На мен честно да ви кажа ми мисна от изцепките на Гонзо.Първо направи всичко възможно да изгони от герена Кокала и Боримиров,след това се направи на по-голям от Наско,а сега и не си държи на думата,за Илиян.Тази тема е важна,защото ние феновете като го подкрепяме,значи сме против другите.Болно ми е,че Гонзо прави всичко възможно да го намразим и него,но натам отиват нещата.Защо винаги той трябва да е прав,а другите да са виновни.Заради неговото его сме на път да не играем евротурнирите.Всички обичаме Гонзо,но като играч,а като ръководител е позор за отбор като Левски.
Илиан Илиев:„Георги Иванов много добре знае защо няма да работя с тях”, добави старши треньорът на Берое.
„За да искаш да си мъжкар, трябва да държиш на думата си", коментира слуховете Илиан Илиев, който е бивш футболист на "сините".
За Наско:"Спечелих доверието на Батков с моята отдаденост към Левски. Не се виждам като новия Наско Сираков, защото съм по-добър от него", призна мениджърът на "сините".
За враждата със Кокала и Боримиров знаем всички,най-вече за оправданията.
И накрая искам да кажа,че не искам човек който губи постоянно паметта си и с такова его да управлява Левски.Левски е на дъното и ще се наложи скоро и човека с 2те дини под ръката да си понесе последствията.За мен Гонзо е свършен не само като играч,но и като ръководител.Вече може да почнете да се кланяте на един идол или да застанем зад опорочените от него последните месеци.Вие избирате.Аз не искам такъв Левски
Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?
forzajuve написа:Аз не искам такъв Левски
Предположих. Голямата част от феновете (не знам ти от кои си), разчитат всяка година на трофеи. Казвам го заради видимата, главоломна тенденция на стопяване на публиката ви, още в началото на дадени неубедителни представяния.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
За подкрепа не знам,но трябва да му се даде време и свобода на действие повече...Аз бих се ангажирал с мнение за него след като бъде начело и другия сезон 

- slavia_forever
- Контакти:
Не съм убеден защо Гонзо се отнася така, към Илиян Илиев и Наско Сираков, които са се доказали като управленци доста повече, отколкото той се е излагал. Ако му слушаме думите след всеки мач, в който казва, че Левски се представил добре, след поредната излагация, ще ни "почервенеят ушите". Моите почервеняха вчера като го слушах след мача с Черноморец, как реалният резултат бил Левски да бият с изразителен такъв. Гонзо наистина е имал добри времена в синия отбор като футболист, но като всичко останало, включително и медиините му изяви са досадни и смешни. Лошото е, че все още доста хора, включително и Батков му гласуват доверие, а останалите му гледаме и слушаме нахалството и безочието.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- maximalniq
- Контакти:
Трябва да си върнем Мъри Стоилов и Наско Сираков на тяхните предишни постове.Да подпишат договор за 3 години с Батков и да изградят един хубав и здрав отбор,както преди 5 години.Единствено при Мъри играхме хубав и европейски футбол и направихме нещо в Европа.

На Гонзо трябва да му се даде спокойствие да работи.Само така ще имаме успехи.
Тук не говорим за спокойствие,а за уважение.Само мисълта.че сега Гонзо си кара стажа за една година в Левски, е позорно за нашия клуб.Щом за теб е по добре да не играем в Европа,за да полегнем на Гонзо и да го чакаме докато признае,че Наско,Боримиров и Илиян са на светлинни години от него,ок.За да се вдигне Левски трябва да има обединение от всички поколения.А не да поставяме един човек в култ,а другите,майната им.Левски не е на Гонзо,а на публиката.А ние искаме резултати и най-вече да се уважават всички дали за успехите на нашия клуб.А не да се крием като мишки и да казваме,че другите са мишки.Гонзо се държи сега така,че все едно е Батков и ние сме му поклонници.Ако се окаже истина,че Гонзо е дал заем на Батков,направо не ми се мисли."Да излезе и да каже,че Цеци Красимирова иска нова кола,за да и я купим"Колко легенди на Левски сега стоят на портите на стадиона и гледат как Левски загива,а ние ще чакаме.Гонзо е най-добре да пусне еврофутбол и да заложи,че Левски няма да играе в евротурнирите и със печалбата да купи Левски и да миряса,че най-накрая е постигнал това,което другите не са и мечтали.Та,хем ще си оставим него с двете дини под мишниците,хем ще имаме нов президент.Батков е доста умен,за да накара Гонзо да стане за резил.Батков вече е вън от нашите сърца и скоро и неговото ново куче е наред.Само Левски.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Несериозно е човек като Гонзо да управлява клуб като Левски.Убеден съм,че този човек няма такъв капацитет и никога няма да има,та той няма завършено средно образование,въобще...знам,че ще бъда оплют за мнението си,но,ако искате по-добри дни за любимия ви клуб,трябва да разберете,че с него начело,синият отбор няма да пропусне евротурнирите само тази година...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
maximalniq написа:Трябва да си върнем Мъри Стоилов и Наско Сираков на тяхните предишни постове.Да подпишат договор за 3 години с Батков и да изградят един хубав и здрав отбор,както преди 5 години.Единствено при Мъри играхме хубав и европейски футбол и направихме нещо в Европа.
Цяла България иска тва, веднъж за винаги да се отървем от тях в националния
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Гонзо трябва незабавно да се махне от Левски.Поклон пред играча Гонзо,но сега той само пречи на отбора и седи като параван на най-големия тумор в клуба ни бататюрк.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