За къде сме без Левски и Цска..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот kartago » 04 апр 2010 23:44

VraTar4o написа:ЛИТЕКС НЯМАТ НИКАКВИ ФЕНОВЕ ДО МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА 5-10 ЧОВЕКА АГИТКА СЕГА КАТО СТЕ ПЪРВИ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛО 30-40... СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДУЗПАМОТИФ СОФИЯ

Не разбрах, броя на феновете ли играе на терена?! Или заради тях е измислена играта футбол? Значи Литекс може да играе, има отбор, инвестира в ДЮШ, юношите им победиха "Барселона", но понеже няма фенове, къде се бута, а?!........ "Уникално" мислене!....Те и "Черноморец" къде са тръгнали, нищо, че след година и националния и "грандовете", и всички мачове за ЕКТ трябва да се играят там!..... Въобще мислиш ли, като говориш?!.............

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 23:46

VraTar4o написа:
MORSKI написа:
VraTar4o написа:MORSKI феновете на ЦСКА na 1000km от София в Рим бяха 8 хиляди на 120км от Варна вие бяхте около 9-10 хиляди... :lol: :lol:

какви 8 хиляди те гонят бе :lol: :? Нлаи гледах мача, може би тярбва д амахнеш едната нула и ще се получи ;)

ЕЙ МОРСКИ И ДА СМЕ БИЛИ ПО-МАЛКО ТОВА http://football.sportal.bg/news.php?id=197841 ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ОТГОВОР: НА ПУТКИН ДЕН!!! :lol: :lol: :lol: А НЕСКА АГИТКАТА НА ЧМ КОИТО БЯХА НЯКАДЕ ОКОЛО 15-30 ЧОВЕКА ПЯХА ОНАЗИ ПЕСНИЧКА ЗА ФЕНОВЕТЕ МИЛИОНИ :lol: :lol:

Абе да те питам- вие като сте толкова отвеоренми- на мач на Армията къде са ви феновее, а??? Защото аз като гледма мач на вашия стадион имам чувството, че съм в гробищата! Такава тищшина може би и там няма... Пред 100 фена(родата ан Дучето)... Айде не ми говори,,,, 8 хиляди били в Рим- не вие не сте 8 хиялди- вие бяхте 8 милиона и заляхте не само Рим, ами и Милано, Бари и Неапол....
Докато сте с такова самочувствие- няма да има промяна!
И не ми показвай този клип- на мача с ПСВ имаше дори по-добра атмосфера, който е бил знае!
Последна промяна от MORSKI на 04 апр 2010 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 04 апр 2010 23:48

kartago написа:
VraTar4o написа:ЛИТЕКС НЯМАТ НИКАКВИ ФЕНОВЕ ДО МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА 5-10 ЧОВЕКА АГИТКА СЕГА КАТО СТЕ ПЪРВИ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛО 30-40... СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДУЗПАМОТИФ СОФИЯ

Не разбрах, броя на феновете ли играе на терена?! Или заради тях е измислена играта футбол? Значи Литекс може да играе, има отбор, инвестира в ДЮШ, юношите им победиха "Барселона", но понеже няма фенове, къде се бута, а?!........ "Уникално" мислене!....Те и "Черноморец" къде са тръгнали, нищо, че след година и националния и "грандовете", и всички мачове за ЕКТ трябва да се играят там!..... Въобще мислиш ли, като говориш?!.............

ДА ПРИЗНАВАМ МОМЕНТНАТА ВИ ФОРМА Е ДОБРА НО НИЕ СМЕ СЛАБИ САМО ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕТЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ ЩЕ ВИ ТРЯБВА И 12-ИЯ ИГРАЧ ФЕНОВЕТЕ А ВИЕ ГО НЯМАТЕ!!!А НИЕ И ЛЕВСКИ ГО ИМАМЕ!!!
Има правила, научи се как се пише с малки букви! Видяхме и вашия 12-и играч последните години. Един стадион не можете да напълните.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 апр 2010 23:57

VraTar4o написа:ДА ПРИЗНАВАМ МОМЕНТНАТА ВИ ФОРМА Е ДОБРА НО НИЕ СМЕ СЛАБИ САМО ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕТЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ ЩЕ ВИ ТРЯБВА И 12-ИЯ ИГРАЧ ФЕНОВЕТЕ А ВИЕ ГО НЯМАТЕ!!!А НИЕ И ЛЕВСКИ ГО ИМАМЕ!!!

