Бъдещето на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Бъдещето на ЦСКА

Мнениеот Love_ » 03 апр 2010 13:11

rugby_man написа:Знам защото Стойчо обича да работи с най добрите футболисти , за да може да тропне по масата и да каже ,,ЦСКА са шампиони тази година . Знам защото феновете на ЦСКА нямат да имат търпението за да изчакат резултати след 2-3 години ( такива като теб може би са еденици ) това което искаш го беше започнал Любо до някаква степен . Аз искренно му се радвах и бях впечетлен от дисциплината и физическата подготовка на отбора ви ,ЦСКА по това време взе доста мачове само благодарение на многото тичане (надтичахте Динамо което за български отбор е невъзможно )

+1 И аз съм на мнение, че Любо работеше правилно. Можеше и да не станем шампиони, но се работеше по правилен начин ! В момента, ако той беше треньор можеше да не сме първи, но съм убеден че щеше да имаме повече точки и от купата нямаше сме отпаднали ! Стойчо е един смешник, който си прави далаверите под масата и НЕ СТАВА за треньор. Ако беше толкова добър едва ли щеше да е в САУДИТСКА АРАБИЯ !!!
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 04 апр 2010 06:29

Извинете ,че ви се меся във форума.Но първо трябва да се започне от държавата,БФС,спортно министерство и после да търсим оправия във нашият футбол.Никой него е грижа от тези там горе нито за сини,жълти и червени.Те там горе ,се подиграват със нас феновете и не правят нищо съществено поне малко от малко да потръгнат нещата.Ето вижте колко време се базикаха за базите ,не само със нас и вас а със всички.Титан ,за мене е пак фирма която си мие ръцете със ЦСКА. А когато се измият и спечелят повече територия за почистване във България ,ще продадат отбора на някой друг дето има нужда от измиване и испиране.Това е сега българският футбол.За това такива като ТиТаН,Батковци идруги кретени дето мислят само за джобаси трябва да се изритата от футбола.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 04 апр 2010 19:12

Закрийте престъпния комунистически тумор!!!

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 04 апр 2010 19:36

Болно говедце айде без такива сравнения ако обичаш.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 04 апр 2010 19:40

dr.strashilov написа:Болно говедце айде без такива сравнения ако обичаш.

Свиньо нещастна,Балев и Джуров те чакат!

Върни се в “ЦСКА”