За къде сме без Левски и Цска..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За къде сме без Левски и Цска..
Има нещо сбъркано в темата заглавието трябва да е ,, за къде сме без футболни центрове като благоевград и пловдив,, сини и червени цицат тези отбори с десетилетия за да може сега да изникне въпроса ,ама без нас не може
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Истината е, че стадиона се пълни когато дойдат Левски и ЦСКА, защото всеки очаква най-после да ги напердашим и да си върнем за всички години преди това! Вчера един колега ме пита за "платените" фенове ( като че ли са на заплата?!), на мачовете на Нефтохимик едно време хората не ходеха заради безплатния вход, защото тогава билетите варираха 1-3 лева, а защото Нафтата пердашеше всичко наред и не се съобразяваше с никого! Ако "Черноморец" направи същото, тогава ще напълни и стадиона! Но това означава, че е по-добър?! Дали се сещате колко национала имаше Нефтохимик, когато под път и над път биеше и двата софийски гранда?!......Тука са други географски територии, и не се избира който е най-добър, и кой е най-заслужил! Какво толкова лошо има да играят и други отбори в ЕКТ? Берое ли са нямали своите велики мачове? Ботев-Враца, Ботев-Пловдив? Та "Марек" навремето обърнаха великия Байерн!!!! Дунав - Русе си има историята и великите си мачове! Това, че някои тука са по на 15-16 години и не признават нищо преди себе си, не означава, че е нямало велики мачове за български отбори, без да учавстват Левски и ЦСКА!..... Ако не знаем историята си, значи не уважаваме и себе си!...Абсолютна лъжа написа тука един пич, че Черно Море играли с ПСВ пред 2000 човека! Стадиона беше фул! Както и винаги ще е фул, ако играят националите, дори срещу Грузия, дори срещу Андора или Фарьорските острови! София не е България, и на други места живеят хора, фенове, с надеждите си и с мечтите си!
per4i_vd написа:Е ок! успех тогава на всички, които съумеят да се класират за ЕКТ, аз не държа това да са Левски, ЦСКА, Литекс, но ми се иска да ни представят в Европа отбори, които са познати там , а не отбор който няма стадион за целта, и ще му се наложи да играе на 100-200 км от родния град, колко човека ще отидат тогава на стадиона........
Това ми звучи като, трябва да участва този които го познават, е този филм отдавна свърши, повярвай ми.
Нужно ли е да го пиша отново, че в Европа играят отборите най-силно представили се през настоящия сезон? - а през настоящия това определено не са Левски и ЦСКА,
Относно стадионите, искам да ми отговориш сезон 2011/2012 Левски при класиране в Европа къде ще си играе домакинските мачове? - ако не може да ми отговориш кажи ми и ще ти отговоря.
Последна промяна от PFC Litex на 04 апр 2010 23:05, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:FOREINGER написа:Хора разберете без Левски и ЦСКА футбола просто изчезва. По-дъртите да си спомнят времето 1998-99г. когато Литекс беше на върха с купена титла и след мачовете в Европа просто изчезна. Клубове български които не могат да изкарат в Европа по-малко от 800-1000 човека нема какво да претендират за нещо. На мача на Морето с ПСВ в Бургас имаше 2000 души - срам и резил.
Например за ловчанлии футболния отбор на града е ОСЪМ , а Литекса е отбора на Гриша Ганчев.
Големите отбори са големи именно защото имат фенове. На стадионите в Рим , Лондон и Залцбург се виждаше сочното присъствие на феновете на Левски и ЦСКА. Това са големите отбори, а не феновете на Локото които не могат да напълнят един рейс.
Фенове на Левски и ЦСКА не унивайте големите за това са големи - последно ще дам пример с Барса преди 3год - завърши сезона 5-6място и какво от това- БАРСА Е БАРСА и КАМП НОУ е пълен до козирката.
Наздраве на всички и все пак ВЕЛИКДЕН Е.
Мога да се обзаложа, че футбола НЯМА да изчезне.
Ей, не може да водите нормални дискусии и това е.
Колко юноши играят в тези два отбора, че не мога да се сетя, в това число влиза и моя отбор, колко?
Ще се повторя отново, с всяка изминала година синьо-червения модел все повече ще избледнява.
Искам да ми кажеш във времето от 1948 до 1989 тези два отбора Левски и ЦСКА кой ги е издържал и защо в тях са наливани най-много средства?
Те с какво повече са били от отбора на Етър, Славия, Дунав Русе и т.н.?
АМи за Левски мога да кава че в отбора е пълно с ЮНОШИ в Момента - ЦАЧЕВ, СТАНЧЕВ,ГЕНЕВ,БАЛТАНОВ,Огнянов,Н.Димитров,Б.Митрев,Гаджев и отделно по старите дето пак са от школата на левски Йовов,Минев... малко ли ти се вижда?????
- per4i_vd
- Контакти:
PFC Litex написа:per4i_vd написа:Е ок! успех тогава на всички, които съумеят да се класират за ЕКТ, аз не държа това да са Левски, ЦСКА, Литекс, но ми се иска да ни представят в Европа отбори, които са познати там , а не отбор който няма стадион за целта, и ще му се наложи да играе на 100-200 км от родния град, колко човека ще отидат тогава на стадиона........
Това ми звучи, като трябва участва този които го познават, е този филм отдавна свърши, повярвай ми.