Отново питам, колко биха били феновете на червено-синия отбор, ако 10-на години не печелят нищо и не играят в Европа? Че същите излизат на терена да трошат, при неубедителни игри в шампионата?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 05 апр 2010 00:11

FOREINGER написа:Без Левски и ЦСКА футбола в България е като Испания без Реал и Барса.

С тази разлика, че ако Левски и ЦСКА нямат постоянни успехи, публиката им ще бъде колкото на Славия след 10-на години, а Реал и Барселона винаги ще имат публика, както и останалите второ и третодивизионни испански отбори, чиито традиции не са разрушени от болшевишко-комунистически модели.
и освен тази велика глупост ,която е написал ,се натъкнах на още една смешка:Славия -първият български отбор достигнал полуфинал на европейски турнир (в случая КНК) през 1966-1967

За последното и това е призив към всички ,където обичат да използват фактите в защита на своите отбори ,драги господини в същатата тази година шампионът на България ЦСКА(тогава Червено Знаме ) достига полуфинал за турнира на КЕШ ,където отпада от Интер (в трети мач ,уж на неутрален терен,а двубоят е в Бари).Мисля ,че ставаш смешен ,защото съм убеден ,че това го знаеш ,но все пак с цялата наглост си го написал.Освен това на твоето твърдение ,че когато даден отбор няма успех ,няма публика ,направо ме уби.Извинявай виж един Ботев ,отбор ,който десет години нямаха пари да си платят рейсовете ,стадионът винаги беше пълен ,а на гостувания ходеха повече хора отколкото на Славия на домакински(около 1000 души).Какво да кажем за Берое ,отборът с неясно бъдеще за цял сезон събра повече публика от колкото на Славия за десет години.Това го пиша с цел феновете на Славия (ако са останали такива ) да спрат да се оплакват ,защото има отбори ,които имат по-лошо настояще и все пак хората продължават да ходят на мачове и си задай върпроса защо?Май грешката е в кварталната публика?Това се отнася и за Локо СФ ,чиито футболисти не знам за какво изобщо играт ,та на техните домакински мачове имам чувството ,че все едно е приятелска среща.Естествено идва време и за Литекс (еми за отбор за Б -група става ),няма смисъл град с 40 000 хиляди души да става шампион ,защото просто ,ако се съберат повече от 5000 души ,Гриша Ганчев трябва да черпи цял ден.И смешно е изобщо да сравнявате Испания и България ,защото населението на испания е пет пъти или шест повече ,а стадионите на отборите от в -група са пълни ,защото подобни градове като Ловеч играят в тези девизии(смешно е че Пирин Гоце Делчев може да събере повече хора на мач отколкото бъдещия шампион на България).Но върха на наглостта на този човек беше да обвини за празнотата на нашите стадиони болшивико -комунистическия модел или както там го е написал.Явно този човек не е живял преди 1989 ,защото мисля ,че в тези години стадионите (бяха построени и пълни).Комунизма може да има много отрицателни страни ,но в развитието на спорта демократична България може само да завижда.Сам си прави сметка за комунистическия футбол ,след като в сезон 1966-1967 България е имала двама представители в полуфиналните фази на двата европейски турнира.А относно ЦСКА и Левски ,просто стига си говорете глупости ,се те са ви криви.Защо другите отбори не започнат да пълнят стадионите (говоря за нашите европредставители).Та тази година ЦСКА събра 37 хиляди души на мача срещу фулъм -питам кои отбори в България могат да съберат толкова много публика(Левски ,Берое ,Ботев и Локо Пл-ако имаха стадиони ).Няма какво да си кривим душите ,крайно време хората ,даващи пари за футбол да си спомнят за изконните български отбори(Ботев ,Нафтекс,Спартак Варна ,Дунав ,отборите на Хаскаво и Шумен ,Спартак Плевен-съжелявам ако изпускам някой друг велик български отбор).И отново ще се върна на Испания и ако разгледате областите на Испания ще видите ,че почти всяка област има един отбор в примиера (Мадрид и Барселона -имат два отбора ,само те !).И мога съм 100 процента сигурен ,че ако Ботев имаше футболисти като на Локо СФ ,щеше да има на всеки мач поне по 10 000 хиляди души ,а Берое или Локо Пл на мястото на Литекс ,стадионите щеше да се пръската по шевовете ,просто защото тези хора обичат футбола ,а не са научени да обичат.И тук идва най-важният момент ,обхващащ моментът за развитието на българския футбол.Върни ли се публиката ,качеството ще скочи.Така е по света ,ако Реал нямаше 70 000 хиляди души на всеки мач ,мислите ли си ,че щеше да харчат толкова пари.И няма смисъл изобщо Литекс да играе в Шампионска Лига ,ако публиката не минава 2000 души.България не бедна държава дори има доста богати хора и население ,за което футболът е религия(благодарение на болшивико -комунистическия модел :) .Но с отбори като Литекс ,Локо Сф ,Славия ,Локо МЗД ,Спортист и прочие няма как да стане!!!!!!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 05 апр 2010 00:17

