Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?

Мнениеот McLovin » 05 апр 2010 08:23

Аз ли изпускам нещо или всички в тази тема нямат лицето батков за нищо? Нямаме нужните класни играчи. Тотална трагедия сме от всякъде. Не ни е мястото в евротурнирите. Предпочитам и да не играем там. По този начин агентът няма да изсмуче още парички от Левски и ще посмали цената, защото ще му се наложи за пръв път даде пари от себе си. Не искам Левски с това лице, тези играчи и ТОЗИ СОБСТВЕНИК в евротурнирите. Нагледах се на скиори и сибирци, които си правят гавра с една светиня. Нагледах се и на агенти трупащи дивиденти на гърба на любимия ми отбор! Гонзо е виновен само за това, че крепи малкото останало от разпадащия се тим. Може ли да ми се припомни с какво Гонзо е спомогнал за махането на Кокала и Боримиров? И да - предпочитам почти всеки да заема този пост, но не и Наско. Стига със "Сивия кардинал". Не искам далавери с агенти, играчи, отбори и собственици. Не искам пак да се говори, че Левски са купили мач, камо ли първенството. / Не искам и да му гледам голия за***к :| / Така няма да стигнем в Европа. Трябват ни нови собственици и ръководители, които обичат Левски и са що годе кадърни. Такива, които работят за Левски, а не обратното. Да им дадем време и ще постигнат нещо. С малко пари, разумна политика, Гонзо и Илиев/Херо/ (примерно), добър план и екип от тренери за децата и юношите ще постигнем много! Стига връзкарство, стига интриги, стига платени и купени мачове, първенства и фенове! Докато мечтата ми за чист, силен и истински Левски се сбъдне, аз като последовател на вярата Левски ще дам всичко по силите си за да спомогна за доброто на отбора. Хора, моля мислете нормално и рационално! Не се връзвайте на глупости, обичайте си отбора дори и в по-трудните моменти и го подкрепяйте на стадиона! БАТКОВ ВЪН И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 апр 2010 08:50

McLovin,
много си прав!!!
Присъединявам се към твоето мнение изцяло.
Предполагам, че мнозина други фенове биха направили същото!

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 05 апр 2010 09:05

Моето мнение отдавна съм го казъл.Гонзо от любимец се превърна в подлогата на малоумника Батков.Докато тия хубавци са на Герена,Левски ще е това,което е в момента.Мисля че на никой не му харесва и играта петото място.Ако имат малко акъл и достоинство ще се изметат.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 05 апр 2010 09:06

forzajuve написа:Гонзо е най-добре да пусне еврофутбол и да заложи,че Левски няма да играе в евротурнирите и със печалбата да купи Левски и да миряса,че най-накрая е постигнал това,което другите не са и мечтали.Та,хем ще си оставим него с двете дини под мишниците

хаха, то и Ювентус може да заложат някой евро,че ще пропуснат тази година,за да могат с печалбата да си купят някой мач за следващото първенство........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 05 апр 2010 09:17

"последовател на вярата Левски"

Това някаква нова религия ли е ?.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 апр 2010 09:51

vesodoc написа:McLovin,
много си прав!!!

+1

Много е прав човека! Но за съжаление вместо гневът на феновете да е насочен срещу Батков, който се крие като мишка, отново Гонзо е човека, който поема всички негативи. Не смятам, че Илиян има кой знае какви успехи - 10-тото място на Берое не е кой знае какво. Не знам защо се фаворизира толкова. Не знам и какво има предвид в интервюто си пред ГОНГ "Те знаят защо няма да дойда". Ами кажи и ние да разберем! Но АЗ ЛИЧНО ГО ЧУХ, когато след мача ЛЕВСКИ-Берое 0-1 след въпроса на репортерката той отговори "Аз не съм левскар, аз съм черноморец". С това ми падна в очите. И не искам треньор, чийто най-силни години като футболист са минали на Герена, да ми говори "Аз не съм левскар...". Подобни думи аз от Гонзо никога няма да чуя - убеден съм!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 апр 2010 10:09

Истината е, че Гонзо влезе в капана на Батков и вече няма излизане от там :!:
Същото направиха Борето и Велев и всички видяхме какво стана с тях. Бяха употребени и изхвърлени от клуба.
Гонзо е достатъчно виновен за състоянието на отбора в момента...той си проведе подготовката, той си избра футболисите, които взехме зимата, той реди състава, той ги тренира. Както каза и автора на темата...това не е Левски. Клубът никога не е бил в такова състояние и очевидно няма излизане от тази криза, докато не се променят коренно нещата там.
Не мисля че Грозданов или Илиян Илиев могат да ни помогнат в този момент....съвсем друг момент е, че нито един от тях няма да дойде в Левски преи сегашната политика на клуба!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

joro bad

Мнениеот joro bad » 05 апр 2010 11:13

slavia_forever написа:Не съм убеден защо Гонзо се отнася така, към Илиян Илиев и Наско Сираков, които са се доказали като управленци доста повече, отколкото той се е излагал. Ако му слушаме думите след всеки мач, в който казва, че Левски се представил добре, след поредната излагация, ще ни "почервенеят ушите". Моите почервеняха вчера като го слушах след мача с Черноморец, как реалният резултат бил Левски да бият с изразителен такъв. Гонзо наистина е имал добри времена в синия отбор като футболист, но като всичко останало, включително и медиините му изяви са досадни и смешни. Лошото е, че все още доста хора, включително и Батков му гласуват доверие, а останалите му гледаме и слушаме нахалството и безочието.

