Ван Гаал ти звъня на телефона да ти направи разбора за мача? Бротче-недопустимо е да си толкова жалък...FCBrot написа:soilwork тактиката беше такава...като не разбираш от футбол малчиш и тва е! колкото до мача и 1 и X и 2 е възможно!
Манчестър Юн - Байерн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще се вдигне ли Манчестър в сряда срещу Байерн
Цялата тази "Руни" истерия,според мен,навреди доста на отбора. Няма голям отбор който да се състои от един човек,САФ беще принуден,пак според мен, да наложи тази система поради слабата игра в защита при липсата на Неманя и Рио. Силно наситената халфова линия и добрата игра на Карик през по голямата част от сезона работеха за това. И да Руни бележеше...отвсякъде понякога има моменти в които не е нужно да правиш кой знае какво...просто ти върви. КОгато обаче на терена бяха Рубни,Бербатов,Валенсия или Нани ставаха красивите неща,тогава нямаше случайности или късмет.Но пак - това беше само в случаите когато противника не се очакваше да напада масирано или така наречените по слаби отбори,макар това понятие в Англия да е доста неясно. Чудя се колко време им трябва на защитниците от противниковите отбори да проумеят че Руни започна да играе добре с глава!!! Половината му голове са вкарани по този начин и при повечето от тях никой не го и пазеше.
За разлика от Бербатов който за да вкара с глава са му нужни страхотни усилия,късмет,или хитро изиграно положение.Винаги с двама на гърба,добре блокиран...за него се знае че играе с глава и това е заложено в противниковата защитна схема.Но и това го има в играта-бъди там за да може другите да имат позиция....виждаме в много моменти работи. Един добър футболист какъвто несъмнено е Митко трябва да играе дори само с присъствие и според мен Бербата се справя блестящо с този елемент...ама няма кой да му го отчете...или не им изнася!
Нани - стархотно израстване....аз лично не го харесвах,но това момче със всеки изминал мач ме кара да съм му фен, но ако имаме слаб ма ч на Евра и ...проблем! И стигнахме до разковничето...не е Бербатов или Руни.. халфоват линия,когато тя не играе...няма силен Ман Ю,няма победи..има само късмета и таланта на Руни..ама това не стига според мен за да си номер едно непрекъснато!
Това си е мое мнение...неимоверният натиск за рекордна титла и огрмните очаквания не позволиха на САФ да на прави един коренно различен отбор...каквато май и беше идеята с продажбата на Роналдо.....
И последно за Бербата...няма как да му стегнат багажа,щото тва не ти е отбор от България,а и не са го взели по милост или без пари...айде мислете малко преди да се изкажете...
За разлика от Бербатов който за да вкара с глава са му нужни страхотни усилия,късмет,или хитро изиграно положение.Винаги с двама на гърба,добре блокиран...за него се знае че играе с глава и това е заложено в противниковата защитна схема.Но и това го има в играта-бъди там за да може другите да имат позиция....виждаме в много моменти работи. Един добър футболист какъвто несъмнено е Митко трябва да играе дори само с присъствие и според мен Бербата се справя блестящо с този елемент...ама няма кой да му го отчете...или не им изнася!
Нани - стархотно израстване....аз лично не го харесвах,но това момче със всеки изминал мач ме кара да съм му фен, но ако имаме слаб ма ч на Евра и ...проблем! И стигнахме до разковничето...не е Бербатов или Руни.. халфоват линия,когато тя не играе...няма силен Ман Ю,няма победи..има само късмета и таланта на Руни..ама това не стига според мен за да си номер едно непрекъснато!
Това си е мое мнение...неимоверният натиск за рекордна титла и огрмните очаквания не позволиха на САФ да на прави един коренно различен отбор...каквато май и беше идеята с продажбата на Роналдо.....
И последно за Бербата...няма как да му стегнат багажа,щото тва не ти е отбор от България,а и не са го взели по милост или без пари...айде мислете малко преди да се изкажете...
Просто беше ОЧЕВАДНО!!!2 гола и айде ...Рибери и Олич вън за Ман. и всичко бетон отзад!!! + това Шалке нямаха РИАЛЕН шанс след това...Просто Байерн си ги изигра перф. нещо коета МАн. не успяха на Арената...Ти си голям кво да ти кажа... квото на вс. фенчета на комерсиални отбори...ГЛЕДАЙ РЕАЛНО!!!
Munchen ist ROT!!!
О.к -ще те потърся след мачаFCBrot написа:Просто беше ОЧЕВАДНО!!!2 гола и айде ...Рибери и Олич вън за Ман. и всичко бетон отзад!!! + това Шалке нямаха РИАЛЕН шанс след това...Просто Байерн си ги изигра перф. нещо коета МАн. не успяха на Арената...Ти си голям кво да ти кажа... квото на вс. фенчета на комерсиални отбори...ГЛЕДАЙ РЕАЛНО!!!

