За къде сме без Левски и Цска..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

yasennn
Контакти:

За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 21:57

Колкото и да говорите ,че са слаби и смешни без тях футбола в българия неможе!!Левски и Цска са най-обичани - Факт,Левски и Цска дават 90% от националните състезатели - Факт ,когато Левски и Цска гостуват на даден отбор той регистрира най-голяма посещаемост на мач през сезона - Факт!! за Тези три факта се сетих аз но има още много такаче и да не ви се изка Левски и Цска ще има!! САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2010 21:59

Къде ще ходят Левски и ЦСКА, какво е станало? :roll:
Като гледам отборите са си в "А" група
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 апр 2010 22:02

Айде и ние да спреме малко.Да и ние и вие сте слаби, но какво от това рано или късно ще се вдигнат отборите.A3 бях отчаян като теб когато ни пукахте със огромни резултати в началото на мутренските години, ще минат 4-5 години най-много и пак двата отбора ще записват добри резултати.Няма смисъл да ревеме и всяка втора тема да е няма футбол без ЦСКА и Левски
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 апр 2010 22:06

Левски и ЦСКА са най-мразените отбори в България..
Синьо-червената мафия и игри убиват феърплея и футбола..
Синьо-червените медий Не отразяват обективно събитията и фактите в мачовете
Налаганият 60 години двуполюсен модел УБИ футбола ни и сърбаме попарата от това години..
Това е моето мнение,знам какво е било едно време виждам какво се случва и сега!Колкото по бързо футбола се освободи от цялата тази помия ще е по добре..ето мисля че този сезон се играят повече истински мачове и резутатите се виждат..просто нямат пари да купуват или иман ещо друго..

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 04 апр 2010 22:13

Тази два отбора трябва да минат през чистилището, за да станат нормални клубове. Това е положението. Не може всяка загуба да ти е трагедия, да си биеш футболистите, да те налагат постоянно медии, БФС и т.н. Не може да имаш такива малоумни ръководства. Като искаш да си номер 1, бъди пример на другите. Не трябва да имаш претенции като не ставаш за нищо.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 апр 2010 22:13

Левски и ЦСКА най-после трябва да разберат, че комунизма свърши и те не са национални отбори, а нормални футболни клубове като всички останали. А нормалните клубове освен да печелят могат и да губят, могат да пропускат евротурнири, могат и да имат слаби сезони без от това да следва национална трагедия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 22:14

lisynger написа:Айде и ние да спреме малко.Да и ние и вие сте слаби, но какво от това рано или късно ще се вдигнат отборите.A3 бях отчаян като теб когато ни пукахте със огромни резултати в началото на мутренските години, ще минат 4-5 години най-много и пак двата отбора ще записват добри резултати.Няма смисъл да ревеме и всяка втора тема да е няма футбол без ЦСКА и Левски

Хич не ме кефи аватара ти, но споделям напълно казаното от теб. Та даже си мисля, че тази година ще се отрази благотворно на едно неучастие в Европа. Просто лятото на 2011 Герена ще се пука по шефовете ако ще да дойде втория от Люксембург, а не на Лацио и Виляреал да е пуст стадиона. А съм чувал от футболисти, че именно това ги надъхва яко - пълния стадион.
А относно това, че давали националите на по-горния коментар... Глупости. У нас всичко е сбъркано. Всяка година румънците изваждат нов евроучастник, освен Динамо и Стяуа. Миналата година Клуж. Тази - Тимишоара и Унирея и ... А у нас е абсурдна работа - комунизъм!
След това мениджърите в националния (Л.Танев) са мениджъри на футболисти от ЦСКА и "Левски" и си пробутват скапаната стока (Ив. Иванов, Сърмов) и стария материал - Пеев, В. Илиев... Берое, Пирин, Локо Сф ги няма за тях. Така че това с националите не е вярно.
Последна промяна от metodito на 04 апр 2010 22:18, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 22:14

chelseabg написа:Левски и ЦСКА са най-мразените отбори в България..
Налаганият 60 години двуполюсен модел УБИ футбола ни и сърбаме попарата от това години..
Това е моето мнение,знам какво е било едно време виждам какво се случва и сега!Колкото по бързо футбола се освободи от цялата тази помия ще е по добре..ето мисля че този сезон се играят повече истински мачове и резутатите се виждат..просто нямат пари да купуват или иман ещо друго..

Абсолютно точно! А за смочувствието им дори не ми се говори! Да си отдъхнем замалко поен от тях ще е идеално! Не сме умряли за Левски и ЦСКА...

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 22:15

Не бе аз не сам толкова отчаян аз знам че нещата си доидат на мястото ама ме е яд на такива дето само пишат против Левски и Цска а двата отбора като гостуват в техния град винаги ходят на стадиона,как може да кажете че е по добре без левски и цска след като двата отбора имат по около 2 милиона привърженици и ако ги няма гледаемостта ще спадне с 50%......

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 22:18

MORSKI написа:
chelseabg написа:Левски и ЦСКА са най-мразените отбори в България..

Абсолютно точно! А за смочувствието им дори не ми се говори! Да си отдъхнем замалко поен от тях ще е идеално! Не сме умряли за Левски и ЦСКА...

АБе не бе няма проблем да губят нека да губят така е по интересно ама да се правите на интересни че е по добре без тях... Стадиончето Тича кога се пълни?когато гостува Цска и Левски ....

Върни се в “Футбол - България”