В по-голяма част от твоите мнения съм бил напълно в обратната страна, но този път уцели десятката. ;) Голям Левскар съм, но нашит феновете трябва да се събудят и да разберат, че с празни приказки и пълно самозаблуждение не става. Умирам вече от срам, Гонзо като излезне да дава поредното интервю, след поредният провал и ни обяснява как сме щели да биеме този или онзи. Ами бий ги бе, ама това става на терена, а не на интервютата. Били сме изпуснали да биеме цска. Абе Гонзо ти кой мач гледа и кой заблуждаваш. Еми ние за 97мин. нямаме точен удар във вратата и сносно положение.Ама то как да го имаш с 7 защитника и 3 халфа и без нападател :idea: Беше ясно ,че те е страх и гледаше да не изгубиш този мач, на всяка цена, както с литекс и локото- ОЧЕВАДНО БЕШЕ :idea: . Изпуснали сме Черноморец, да имахме положения,но не вкарахме, а те нямаха ли? Стига с глупостите, неставаш за треньор. Ходи малко да се поучиш или стани помощник треньор да се ошлайфаш и тогава се пробвай. За сега нещата са трагични и това е реалноста за съжаление, успех :!: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2010 11:29

blue magic написа:
vesodoc написа:McLovin,
много си прав!!!

+1

Много е прав човека! Но за съжаление вместо гневът на феновете да е насочен срещу Батков, който се крие като мишка, отново Гонзо е човека, който поема всички негативи.
...

Разделяй и владей. Не е идея на Батков. Не мога да разбера. Това някаква дебилизация на нормални фенове ли е? Или просто дебилите спечелиха срещу нормалните? Ставаме шампиони. След абсолютно трагично представяне в миналия шампионат. Със същите хора. С една малко голяма подробност. Гонзо ."Кокал вън!"
Печелим мач в евротурнирите от две и кусур години в Европа. Някой ако си мисли, че азерите бяха по-слаби от Жилина и Тампере се лъже. "Кокал вън!" О'кей. Замина си човека. Каза на няколко човека нещата както стоят, така както нито Голди, нито оня мишок дегизиран като гугутка могат да кажат на някои фенове и те го изгониха. Дебилната част предимно. Друг е въпроса негова ли е работа да класифицира една част от феновете по този начин. Просташкото отношение беше и от двете страни. Да!
Каква е работата с Ратко, лично аз не разбрах. Понеже играем по същия начин (айде на йота по-добре) при Гонзо, както при него. На Ратко всички му мълчаха. Симпатичен, възпитан човек, ма как пък веднъж не бе той виновен. Тези, които изгониха Кокала мълчаха. Като стана ясно, че си ходи уж казаха нещо. Гонзо е пожарен вариант. Лошото е, че май не само. Не е временно. Той може да стане по-добър от Наско. При известни условности. Така, както можеше да задмине Наско по голове, ако двамата с Мъри не го бяха разкарвали като панаирджийска мечка. Да, мисля, че от завист го направи Наско. Това с Турция, Рен и Хърватия. Кривия не е искал в Турция. Или в България или на Запад. То пък бе добре за него. Не и за нас.
Дебилите в агитката на червените. Един приятел цесекар ми каза вчера, че поне за тоя сезон е спрял да гледа ЦСКА след изстъпленията на феновете. Кофти му е. Разбирам го. Той не е дебил. Къде щяха да бъдат червените в класирането накрая, ако не беше влязла публиката. Сигурен съм, че тези три точки ще са им черни през май.
Абе въобще не мога нищо да разбера. Как изтрещя толкова много народ. Криза, криза, ама...

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 апр 2010 11:41

Най-много ме боли когато Гонзо казва,че той ни е направил шампиони миналата година.Значи другите момчета нямат вина за титлата.Ето това е проблема на идола ни.Той се поставя над всички и иска цялото внимание да е към него.Истината за поведението на Гонзо е,че той вижда неговия провал и затова се опитва с кански мъки да се измъкне.След като не направи един качествен трансфер и сме напът да не играем в Европа,трябва да падат глави.А управданието,че няма пари не върви.С пари и баба знае.Можеше вместо да дава 100 бона за Чилика,да беше си оставил Иса.А само мога да го попитам:Защо изгони Кръстофчев,като се знае колко сме зле отпред.Не бил във форма.На друг да ги приказва тия измислици.Преди мача със Цска вкарва за дубала 5 гола и не бил във форма.Можеби трябва да прати Чилика и Бижутера в дубала да видим колко ще вкарат.В тая криза за нападател,Еньо би бил много полезен.Еньо игра до мача със Ловеч.Последния му мач изпусна едно положение накрая и беше натирен.А Бижутера ни скъсва нервите всеки мач с 1000% положения и още е твърд титуляр.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”