- valkata_levski
- Контакти:
Рууни се завръща срещу Байерн
Уейн Руни сензационно може да се завърне в игра за Манчестър Юн срещу Байерн в сряда, твърдят английските медии.
Смяташе се, че вездата на Червените дяволи трябва да отсъства две или три седмици заради контузията на десния глезен, която получи по време на първия 1/4-финал с баварците.
Според „Мирър” обаче травмата му не е толкова тежка и той може да се завърне в реванша, тъй като освен това се възстановява много по-бързо от очакваното. Под наблюдението на фитнес треньора на отбора и на клубния доктор, Руни работи във фитнеса от четвъртък насам и напредва.
Клубът описва шансовете му да излезе срещу Байерн на „40%”. Според изданието ако не успее да излезе срещу германския тим, със сигурност Уейн ще бъде включен в състава за визитата на Блекбърн в неделя.
Подобна теза развива и „Дейли Мейл”. Изданието също се позовава на свои източници от клуба, които твърдят, че голмайсторът ще успее да се възстанови по-бързо от очакваното и също има шанс най-малкото да започне двубоя на пейката. Окончателното решение обаче, ще бъде взето утре.
Двубоят срещу Челси и загубата на шампионите убедили сър Алекс Фъргюсън, че тимът има отчайваща нужда от Руни и затова стиска палци авторът на 34 гола през кампанията да бъде на линия възможно най-скоро.
Какво мислите по този въпрос?
Ако всичко това е вярно предполагам че Рууни ще влезе през второто полувреме на мястото на Парк.
Смяташе се, че вездата на Червените дяволи трябва да отсъства две или три седмици заради контузията на десния глезен, която получи по време на първия 1/4-финал с баварците.
Според „Мирър” обаче травмата му не е толкова тежка и той може да се завърне в реванша, тъй като освен това се възстановява много по-бързо от очакваното. Под наблюдението на фитнес треньора на отбора и на клубния доктор, Руни работи във фитнеса от четвъртък насам и напредва.
Клубът описва шансовете му да излезе срещу Байерн на „40%”. Според изданието ако не успее да излезе срещу германския тим, със сигурност Уейн ще бъде включен в състава за визитата на Блекбърн в неделя.
Подобна теза развива и „Дейли Мейл”. Изданието също се позовава на свои източници от клуба, които твърдят, че голмайсторът ще успее да се възстанови по-бързо от очакваното и също има шанс най-малкото да започне двубоя на пейката. Окончателното решение обаче, ще бъде взето утре.
Двубоят срещу Челси и загубата на шампионите убедили сър Алекс Фъргюсън, че тимът има отчайваща нужда от Руни и затова стиска палци авторът на 34 гола през кампанията да бъде на линия възможно най-скоро.
Какво мислите по този въпрос?
Ако всичко това е вярно предполагам че Рууни ще влезе през второто полувреме на мястото на Парк.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Re: Рууни се завръща срещу Байерн
няма как да стане защото никой няма да му рискува здравето за 1 мач в който мангалчестър със сигурност ще паднат!и самия рууни няма да си рискува световното заради един мач.но и с него и без него все тая мача е ясен 0:2!то се видя че и с рууни байерн са 2 класи над мангалите!ТАКА ЧЕ GO GO BAYERN!

IRON FOREVER!!!
- maximalniq
- Контакти:
- valkata_levski
- Контакти:
Воистина воскресе

- fabregas_949
- Контакти:
Не вярвам, просто пресата иска да нажежи малко обстановката...
[offtopic]
Евала ти![/offtopic]
[offtopic]
maximalniq написа:Руни воскресе !![]()

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Без Рууни , Манчестър нямат много шансове.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.