slavia_forever написа:
VraTar4o написа:ДА ПРИЗНАВАМ МОМЕНТНАТА ВИ ФОРМА Е ДОБРА НО НИЕ СМЕ СЛАБИ САМО ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕТЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ ЩЕ ВИ ТРЯБВА И 12-ИЯ ИГРАЧ ФЕНОВЕТЕ А ВИЕ ГО НЯМАТЕ!!!А НИЕ И ЛЕВСКИ ГО ИМАМЕ!!!

Отново питам, колко биха били феновете на червено-синия отбор, ако 10-на години не печелят нищо и не играят в Европа? Че същите излизат на терена да трошат, при неубедителни игри в шампионата?!

Ако 10 години Левски и ЦСКА нямат нито един трофей,всичките им фенове които не са от София ще ги зарежат и ще наброяват колкото тези на Славия и Локо Сф.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2010 00:26

kobrata написа:FOREINGER написа:Без Левски и ЦСКА футбола в България е като Испания без Реал и Барса.

С тази разлика, че ако Левски и ЦСКА нямат постоянни успехи, публиката им ще бъде колкото на Славия след 10-на години, а Реал и Барселона винаги ще имат публика, както и останалите второ и третодивизионни испански отбори, чиито традиции не са разрушени от болшевишко-комунистически модели.
и освен тази велика глупост ,която е написал ,се натъкнах на още една смешка:Славия -първият български отбор достигнал полуфинал на европейски турнир (в случая КНК) през 1966-1967

