Български футболисти зад граница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Български футболисти зад граница

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2010 15:05

Гледах за подобна тема, но не видях.
Нека обсъждаме на едно място изявите на нашите сънародници зад граница.

Раул обяви българче за свой наследник в Реал

Изображение

Мартин Кожухаров е голмайстор на "белия балет"

Бъдещето на родния футбол е доста светло, напук на мрачните тонове в момента. И как няма да е така, след като една от иконите на световния футбол - Раул, обяви за свой наследник в "белия балет" нашенчето Мартин Кожухаров. Ловчанлията е роден 1993 година, но играе при по-големия набор на мадридчани. Юношата не спира да бележи този сезон и вече гони 20 гола за първенството. На последния мач бил и самият Раул, който изгледал първото полувреме. След второто попадение на Мартин срещу Райо Валекано, Раул подхвърлил, че това момче е готово да го смени.

Мартин като малък е тренирал в Ловеч, когато родителите му се местят в Испания и той заиграва в Реал. Неговата майка почина при ужасяващата самолетна катастрофа до Мадрид.

Съдбата му е отнела най-ценното в живота, дано му върне световна известност.

Желая му да се развива в този дух и да го видим в първият отбор на Реал Мадрид
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Български футболисти зад граница

Мнениеот turbogena » 04 апр 2010 15:10

Спомням си за това момче ,когато разказваха за неговото семейство по новините за загиналата му майка :( .Дано няма повече такива моменти в живота му и да има успех в Реал ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 15:11

Ми хубава инициатива. Ще е за футболисти, които не участват в националния, но правят добри игри за отборите си,предполагам. Като Кожухаров (не го бях чувал), като Мицански и Иванков, като момчето, което е в Милан и това което е в Юве. Аз ще следя темата с интерес понеже не-националните ни футболисти се представят добре "навън", а в нашите медии не пишат много за тях.
P.S. Ето нещо и от мен. Илиян Мицански - играч на Заглебие Любин - осми във временното класиране на полската "Екстракласа" (тяхната 'А' група) вкарва седем гола в последните пет мача за първенство. Миналата година той помогна на отбора си с 26 гола. Колко пъти попадна в националните гарнитури, не съм сигурен през миналата година? ... А, сетих се! Нула.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 04 апр 2010 15:36

ако това момче пробие в реал ще бъде първият българин играл за клуб от топ 3 в класацията за световна футболна история(ако не се лъжа де).преди време по БТВ даваха за един млад вратар,на който не мога да му се сетя името сега.та това момче е излезнало от школата на левски на 14г. а сега е на 19-20.като го видях как се държи,как говори с краси минев просто ми стана кеф,че има надежда за българският футбол,но трябва да се работи в правилна насока ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 апр 2010 15:38

gilento93 написа:ако това момче пробие в реал ще бъде първият българин играл за клуб от топ 3 в класацията за световна футболна история(ако не се лъжа де).преди време по БТВ даваха за един млад вратар,на който не мога да му се сетя името сега.та това момче е излезнало от школата на левски на 14г. а сега е на 19-20.като го видях как се държи,как говори с краси минев просто ми стана кеф,че има надежда за българският футбол,но трябва да се работи в правилна насока ;)

Мисля ,че говориш за Михаил Иванов ,който играе в Сиена ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 04 апр 2010 15:41

Вижте кой е вкарал за Енерги ;)
България !!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 15:45

mrw8 написа:Вижте кой е вкарал за Енерги ;)

Едва ли е играл като защитник. :mrgreen:

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 04 апр 2010 16:02

Имам един въпрс, не е много по темата, просто ми стана интересно. Да речем въпросния играч от Реал, Мартин Кожухаров, и нащия човек в Милан, Антонио Михилов мисля че се казваше .... някои от тези двамата викан ли е в младежкия нционлен отбор ????Аз лично нямм спомен да съм чувл нещо ткова
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 апр 2010 16:10

И двамата играят в националните отбори. Михайлов в младежкия, а Кожухаров в юношеския. Даже в последния мач вкара гол.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Футбол - Свят”