бяхме, стадиона беше празен, настроението минорно, нооо.....бяхме там. Само с хора на стадиона и то подкрепящи отбора, а не хулещо постоянно, момчетата могат да се отърсят от нелепата загуба в Каварна. Пожелавам им успех не само в Ловеч а и в мачовете до края, защото шанс все още има, а докато има шанс има и надежда. Успех.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 18:24

Феновете имат търпение,олигофрените нямат.Винаги сме го казвали,говорим за стотина олигофрена,чиито мерник сега е концентриран върху отлично играещия за 7-8 път с фанелката на Черно Море Георги Божилов.Божилов сам се бори в атака с по 2-3 човека,понякога с цялата защита на съперника и печели всеки въздушен двубой сваляйки отлични топки на тупалките на Борносузов и Димов.Пак подчертавам-Божилов играе сам,а ако не беше глупавата му смяна в Каварна продиктувана от дюдюканията на олигофрените "алоуууу 14-катаааа(дори името му не знаят)...УУууууууф тоз 14-кататааааа",уууууффффф пак тозиииии...арииии ве еййййй,ти ши играйш ли ве еййййййй - това е всеки мач на главата на Божилов...та ако не го беше сменил велизар онова вратарче на Каляри щеше да извади топката от мрежата си поне 1 път при последвалия повече от 60 минутен дъжде от центрирания и мелета.Така се отнасяха с Миро Манолов 1 година и повече.Такова,че и по-лошо беше и е понякога отношението към един от най-добрите ни играчи Даниел Георгиев.При всеки удобен момент се "храни" и Велизар,както преди това се хранеше Спасов,Ясен Петров,Илиан Илиев,Сашо Станков,дори легендарния Божил Колев не мина между капките.Само един го аплодираха-Овчата кратуна,той беше идола там.Схемата за Литекс е ясна - Божилов в атака,подкрепян от Юруков отзад и Тошко и Румен по фланговете,с тази схема стояхме най-добре на терена.Прекаленото насищане с дефанзивни халфове пречи,не помага,а пречи.Дяков пречи на Димов и Борносузов.Ако иска по-защитна схема - Юрука отляво,Тошко-отдясно,Румбата от втора позиция в помощ на Божилов,но 3 дефанзивни халфа е гаранция за кюскане на топката,освен това е добре този път не Борносузов,а Димов да получи офанзивните функции тъй като има много по-голяма креативност и поглед над играта,а и по-добър пас.Дано да стане,здраво в защита,но в никакъв случай с 8 дефанзивни играчи както досега,с такава схема ни чака провал,не катастрофа,но загубата е 100% сигурна ако се наредим отзад,все някой пряк ще стане и Янев ще ни го набримчи :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 05 апр 2010 18:41

Абсолютно съм съгласен с теб Стрелец, НОООООО...........мисля че Велизар ще се страхува да започне с такава схема, аз също мисля че тя би била печеливша, с една промяна Тошко в ляво, Румен вдясно а Данчо зад Божилов, но си мисля че за съжаление Велизар ще се страхува да излезе така, дано греша.

Върни се в “Черно море”