За последното и това е призив към всички ,където обичат да използват фактите в защита на своите отбори ,драги господини в същатата тази година шампионът на България ЦСКА(тогава Червено Знаме ) достига полуфинал за турнира на КЕШ ,където отпада от Интер (в трети мач ,уж на неутрален терен,а двубоят е в Бари).Мисля ,че ставаш смешен ,защото съм убеден ,че това го знаеш ,но все пак с цялата наглост си го написал.Освен това на твоето твърдение ,че когато даден отбор няма успех ,няма публика ,направо ме уби.Извинявай виж един Ботев ,отбор ,който десет години нямаха пари да си платят рейсовете ,стадионът винаги беше пълен ,а на гостувания ходеха повече хора отколкото на Славия на домакински(около 1000 души).Какво да кажем за Берое ,отборът с неясно бъдеще за цял сезон събра повече публика от колкото на Славия за десет години.Това го пиша с цел феновете на Славия (ако са останали такива ) да спрат да се оплакват ,защото има отбори ,които имат по-лошо настояще и все пак хората продължават да ходят на мачове и си задай върпроса защо?Май грешката е в кварталната публика?Това се отнася и за Локо СФ ,чиито футболисти не знам за какво изобщо играт ,та на техните домакински мачове имам чувството ,че все едно е приятелска среща.Естествено идва време и за Литекс (еми за отбор за Б -група става ),няма смисъл град с 40 000 хиляди души да става шампион ,защото просто ,ако се съберат повече от 5000 души ,Гриша Ганчев трябва да черпи цял ден.И смешно е изобщо да сравнявате Испания и България ,защото населението на испания е пет пъти или шест повече ,а стадионите на отборите от в -група са пълни ,защото подобни градове като Ловеч играят в тези девизии(смешно е че Пирин Гоце Делчев може да събере повече хора на мач отколкото бъдещия шампион на България).Но върха на наглостта на този човек беше да обвини за празнотата на нашите стадиони болшивико -комунистическия модел или както там го е написал.Явно този човек не е живял преди 1989 ,защото мисля ,че в тези години стадионите (бяха построени и пълни).Комунизма може да има много отрицателни страни ,но в развитието на спорта демократична България може само да завижда.Сам си прави сметка за комунистическия футбол ,след като в сезон 1966-1967 България е имала двама представители в полуфиналните фази на двата европейски турнира.А относно ЦСКА и Левски ,просто стига си говорете глупости ,се те са ви криви.Защо другите отбори не започнат да пълнят стадионите (говоря за нашите европредставители).Та тази година ЦСКА събра 37 хиляди души на мача срещу фулъм -питам кои отбори в България могат да съберат толкова много публика(Левски ,Берое ,Ботев и Локо Пл-ако имаха стадиони ).Няма какво да си кривим душите ,крайно време хората ,даващи пари за футбол да си спомнят за изконните български отбори(Ботев ,Нафтекс,Спартак Варна ,Дунав ,отборите на Хаскаво и Шумен ,Спартак Плевен-съжелявам ако изпускам някой друг велик български отбор).И отново ще се върна на Испания и ако разгледате областите на Испания ще видите ,че почти всяка област има един отбор в примиера (Мадрид и Барселона -имат два отбора ,само те !).И мога съм 100 процента сигурен ,че ако Ботев имаше футболисти като на Локо СФ ,щеше да има на всеки мач поне по 10 000 хиляди души ,а Берое или Локо Пл на мястото на Литекс ,стадионите щеше да се пръската по шевовете ,просто защото тези хора обичат футбола ,а не са научени да обичат.И тук идва най-важният момент ,обхващащ моментът за развитието на българския футбол.Върни ли се публиката ,качеството ще скочи.Така е по света ,ако Реал нямаше 70 000 хиляди души на всеки мач ,мислите ли си ,че щеше да харчат толкова пари.И няма смисъл изобщо Литекс да играе в Шампионска Лига ,ако публиката не минава 2000 души.България не бедна държава дори има доста богати хора и население ,за което футболът е религия(благодарение на болшивико -комунистическия модел :) .Но с отбори като Литекс ,Локо Сф ,Славия ,Локо МЗД ,Спортист и прочие няма как да стане!!!!!!

Писал си нещо, някои неща разбрах, някои не разбрах! Откога Нафтекс стана исконен български отбор?! Това беше млад отбор, който промени статуквото, защото бяха пердета, имаше кинти и не им пукаше от "клишета"! Исках да те питам......къв комунизъм, кви 5 лева?! Когато смяташ нещо сериозно да напишеш, то и се подготви като хората! Никога не е имало комунизъм в България, а и където и да е било по света!....Навсякъде ще има публика, ако премахнем мисленето, че идват отборите от София и мача е предрешен! Нека да ни бият защото са по-силни, защото са заслужили! Но не по презумпция! Нека да играят в ЕКТ в ШЛ, но не защото някой някого прецакал за лиценза, или защото те видите ли са най-великите! Това се доказва на терена ( без чужда помощ), а като не могат?! Да отиват най-заслужелите, независимо от кой град са, колко хора има там, каква публика! Просто така е ЧЕСТНО!!!!!......Дай сега да пренаредим първенството, защото двата "гранда", ама задължително ТРЯБВА да са там, макар че, за нищо не стават, а другите отбори, които се борят! Ами, сорри, пичове, не сте грандове, къде сте тръгнали?!..........Защо да играят тогава другите отбори въобще?!......

tappet
Контакти:

