viroglav написа:Живко6461 , при мен омраза няма никаква. Може и така да ти се струва , но на практика такова нещо в мен не съществува. Казвам това , което мисля , както за Локо Пд. , така и за ПФК Левски. През последните двайсет години синята идея , ясно прокламирана и от Наско Сираков междувпрочем в зародиша на мутренските времена беше - да властва ПФК Левски във футболния небосклон на България без значение с какви средства. Затова и футбола ни е на това дередже. Беше убита конкуренцията между отборите. Затова изчезнаха редица футболни центрове. Защото никой не иска да инвестира в нещо предопределено и в полза на определен отбор. Ти се сещай кой е той. Затова и сега се радвам от сърце на инвестициите и правенето на футбол в Локомотив Пд. И го казвам пак - ПФК Левски в лицето на Тодор Батков , Томас Лафчис , Боби Михайлов , Наско Сираков , Майкъл Чорни , а преди това Иван Славков и Иван Вуцов е туморът на българския футбол , който трябва да бъде изкоренен , за да имаме развитие във футбола. Заедно с него трябва да бъде изчистен и БФС от сините подлоги в комисиите. И аз сега какво , да гледам какво се случва и да си затварям очите ли ? Ако не друго , то мога поне да си изкажа мнението по въпроса. Защото наистина го мисля , че Локото догодина могат да се борят за шампионска титла. Но какво правим , ако Батков поръча на Боби двама трима съдии , които да порежат отбора от Пловдив в не повече от четири , пет мача. Като примерно зачетат нередовен гол за съперниците им или пък "без да иска" някой от поръчковите съдии свири "спорна" дузпа в завързан мач. Нищо , че после ще го "накажат" да не свири един месец ... А шампион се става с точки , не с това какво мислят хората по въпроса. И ако това наистина стане каква ще е мотивацията на Коко Динев да налива пари и да развива отбора за в бъдеще. А не е само той , който може да е поредният отказал се "ентусиаст". Целият ни футбол е поставен под въпрос заради толерирането на ПФК Левски и "левскарщината". Локомотив Мз. , Своге , Славия и Пирин полегнаха ритуално тази година на твоя ПФК Левски. Иначе един бог знае на кое място щяхте да сте сега ... И пак го казвам - в мен няма никаква омраза . Просто ако искаме да има български футбол , то трябва да изкореним наглостта , дебилщината и хората , които го съсипват.
Браво пич,ЕВАЛА ПРОСТО! ПОКЛОН! Едно истинско мнение и смея да твърдя,че си прав и то не на 100,а на 10000 процента