VesMil, преди футбола има много по-важни неща в живота, така че не той е на първо място.
Един като пораснеш ще разбереш тези неща.
Народа е тотално обезверен заради положението в държавата като цяло и въобще не му е до футбол.
"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Гигов с повече пари от Гришата
PFC Litex написа:VesMil, преди футбола има много по-важни неща в живота, така че не той е на първо място.
Един като пораснеш ще разбереш тези неща.
Народа е тотално обезверен заради положението в държавата като цяло и въобще не му е до футбол.
Пич пораснъл съм много отдавна! Да не кажа че съм на средна възраст.
Да така е има важни неща, но за нас БЕРОЕ е сред важните.
-
Абе нещо ....не ми се вярва това .....
Иначе, и двата отбора ....поне на мен лично, ми се струват равностойни !
И с оглед разликата в точките ....и като вземем напредвид програмата ....мисля, че на Гигов .....ще му трябват доста пари ( кеш ) за да задмине Литекс ! ....

Иначе, и двата отбора ....поне на мен лично, ми се струват равностойни !
И с оглед разликата в точките ....и като вземем напредвид програмата ....мисля, че на Гигов .....ще му трябват доста пари ( кеш ) за да задмине Литекс ! ....

Още нещо, защо всички се хващате от цифрите.
Да, Литекс е с малко фенове, ниска посещаемост, но това е и нормално, все пак Ловеч е едва 30-35 хиляден град, колко хора искаш да отидат на стадиона? - но темата не е за тези неща и нямам намерение да пиша в тази посока.
Изхождайки от основния въпрос на темата, то къде е базата на Локо Сф., къде им е ДЮШ, къде им е тренировъчната база, след като Гигов има пари да цака за титла, защо не влоци средства и във вече изброените от мен неща?
Да, Литекс е с малко фенове, ниска посещаемост, но това е и нормално, все пак Ловеч е едва 30-35 хиляден град, колко хора искаш да отидат на стадиона? - но темата не е за тези неща и нямам намерение да пиша в тази посока.
Изхождайки от основния въпрос на темата, то къде е базата на Локо Сф., къде им е ДЮШ, къде им е тренировъчната база, след като Гигов има пари да цака за титла, защо не влоци средства и във вече изброените от мен неща?

Темата ако не си разбрал е " Кви са тия че ще ни взимат титлата като ние сме абонирани за нея" и никой от тях не го интересува колко са добри Локомотив и Литекс 

Литекс са шампиони ,Гришата няма как да не се погрижи за сигурни 3 точки срещу Локото у дома 

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- зеленобелия
- Контакти:
Когато някой съдия подпре отбор от провинцията веднага се свикват пресконференции сменят се шефове на съдиите а когато всеки мач се свирят измислени дузпи на Локо-сф. и Левски всичко е нормално и делигатите дават висока оценка на съдиите.И ако това не е мафия здраве му кажи.До като Боби е на власт ще е така.
- unist_gp
- Контакти:
Браво Камбуров! Голям играч си, само за Локо София ставаш!
Генков същата измислена работа...
Абе някой взема ли проби за допинг на футболистите? Гришата нали го е карал все с хапчета, може да им дават по малко ...
Ако беше Батето още на власт, шампиони щяха да са Тимаджиите, ама Гигов дава дрогата безпари, което в случая е най-важното за коцкарите от Иван-Асен
Очертава се на следващите евротурнири много българи да се срамуват от представителите на А група още преди началото на мачовете!

Абе някой взема ли проби за допинг на футболистите? Гришата нали го е карал все с хапчета, може да им дават по малко ...
Ако беше Батето още на власт, шампиони щяха да са Тимаджиите, ама Гигов дава дрогата безпари, което в случая е най-важното за коцкарите от Иван-Асен

Очертава се на следващите евротурнири много българи да се срамуват от представителите на А група още преди началото на мачовете!

-
- Контакти:
Гигов няма повече пари от Гришата!
Иска,ама няма да е първи!
Предлагам следния облог!
Ще има дузпа за Локо срещу Литекс!
Повишавам мизата с мнението че Камбуров ще я бие!
Кой казва че ще я изпусне?
Иска,ама няма да е първи!
Предлагам следния облог!
Ще има дузпа за Локо срещу Литекс!
Повишавам мизата с мнението че Камбуров ще я бие!
Кой казва че ще я изпусне?
Момичета да не си забравите хапчетата помните ли какво ви каза лекаря