Футбол в България ще има,но без червено-синия монополизъм!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Футбол в България ще има,но без червено-синия монополизъм!

Мнениеот slavia_forever » 14 дек 2008 13:13

Възможно е и да има футбол в България, когато се смени цялата структура в БФС и спре да се толерира, двуполюсната хегемония на Левски и ЦСКА. Най-малкото, трябва да бъдат поставени в реална конкуренция, тези два отбора. Виждаме, че каквото и да става по другите клубове, който и отбор, да покаже някакъв подем, той бива разбит от въпросния модел, рано или късно. Както се оказа, двуполюсният модел направи така, че футбол в България няма и не може да има, тъй като конкуренцията за първото място, в основната си час е приоритет, на Левски и ЦСКА. От друга страна, конкуренцията за оставане в групата, както са видни всяка година, мачовете от последните кръгове, е въпрос по скоро на пари, отколкото на футбол. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

zongo
Контакти:

Re: Футбол в България ще има,но без червено-синия монополизъм!

Мнениеот zongo » 14 дек 2008 13:23

Докато Венци Стефанов ви е президент нищо няма да се промени в Слабия

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 дек 2008 13:28

zongo написа:Докато Венци Стефанов ви е президент нищо няма да се промени в Слабия

Това го знам, но не е в контекста на темата.

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 14 дек 2008 13:30

Тоя пък само Левски и ЦСКА му е във устата..Всичко друго било пълнеж,те били "слабаци" подпомагани от партийте...Глупости на търкалет,подпомагане е имало само по време на комунизма ... Оставам ти да се сетиш кой отбор е бил той.. Защо не разкажеш как еврейте ви създадоха пък вас ? Или пък как мутрите ви управляват...И вие не сте цвете за мирисане

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 дек 2008 13:39

CSKASUCK написа:Тоя пък само Левски и ЦСКА му е във устата..Всичко друго било пълнеж,те били "слабаци" подпомагани от партийте...Глупости на търкалет,подпомагане е имало само по време на комунизма ... Оставам ти да се сетиш кой отбор е бил той.. Защо не разкажеш как еврейте ви създадоха пък вас ? Или пък как мутрите ви управляват...И вие не сте цвете за мирисане

Това с мутрите съм съгласен. Защо ти не разкажеш за Еврейте, как са ни създали. Защо само аз, не си създавам илюзии, а такива като теб са толкова облъчени? Да не би Левски да ти харесва как играе? Или ЦСКА? Или въпроса е само, да се отрича всичко корективно, а да се величаят противните, футболни мачове в България. И да се спре да се търсят причините и да се мълчи, а всичко да продължава в същия стил, докато всички спрат да се интересуват от БГ футбол? Това ли трябва да се случи? :idea: :!:

Р.Р. Все пак, разчитам да ми разкажеш и да ни ограмотиш, как Евреите създадоха Славия, а не само да хвърляш смело, камъни на хаос?

marti71
Контакти:

Мнениеот marti71 » 14 дек 2008 13:51

Прав си колега!!!!!Докато не се разбие червено-синия монопол във футбола ни футбол няма да има.Аз съм все пак оптимист защото има клубове като Литекс и Черно море където вече са поставени основите на нещо сериозно което рано или късно ще даде плодове.Тези два клуба се надявам да разбият завинаги двуполюсния модел.Други два клуба които имат шансове са Локомотив София и Славия които имат зад себе си славна история и традиции.Жалко за славни клубове като Ботев,Локомотив Пловдив,Спартак Варна,Берое които разполагат със славна история,велики футболисти,но безнадеждно са затънали в посредственост и светлина в тунела не се вижда засега.

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 14 дек 2008 13:58

Само ЛЕВСКИ,цска и Ботев са славили България!Защо тогава толкова против тях имате!Сини и червни определят темпото на българския футбол,в 90% от случаите един от тях е шампион!Това че не са грандове като Манчестър Юнайтед,Браселона,Реал Мадрид...не зависи изцяло от тях,такава ни е държавата!САМ0 ЛЕВСКИ!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

marti71
Контакти:

Мнениеот marti71 » 14 дек 2008 14:13

еееееееех,голяма е славата която е донесъл Левски на България :D .................а за Ботев :roll: ...............?????????????...........Все си мисля че единствените два български клуба които са достигали полуфинал в европейски клубен турнир са Славия и ЦСКА.........поправете ме ако греша..............

marti71
Контакти:

Мнениеот marti71 » 14 дек 2008 14:20

апропо,прав си че Левски и ЦСКА определят темпото на футбола в България,но това темпо е ужасно бавно и с това темпо се стига до.........дъното накъдето сме се запътили всъщност.Затова се радвам че вече има отбори които имат потенциала да сменят темпото.Дано към тях се присъединят още клубове.........

Nekaf
Контакти:

Мнениеот Nekaf » 14 дек 2008 14:49

Този двуполюсен модел,за който говориш да не би да го има само в България?След като Абромович купи Челси никой не е ставал шампион освен тях и Ман Ю пък и като гледам нема и да стане.В Испания същата е работа трудно ми е да видя скоро как някой друг ще стане.А динамичните парвенства дет уж всеки става шампион се вижда на какъв хал са....германците не могат да минат 1/4 финалите в евротурнирите,в Италия футбола тотално отстъпи на Англия и Испания(и не само заради отвратително грозния футбот).Сега съгласен съм че няма да е лошо някой друг отбор се намесва по сериозно в борбата за титлата,но не силните грандове а силната среда правят парвенството силно,тази година може да се каже че имаме такава среда,но се видя че не могат да издаржат на темпото-изпадат в някаква дупка след първия сезон(Пирин,Черноморец и тн.).Вижда се че единственото сигурно нещо в БГ футбола са Левски и ЦСКА,защото какво става ако Гришата си дигне чукалата от Ловеч или ТИМ изставят Черно море.....същото,което стана със Славия...пропадане.А вижте че ЦСКА успява(за сега) да се бори с карлежа Лупи вече втора година.

Колкото до историята с изпадането мисля че славистите не трябва да имат претенции.Всяка година гледаме твърди еротични продукции между тях и Спартак.

Върни се в “Футбол - България”