Манчестър Юн - Челси 3-ти април, 14:45 часа
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юн - Челси 3-ти април, 14:45 часа
Не си спомням някога да съм гледал по-слаб мач на Юнайтед. Даже и на финала срещу Барса през май м.г., както и при загубата 1:4 от Ливърпул преди това, Ман.Юн не изглеждаха толкова жалки. Но трябва да отдадем заслуженото и на Челси, които играят много стабилно и без грешка. Вкараха гол и "успаха" мача, не дават никакви шансове на домакините.
От близо две години си говорим с един приятел,че на Ман Ю трябва един халф - дето да я пипа топката . Нещо подобно на Деко - сега тва ми идва на акъла ... 

Последна промяна от di4o на 03 апр 2010 15:42, променено общо 1 път.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Когато Челси поведат,винаги им вкарват
така че второто полувреме очаквам Юнайтед ,да ги подложат на натиск.Средната линия на "сините" засега е брилянтна

Da izvadi gigs i da pusne Kiko, a berbatov da zastane zad nego.
Nqma koi da vurzhe igrata v centura. Nqma pasove.Nqma centriraniq, nqma udari, ni6to nqma.

Бербатов си играе супер, като се има предвид, че само Парк и Флетчър му подават....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- maximalniq
- Контакти:
-
Още един през второто полувреме ....и мача ще заспи за "Сините" ....
Иначе Юнайтед са си Юнайтед .....вероятно ще се вдигнат на щурм ....само така, както те си знаят .....и могат !
Очаквам едни много тежки 45 мин. за лондончани .....но ако нещата се развият така както преди почивката .....няма да се сърдя .....
Иначе резултата е реален .....очаквах много повече и от двата отбора .....изключително ниско темпо.
На моменти си помислих ....че зяпам мач от родната А група ....със сигурност можеше да се обърка човек ....ако не бяха препълнените трибуни на Олд Трафорд ....
Но слаб - не слаб ....точно в тоя мач ...играта не е важна !
Дано след края на мача .....Челси да си е отново на върха !

Иначе Юнайтед са си Юнайтед .....вероятно ще се вдигнат на щурм ....само така, както те си знаят .....и могат !
Очаквам едни много тежки 45 мин. за лондончани .....но ако нещата се развият така както преди почивката .....няма да се сърдя .....

Иначе резултата е реален .....очаквах много повече и от двата отбора .....изключително ниско темпо.
На моменти си помислих ....че зяпам мач от родната А група ....със сигурност можеше да се обърка човек ....ако не бяха препълнените трибуни на Олд Трафорд ....

Но слаб - не слаб ....точно в тоя мач ...играта не е важна !
Дано след края на мача .....Челси да си е отново на върха !
Май МЮ подредиха играта - остана да почнат да ритат към вратата. 

Чакаме 15 минути!cvetan написа:Май МЮ подредиха играта - остана да почнат да ритат към вратата.
soilwork написа:Чакаме 15 минути!cvetan написа:Май МЮ подредиха играта - остана да почнат да ритат към вратата.
ами, 15?!?? чял час вече ги чакам!!!1