Мнениеот tappet » 05 апр 2010 00:29

Криви,прави това е истината България без ЛЕВСКИ и Цска не може.Добре съгласен съм ЛИТЕКС,ЧЕРНО МОРЕ,БЕРОЕ,МАРЕК,СПАРТАК Вн,БОТЕВ Вр,БОТЕВ Пд и т.н няма нужда да ги изброявам не са малко имат принос към историята на българския футбол с велики мачове в европа,но приноса на СИНИ и ЧЕРВЕНИ е огромен сравнение с всички зети заедно!!!Другото което ме подразни беше изказването на един от колегите че ЦСКА и ЛЕВСКИ били подпирани,еми така да е подпират ги всеки един голям отбор е подпиран срещу по-малкия и БАРСЕЛОНА и ИНТЕР и МАНЧЕСТЪР и много други са подпомагани от реферите.Още нещо националния бил слаб ама преди 16 години когато отбора беше основно от играчи на ЛЕВСКИ и ЦСКА цяла България празнуваше по улиците след головете на ЛЕЧКОВ и ИЦО,когато велика Гемания преклони глава пред Дружина Пенева е тогова защо нямаше смелчаци да кажат България без ЛЕВСКИ и ЦСКА неможе нямаше такива.Е затова сме на тос хал на нас само другите са ни виновни,българския манталитет повече прилича на ориенталския от колкото на европеиския!! Хората на запад мислят първо за другите след това за себе си,а ние само за себе си!!!

П.С. преди малко се върнах от работа и ако имам правописни и пунктоационни грешки моля да бъда извинен!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2010 00:34

tappet написа:Криви,прави това е истината България без ЛЕВСКИ и Цска не може.Добре съгласен съм ЛИТЕКС,ЧЕРНО МОРЕ,БЕРОЕ,МАРЕК,СПАРТАК Вн,БОТЕВ Вр,БОТЕВ Пд и т.н няма нужда да ги изброявам не са малко имат принос към историята на българския футбол с велики мачове в европа,но приноса на СИНИ и ЧЕРВЕНИ е огромен сравнение с всички зети заедно!!!Другото което ме подразни беше изказването на един от колегите че ЦСКА и ЛЕВСКИ били подпирани,еми така да е подпират ги всеки един голям отбор е подпиран срещу по-малкия и БАРСЕЛОНА и ИНТЕР и МАНЧЕСТЪР и много други са подпомагани от реферите.Още нещо националния бил слаб ама преди 16 години когато отбора беше основно от играчи на ЛЕВСКИ и ЦСКА цяла България празнуваше по улиците след головете на ЛЕЧКОВ и ИЦО,когато велика Гемания преклони глава пред Дружина Пенева е тогова защо нямаше смелчаци да кажат България без ЛЕВСКИ и ЦСКА неможе нямаше такива.Е затова сме на тос хал на нас само другите са ни виновни,българския манталитет повече прилича на ориенталския от колкото на европеиския!! Хората на запад мислят първо за другите след това за себе си,а ние само за себе си!!!

П.С. преди малко се върнах от работа и ако имам правописни и пунктоационни грешки моля да бъда извинен!!!

Надяваме се, че не работиш като дегустатор!..... Пак се връщам на своето си! Защо не играят най-заслужилите отбори, а трябва непременно да са "грандовете"?..... Защо са тогава тези отбори?! За какво се стараят? Да бъдат миманс на Левски и ЦСКА ли? Никой, абсолютно не отрича успехите, но просто нека да бъде така! Който заслужава, направил отбор, има читав тренер, има спонсор, може, ами нека той да играе! Защо да го прецакваме?! Ясно, че заради парите, а срама?! На кой го оставяме?! Два дена не можем да бием Черноморец и Монтана и ще правим велики дела в Европа ли?! Е смешно е! Няма логика!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 апр 2010 00:40

TheClub написа:Каквото било - било дами и господа... Реалностите са други вече... Бутали Левски и ЦСКА .. Я се застреляйте нялъде и свалете очилата си! Я вижте Локото.. Вижте Литекс.. Вижте Морето! Всеки от тези отбори също е бил подпомаган по различни начини... Който твърди, че само сини и червени са подпомагани да се гръмне!!!!
Истината е една и тя е: Футболът няма да е същият без Левски и ЦСКА! Каквото искате си говорете, но това е НЕУСПОРИМ ФАКТ!!! Да не мислите, че аз като червен фен ще стана на Локо СФ или Литекс! По-скоро ще спра да гледам тази пародия, която в момента играят и Левски и ЦСКА :x В момента с това първенство футбола ни само губи, защото продукция нулева! Който твърди друго да гледа мачовете по ПРО.БГ и РИНГ.БГ и да говори...
ЖАЛКИ СМЕ! ВСИЧКИ!

Тази тема изобщо не засяга Левски и ЦСКА като отбори, основната дискусия в темата е за Европейските Клубни Турнири.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”