Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!
Аз заставам зад Илиян.Егото на Гонзо е прекалено голямо и той няма опита и спокойствието на Илиев.На всички ни се иска да има комбина между него и Илиян,но той не веднъж е казал,че ще работи само със играчи от неговото време.За мен,колкото и тъжно да звучи е най-добре да се покаже вратата на Гонзо и да се завърне "големият" Сираков и да застане зад Илиян Илиев и скоро пак ще се върне стария Левски който мачкаше.Илиан е новия Мъри,но само ако застане зад него Сираков.Гонзо остава в нашите сърца,но като играч.Сираков и Илиян са бъдещия кошмар на отборите от А група.Батков има само един изход от цялата пародия която се разиграва последната година.Или продава Левски или прави тандем Сираков-Илияв.Аз обичам Левски и ми писна да се подиграват с него.Само Левски
Последна промяна от forzajuve на 03 апр 2010 14:18, променено общо 1 път.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Илиан Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!
Източници няма да давам, за да няма реклама.Прекалено уважавам Гонг

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:Източници няма да давам, за да няма реклама.Прекалено уважавам Гонг
Ти хубаво уважаваш "Гонг" и няма да даваш източници, ама хората тук откъде да знаят, че думите на Илиян Илиев са истина ?

Истината е,че Гонзо иска Илиан да е кукла на конци.Затова Левски сега страда.Егото на някой е прекалено голямо.Само мисълта,че казваш,че си по голям от Наско е достатъчна.

Уф..стига с тоя наско,бе. Левски го е имало далеч преди наско. Илиян искал Гонзо да се махне за да дойде той. Ами да си седи в Берое...То щото той е Ван Гаал 

110 години любов!
Абе като толкова го искаш за треньор поне името му да беше написал правилно.. 

groti написа:Уф..стига с тоя наско,бе. Левски го е имало далеч преди наско. Илиян искал Гонзо да се махне за да дойде той. Ами да си седи в Берое...То щото той е Ван Гаал
Ми щом победи отборът му ЦСКА,Левски,Черноморец,Литекс значи е нещо...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Илиян Илиев и Гонзо са велики футболисти за Левски , обаче писна ми от интриги и всякакви журналистически простотии. Уважавам Илиян , голям Левскар , мой любимец и Георги Иванов също и не бива ние Левскарите да ги протовопоставяме !
groti написа:Уф..стига с тоя наско,бе. Левски го е имало далеч преди наско. Илиян искал Гонзо да се махне за да дойде той. Ами да си седи в Берое...То щото той е Ван Гаал
Наско Сираков, Боби Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов трябва да се изринат от българския футбол.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !