Левски-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Локомотив Пловдив
Реално погледнато мача е Х 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Тук победата за Левски е сигурна,въпросът е друг....Докъде ще я докараме с тази посредствена игра
Прогноза 2-1

rumen_dqvolaa написа:Levski26 написа:Време е за победа вече.
Кажи ми как да победим като няма кой да вкарва голове.И аз искам да бием ама много трудно тази година ще постигнем това.
Наистина трудно бележим голове, но дано пък някой се излъже да вкара.

Примерно Бардон.

- Ticha
- Контакти:
Локото са по-добрият отбор и би трябвало да спечелят...но изненади винаги има. 

- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Който не вярва във ЛЕВСКИ да не пише във форума само глупости.Колкото и слаби да сме ЛЕВСКИ е нашата вяра и нашият живот.Знам и виждам че не върви играта,не се вкарват голове но трябва да продължаваме подкрепата.До края на шампионата ще е така,но ние трябва да сме заедно.По темата ЛЕВСКИ-Локо/Пд/ 3:1 пак ще има трудности и мъка ,но ще вземеме този мач.На автора на темата мога само да му кажа/понеже го познавам добре
/:Румене на бас по бутилка уиски че ще бием Локото/Пд/ и по още една че ще се класираме във тройката. 

АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
- blue magic
- Контакти:
Ticha написа:Локото са по-добрият отбор и би трябвало да спечелят...но изненади винаги има.
Какъв смисъл има от неаргументирани плоски твърдения, чиято посока се дължи на фенско желание, а не на реални дадености!
Как реши, че Локото е по добрия отбор? Защо победа за ЛЕВСКИ на Герена срещу борещ се да не изпадне отбор определяш като изненада? Или просто по default дай да мразим ЛЕВСКИ!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Ticha
- Контакти:
blue magic написа:Какъв смисъл има от неаргументирани плоски твърдения, чиято посока се дължи на фенско желание, а не на реални дадености!
Как реши, че Локото е по добрия отбор? Защо победа за ЛЕВСКИ на Герена срещу борещ се да не изпадне отбор определяш като изненада? Или просто по default дай да мразим ЛЕВСКИ!
Какво толкова има да се аргументира? С просто око се вижда кой играе по-добрия футбол от началото на пролетния полусезон и кой е спечелил повече точки. Това че Левски вече не е фаворит в мачовете си не го мисля само аз...букмейкърите също ви бяха определили като аутсайдери срещу Локо Сф и Черноморец.
-
- Контакти:
Ако трябва да съм честен мача ще бъде много труден и като се има предвид и яловото нападение,както и че отбора няма треньор професионалист,както и безнадежден спортен щаб включително и медецивски щаб,а да не говорим и за собственика,защото ще влезна в съвсем друга материя мача е 1Х2,но много искам да победим и за това давам победа с един гол разлика в наша полза.Само ЛЕВСКИ!!!
- blue magic
- Контакти:
Ticha написа:blue magic написа:Какъв смисъл има от неаргументирани плоски твърдения, чиято посока се дължи на фенско желание, а не на реални дадености!
Какво толкова има да се аргументира? С просто око се вижда кой играе по-добрия футбол от началото на пролетния полусезон и кой е спечелил повече точки. Това че Левски вече не е фаворит в мачовете си не го мисля само аз...букмейкърите също ви бяха определили като аутсайдери срещу Локо Сф и Черноморец.
От този полусезон съм гледал две гостувания на Локо ПД - срещу ЦСКА и Локо Мз. И в двата видях типичната посредствена игра. Така че твоето "просто око" явно вижда нещо съвсем друго от моето. Но докато впечатленията са плод на субективизъм, то съвсем не си прав за това кой е спечелил повече точки - вярно, ЛЕВСКИ взе 11, а Локомотив 13, но ние се изправихме срещу 5 отбора от първата шестица, а Локомотив играха срещу Мездра, Своге и т.н. Пак повтарям - Локомотив не играе добре навън (изключвам мача им с Берое, но за него имам собствено мнение защо завърши така) и не мисля че има шанс да ни открадне дори точка.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
Мача с Локо го вземаме без проблеми,а от този мач нататък,само победи и накрая 3 място...с разлика пред червените.Ние ще вървим нагоре,а Цска ще се сриват бавно и сигурно.Ще ви кажа и защо мисля така-въпреки неблагоприятните резултати,в нашият отбор има спокойствие и никой не е направил кой знае каква трагедия от това,че нямаме сили за нещо повече,но при червените е точно обратното...А и много от хората,които трябваше да играят,бяха контузени,но се завръщат-Тасевски,Гаджев,Митрев...Със наглед по-леката програма до края,се вижда кой ще е евроучастника...На феновете на другите отбори около това 3 място,един съвет-не се облизвайте,защото няма да стане вашата,ЛЕВСКИ ще играе в ЕКТ...