Искам да видя Левски да мачка!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Re: Искам да видя Левски да мачка!

Мнениеот joroo836 » 03 апр 2010 09:54

KREIZI написа:С халфовата линия иди доиди,но кои да вкарва тия пусти ГОЛОВЕ?Иса нека си ги вкарва в Мездра а пък тези тук да се мъчат и да се карат,кои стар кои млад!

Да и с Табаков е същата работа,а имаме и Шмедин,ама няма кои да го пусне ! Не знам до кога ще мъчим Йовов за нападател-не става не го ли разбраха мамка му!Най-яловия играч който сме имали избухва в един мач на три месеца,а така за Левски не става деба!

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 03 апр 2010 09:56

JohnnieWalker написа:Наш отбор да мачка ? Да, да ...

става вапрос за бг първенството ПОНЕ!

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 03 апр 2010 10:31

И аз искам, ама за жалост ми се струва, че Черноморец ще ни смачка.....Дано не съм прав!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 апр 2010 10:32

Всички привърженици на "Левски" желаят отборът да побеждава. И то убедително, с красива игра.
Но нека бъдем реалисти. В момента това е невъзможно. С това слабо (по-точното определение ще прозвучи грубо), безхаберно и безочливо треньорско ръководство, с тези посредствени състезатели няма как да стане. Не мога да си обясня еуфорията, в която изпадат някои след епизодичните победи.Ние не сме победили нито един от водещите отбори. Ако случайно се озовем в т.нар. зона УЕФА това ще бъде следствие не на някакъв взрив в последните кръгове (няма кой да го предизвика), а на трагичното състояние, в което се намират и останалите отбори. Особено един от тях. С когото вместо за първото място и купата се надпреварваме по гафове и простотии.
За да тръгне отборът е необходимо да се назначи способен треньорски щаб и да се подмени почти целия състав. Не искам да коментирам собственика и икономическиото ръководство. Макар че и те правят прекалено много за да имаме да имаме най-слабия сезон в историята. Преди малко повече от 30 години имахме подобен преход. Но тогава той-беше направен и отборът тръгна.
Весели Великденски празници на всички християни!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 апр 2010 10:32

ЛЕВСКАРКА написа:То всички фенове, които подкрепят Левски, искат само да побеждава.
8-)

Нормално! 8-)

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Мнениеот Struma » 03 апр 2010 10:36

Хапнете днес прясна тревица на "Лазур", вземете поне три топки в кошницата и обратно към подуене!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 апр 2010 10:36

joroo836 написа:От доста време не съм виждал Левски да играе така както всички искаме да го виждаме!Може би от победата ни над ЦСКА с 2:0,а всъщност имаме потенциала да мачкаме във всеки мач.Имаме най добрия опорен халф в бг-Гаджев,имаме най добрия организиращ халф-Тасевски,като прибавим към тях неостаряващия Бардон и бързината и техниката на Жо и Хичо общо взето имаме най добрата халфова линия!Немога да повярвам,че отбор с такава халфова линия създава по едно-две голови положения на мач!Според мен явно няма кой да ги мотивира,а именно това е работата на треньора,нищо против Гонзо голям левскар,но за треньорската му кариера.........хаос!Само Левски и дано днес е денят в които ще видим Левски такъв какъвто искаме!Успех синя машино!

Боже Боже след целия този сезон наистина ли си мислиш, че имате потенциал да мачкате? Колко заблудени хора има! :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2010 11:06

Struma написа:Хапнете днес прясна тревица на "Лазур", вземете поне три топки в кошницата и обратно към подуене!

[offtopic]И кво си викаш след тая дрсканица ?
- ""Басси оригиналния "дет" съм"" ? :lol:
Точно толкова си оригинален ......колкото китайска стока ! .... :mrgreen:
Марш в трастиката ![/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 03 апр 2010 11:14

ще ма4кате брашно за Великден пи4 с тия ветерани.........убеден съм 4е подуене ще купят ма4а днес въпреки 4е нямат пари..може би на лизинг .докато играете в нагласени ма4ове нищо добро не ви 4ака,а само тампере или бате и вс други туристи4ески формаций
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 03 апр 2010 11:16

Всички искаме Левски да мачка противниците си ,но нещо не се получава.Аз лично си мисля че не е до неможене.Футболистите можеби боикотират Батков ,със риск да не играят във ЛЕ.Със риск да си навлекат нервите на феновете .Но накрая да помогнат да прогонят мустака.Това ако е така го правят заради нас феновете,нали ние винаги казваме всички заедно сме ЛЕВСКИ.Ще дойде време когато пак ще мачкаме и ще бъдем пак този ЛЕВСКИ който мачкаше отборчета като Локо/Сф/ 8:0 ,цска 7:1 някакви миньорчета,канарчета,славечета които бяха абонати на ЛЕВСКИ.Ще мачкаме пак приятели сини,но първо трябва да смачкаме мустака.После всичко ще си дойде на мястото и синият валек пак ще асфалтира наред във А група.Ако абонати като цска са още сред живите отборчета.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Върни се в “Левски”