Искам да попитам няколко въпроса за нац. по Волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Искам да попитам няколко въпроса за нац. по Волейбол

Мнениеот fearbless » 03 апр 2010 18:45

Здравейте. Искам да попитам няколко неща.Значи интересува ме дали ще започват някаква подготовка и някакви контроли ще има ли? И другото което ме интересува е кога почват Световната Лига и Световното първество :?: Благодаря предвърително! :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Искам да попитам няколко въпроса за нац. по Волейбол

Мнениеот angelov » 03 апр 2010 19:23

В Световната лига сме в група с Бразилия, Холандия и Корея. Мачовете ще са между 4-ти и 9-ти юни, а финалите между 21-ви и 25-ти юли. Световното първенство ще е в края на септември и началото на октомври. Там сме в група с Китай, Чехия и Франция.
Преди Световната лига ще имаме приятелски мачове с Аржентина и Словакия. Преди Световното първенство ще участваме в турнир във Франция. След турнира отборът директно заминава за Италия, където ще води подготовка.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 03 апр 2010 19:28

Ок братле благодаря ти за изчерпателния отговор. Това например за турнира във Франция не го знаех... интересно дано се представим добре! :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 апр 2010 19:55

Доколкото знам участваме в приятелски турнир не във Франция, а в Полша с домакините и Бразилия, а ч-ти отбор ще е или Русия или Куба, на спомени говоря, защото не мога да отворя сайта където беше новината.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 03 апр 2010 20:30

AceVentura написа:Доколкото знам участваме в приятелски турнир не във Франция, а в Полша с домакините и Бразилия, а ч-ти отбор ще е или Русия или Куба, на спомени говоря, защото не мога да отворя сайта където беше новината.

Леле май много бой ще ядем на тоя приятелски турнир... ужас

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 03 апр 2010 21:48

fearbless написа:
AceVentura написа:Доколкото знам участваме в приятелски турнир не във Франция, а в Полша с домакините и Бразилия, а ч-ти отбор ще е или Русия или Куба, на спомени говоря, защото не мога да отворя сайта където беше новината.

Леле май много бой ще ядем на тоя приятелски турнир... ужас

Не съм съгласен с това че ще ядем бой ...
Успех на наще !!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 22:59

Ще завършим втори, но няма да надскочим бразилците...дано поне една победа им откраднем, няма да е зле за самочувствието ни.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Волейбол”