Нужно ли е да го пиша отново, че в Европа играят отборите най-силно представили се през настоящия сезон? - а през настоящия това определено не са Левски и ЦСКА,
Относно стадионите, искам да ми отговориш сезон 2011/2012 Левски при класиране в Европа къде ще си играе домакинските мачове? - ако не може да ми отговориш кажи ми и ще ти отговоря.
Успех на Литекс в борбата за титлата, заслужавате, но за Ект е явно, че няма да се разберем, така че мога да ти пожелая лека нощ, беше ми приятно да разговарям със човек с що годе прилично мнение за футбола........
kartago написа:Истината е, че стадиона се пълни когато дойдат Левски и ЦСКА, защото всеки очаква най-после да ги напердашим и да си върнем за всички години преди това! Вчера един колега ме пита за "платените" фенове ( като че ли са на заплата?!), на мачовете на Нефтохимик едно време хората не ходеха заради безплатния вход, защото тогава билетите варираха 1-3 лева, а защото Нафтата пердашеше всичко наред и не се съобразяваше с никого! Ако "Черноморец" направи същото, тогава ще напълни и стадиона! Но това означава, че е по-добър?! Дали се сещате колко национала имаше Нефтохимик, когато под път и над път биеше и двата софийски гранда?!......Тука са други географски територии, и не се избира който е най-добър, и кой е най-заслужил! Какво толкова лошо има да играят и други отбори в ЕКТ? Берое ли са нямали своите велики мачове? Ботев-Враца, Ботев-Пловдив? Та "Марек" навремето обърнаха великия Байерн!!!! Дунав - Русе си има историята и великите си мачове! Това, че някои тука са по на 15-16 години и не признават нищо преди себе си, не означава, че е нямало велики мачове за български отбори, без да учавстват Левски и ЦСКА!..... Ако не знаем историята си, значи не уважаваме и себе си!...Абсолютна лъжа написа тука един пич, че Черно Море играли с ПСВ пред 2000 човека! Стадиона беше фул! Както и винаги ще е фул, ако играят националите, дори срещу Грузия, дори срещу Андора или Фарьорските острови! София не е България, и на други места живеят хора, фенове, с надеждите си и с мечтите си!
Е да бе в това за "Платените" фенове няма спор(на черноморец) аз съм от Несебар не от софия и ги разбирам нещата с бургаските отбори и че нафтата са по добре подкрепяни ама ми кажи като биеха левски и цска преди колко пъти станаха шампиони само това ми кажи не други странични работи ама садии ама това ама онова...
yasennn написа:АМи за Левски мога да кава че в отбора е пълно с ЮНОШИ в Момента - ЦАЧЕВ, СТАНЧЕВ,ГЕНЕВ,БАЛТАНОВ,Огнянов,Н.Димитров,Б.Митрев,Гаджев и отделно по старите дето пак са от школата на левски Йовов,Минев... малко ли ти се вижда?????
Колко от тези момчета са титуляри?
Почнаха да играят последните няколко кръга, а преди това къде бяха?
Но нека не се отклоняваме от основната дискусия на темата, защото доколкото разбирам тя е ако не играят Левски и ЦСКА в Европа ще настъпи национална катастрофа, което не е така.
per4i_vd написа:Успех на Литекс в борбата за титлата, заслужавате, но за Ект е явно, че няма да се разберем, така че мога да ти пожелая лека нощ, беше ми приятно да разговарям със човек с що годе прилично мнение за футбола........
Мерси за пожеланието.
По останалата част толкова ли е трудно да разбереш, че абонирани отбори за Европа няма.
Левски, ЦСКА и Литекс, както са дали на България добър национален коефициент, така си го взеха обратно и с лихвите.
За Европа се иска постоянство, а у нас го няма. Левски догодина ще бъде с по-малък коефициент за Локо София и Черно море, защо така? - замисли се, мисля че и сам ще си отговориш
Последна промяна от PFC Litex на 04 апр 2010 23:11, променено общо 1 път.

- slavia_forever
- Контакти:
kartago написа:София не е България, и на други места живеят хора, фенове, с надеждите си и с мечтите си!
Както и София не е единствено и само Левски и ЦСКА. Славия е първият български отбор, класирал се на полуфинал в европейски клубен турнир - през сезона 1966/1967 за Купата на Националните Купи.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
автора на темата е за съжаление!
точно Левски и ЦСКА задушават футбола ни, така е било и по време на комунизма, така е и сега!
БФС постоянно им обслужва интересите, проявявайки двоен аршин спрямо тях и другите отбори!
истинското лице на футбола в България са отбори като Литекс, Черно Море, Локо Пд, а сега и Берое и Черноморец!
точно Левски и ЦСКА задушават футбола ни, така е било и по време на комунизма, така е и сега!
БФС постоянно им обслужва интересите, проявявайки двоен аршин спрямо тях и другите отбори!
истинското лице на футбола в България са отбори като Литекс, Черно Море, Локо Пд, а сега и Берое и Черноморец!

За това, че стадионите се пълнят срещу ЦСКА и Левски. Бях и на двата мача на Берое срещу тях, та видях беройци, които реваха след головете и след последния съдийски сигнал, смятайте колко се мразят тия отбори и каква е радостта да ги видиш стъпкани от любимците си.
Върни се в “Футбол - България”