Събрали се 5 деца и почнали да си говорят кой на кой футболист иска да прилича.
Първото дете казало:
- Аз искам да стана като Емо Костадинов!
- Защо? - попитали го децата.
- Защото искам да вкарам 2 гола на Франция и да ги изхвърля от световно, а също така искам да спечеля Купата на УЕФА с Байерн Мюнхен и да играя в Порто и Депортиво!
Второто дете казало:
- Аз искам да стана като Данчо Лечков!
- Защото искам да вкарам гол на 1/4 финал на световно първенство срещу световните шампиони Германия и да стана клубна легенда на Марсилия и Хамбургер!
Третото дете казало:
- Аз искам да стана като Любо Пенев!
- Защото искам да съм единственият човек вкарал 4 хетрика на Реал М с 3 различни отбора и да съм първият чуждестранен капитан на испански клуб, а също така да играя за отбори като Валенсия и Атлетико Мадрид!
Четвъртото дете казало:
- Аз искам да стана като Ицо!
- Защото искам да спечеля Златна топка, чифт Златни обувки, да играя в Дрийм Тийма на Барса и да съм рекордьор по спечелени трофеи в света!
Петото дете казало:
- Аз пък искам да стана като Наско Сираков!!!
- Защо ??????????!!!!!!!!!! - попитали го децата децата недоумяващо.
- Защото искам да си сваля гащите пред сектор "БЕЕЕЕЕЕ" 2 пъти и те да ми скандират името!
ВИЦ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: ВИЦ
Хубави вицове отговарящи на истината,но последния виц го махни по-добре ,щото са ше се почнат псувните! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
armeeca написа:delqnski47 написа:Хубави вицове отговарящи на истината,но последния виц го махни по-добре ,щото са ше се почнат псувните!
ТОВА Е ЕДИН ЦЯЛ ВИЦ. НЕ СА 5 ОТДЕЛНИ
Ааааааааааа......ми махни последното че са ше те изпопсуват на майки и тем подобни и ше стане голем резил!

Sofia.
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
armeeca написа:delqnski47 написа:Ааааааааааа......ми махни последното че са ше те изпопсуват на майки и тем подобни и ше стане голем резил!
Да псуват бе! Аз пускам смешен виц. Боли ме фара дали някой лумпен от Люлин 32 микрорайон ще му хареса...
Еми...........твоя си е темата,няма какво да ти кажа!!!

Sofia.
Sofia.
ами и аз честно да ти кажа края на това нещо е малко смотан!
и въобще не прилича на виц!
можеше малко по-добре да се постарае автора на това умотворение!
и въобще не прилича на виц!
можеше малко по-добре да се постарае автора на това умотворение!

Няма да коментирам тъпия виц, но ще обърна внимание на друго:
Колко тъп трябва да си, че да напишеш това ? И повярвайте ми нямам предвид armeeca
delqnski47 написа:armeeca написа:delqnski47 написа:Хубави вицове отговарящи на истината,но последния виц го махни по-добре ,щото са ше се почнат псувните!
ТОВА Е ЕДИН ЦЯЛ ВИЦ. НЕ СА 5 ОТДЕЛНИ
Ааааааааааа......ми махни последното че са ше те изпопсуват на майки и тем подобни и ше стане голем резил!
Колко тъп трябва да си, че да напишеш това ? И повярвайте ми нямам предвид armeeca

-
- Контакти:
за да съм безпристрастен един голям курец и за Левски , и за ЦСКА . Чакаме ви на пролет във Варна . 

Върни се в “Игри и забавления”