Трудно се пробива във футболната мафия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
Трудно се пробива във футболната мафия.
Гледам английски футбол редовно,въпреки че любим клуб ми е Милан.Прави ми впечатление,че в последните кръгове Челси са умишлено ощетявани.Срещу Арсенал гол от двуметрова засада,а срещу Уест Хем неотсъдена стопроцентова дузпа срещу Лампард и спестен червен картон на централния защитник на чуковете за умишлена игра с ръка и предотвратяване на ситуация сам нападател срещу вратар.Иска ми се да не е така,но когато грешките на съдиите са в една посока тенденцията е налице.В Англия както и в повечето първенства териториите са разпределени и трудно един отбор бил доскоро в средата на класирането се допуска да бъде конкурент на вечно борещите се за титли Манчестър и Ливърпул.В Италия някои от нещата излязоха наяве и всички разбраха как Ювентус е печелил титлите през годините.Дори и Милан бе замесен в скандала,но значително по-малкото му успехи на домашната сцена доказват,че е уреждал отделни мачове-нещо което няма отбор на света,който да не го е правил.Може би навсякъде е така,но това не помага на футбола.Както преди години Хууб Стевенс бе казал,че ако Байерн не стане шампион на Германия светът няма да свърши.Въобще за да пробиеш във футболната мафия не е достатъчно да имаш милиарди и правилна клубна политика,а още нещо-силно лоби във футболните централи на собственото си първенство и Европа.
Re: Трудно се пробива във футболната мафия.
Точно Челси не са от най-ощетените. Толкова много голове се сещам от спорни положения и засади! А иначе най-подкрепяният отбор е (пр)ИНТЕР!!! Всеки мач дузпи, голове от засади и от спорни положения :@
гледаш със сините очила, затова така пишеш! работата е там, че букмейкърите дирижират вече футбола! преди няколко кръга отново четирите отбора завършиха Х-ове, при това тогава бяха всички по 0-0! нима това на практика е възможно??? задай си въпроса и си отговори, а не защитавай любимия си отбор!
-
Синият цвят в случая е случайност,но за букмейкърите си прав.
zongo написа:Точно Челси не са от най-ощетените. Толкова много голове се сещам от спорни положения и засади! А иначе най-подкрепяният отбор е (пр)ИНТЕР!!! Всеки мач дузпи, голове от засади и от спорни положения :@
Тука си много прав,тея Интер не мога да ги понасям.Тъкмо си казвам,че ще завършат Х и ще паднат от върха,винаги в последните минути вкарват или им дадът смешна дузпа.Тия смешници ги мразя най-много!

Много тъпа тема момче. Много тъпа!
Последна промяна от armeeca на 15 дек 2008 00:10, променено общо 1 път.
Еми в правилната насока мислиш, ако си гледла евертън и ман сити даже още по ясно сигурно ти е станало 

От утре съм локомотивец!
- KlaasJanHuntelaar
- Контакти:
истината е че букмеикърите развалиха футбола.Снощи след като видях как симулативно играха Арсенал,Манчо и Ливърпул
днес бях сигурен че и Челси ще завършат Х .Лошо е още колко ще се повтаря същия сценарии.Висшата лига стана място за пране
на пари ,уговорени мачове и много скандали.Англия не иска да се намесва защото половината заплати на всички играчи отиват
като данъци в нея !!!
днес бях сигурен че и Челси ще завършат Х .Лошо е още колко ще се повтаря същия сценарии.Висшата лига стана място за пране
на пари ,уговорени мачове и много скандали.Англия не иска да се намесва защото половината заплати на всички играчи отиват
като данъци в нея !!!
Истинският футбол е на албиона.
така си е, здраво мафия е гепила не само футбола, а и целия спорт!
у нас е очевадно, а в по-развитите страни си е по-прикрито!
Затова единственото спасение е да се забавлявате от самата игра и естествено да не си и помисляте да залагате пари!
у нас е очевадно, а в по-развитите страни си е по-прикрито!
Затова единственото спасение е да се забавлявате от самата игра и естествено да не си и помисляте да залагате пари!