С оглед финалната програма на ЦСКА, Черноморец имат реални шансове да завършат на трето място в крайното класиране.
В момента отбора е и в лек подем, което също е в техен плюс
Балъков какъвто и треньор да е, е по-напред в материала от Гонзо и ще го надцака тактически.
Футбол на мускули на се играе, а Левски в момента точно такъв практикуват, което е техен минус.
Черноморец няма да изпуснат шанса да изпреварят Левски в класирането още утре - лично мнение.
Черноморец - Левски ( тема за мача )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" [Официална тема]
Аз пък си мисля,че е крайно време Левски да покажат футбол.Мисля,че тоя мач ще го вземет и ще направат серия за съжаление щото другия мач с нас играят.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Без НИКАКЪВ ФУТБОЛ биеме 3:1, защото... ТАКА!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- slavia_forever
- Контакти:
Deliba6 написа:Без НИКАКЪВ ФУТБОЛ биеме 3:1, защото... ТАКА!!!![]()
![]()
Чудесна аргументация на прогнозирания резултат.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Еврофутбол: Черноморец фаворит срещу Левски
Bългарският лицензиран букмейкър „Еврофутбол” определи бургаския Черноморец за фаворит срещу Левски в най-интересния двубой от поредния кръг на „А” футболната ни група. Двубоят е част от програми „Футбол” и „Супершанс” на предстоящия тираж № 27 за петък-понеделник, 02-05.04.2010 г.
Черноморец Бс – Левски Сингъл; Live “1” – 2.00 “Х”– 3.15 “2”– 2.45
Даже и еврофутбол определя Черноморец за фаворит!
Черноморец Бс – Левски Сингъл; Live “1” – 2.00 “Х”– 3.15 “2”– 2.45
Даже и еврофутбол определя Черноморец за фаворит!

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Победа за Левски...И двата отбора са ужасно слаби,но опита и класата ще помогнат за едно 0-1 за "сините" 

Надявам се на победа за Черноморец, но да не забравяме кой смени съдийската комисия.Допускам сериозна подкрепа на Ристосков към Левски, няма да е за първи път, съдиите да се гаврят с Бургаски отбор за сметка на сините.Всички помнят, как Левски вземаше победи над кошмара си Нефтохимик
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
PFC Litex написа:С оглед финалната програма на ЦСКА, Черноморец имат реални шансове да завършат на трето място в крайното класиране.
В момента отбора е и в лек подем, което също е в техен плюс
Балъков какъвто и треньор да е, е по-напред в материала от Гонзо и ще го надцака тактически.
Футбол на мускули на се играе, а Левски в момента точно такъв практикуват, което е техен минус.
Черноморец няма да изпуснат шанса да изпреварят Левски в класирането още утре - лично мнение.
А ти случайно да знаеш финалната програма на "Черноморец"?

Балъков може да е по-напред с материала от Гонзо, но "Левски" е по-силният отбор, дори да играе "на мускули"!

Ако не греша, отборът с най-много червени картони досега в първенството е точно "Черноморец".

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Иначе Черноморец направиха нещо, което досега не е правено в България. Те не просто обявиха свободен вход, а раздаваха билетите по предприятия, бутаха ги в ръцете дори и на незаинтересованите в бензиностанциите на Петрол, а хората около клуба бяха натоварени със задача да дават билети на всеки свой познат, дори да е фен на балета.
И аз наистина се колебая дали това е добра рекламна стратегия или срам. От една страна стадиона ще се понапълни, ще се представят пред официалните гости, ще отчетат много привърженици (ако и повечето да не са такива), но пък от друга страна ще им се смеят всички за начина, по който се опитват да печелят публика - то не бяха кебапчета, не бяха поемане на разходите за феновете, дори официално обявиха, че има привърженици на заплата (и то съвсем не малка на фона на средната за страната). Сега като почнат и за ръчичка да ги водят вече става малко комично, но какво разбирам аз - утре навсякъде ще пише за фенове на Черноморец, за пълни трибуни, верни на отбора си хора и т.н. Рекламата му е майката!
Само не разбрах какво точно ще откриват? Наистина е изумително как ще се открива стадион, които си функционира вече близо 15 г. Единственото ново е синята боя, която трябва да скрие, че това всъщност е стадиона на Нефтохимик, а това вече прави начинанието едно не велико, а позорно събитие.
А, забравих - и новата трева, което заменя мокета, който същите тези хора сложиха преди две години. Пак с официални откривания, пак с фанфари... Веселба да има и реклама!
И аз наистина се колебая дали това е добра рекламна стратегия или срам. От една страна стадиона ще се понапълни, ще се представят пред официалните гости, ще отчетат много привърженици (ако и повечето да не са такива), но пък от друга страна ще им се смеят всички за начина, по който се опитват да печелят публика - то не бяха кебапчета, не бяха поемане на разходите за феновете, дори официално обявиха, че има привърженици на заплата (и то съвсем не малка на фона на средната за страната). Сега като почнат и за ръчичка да ги водят вече става малко комично, но какво разбирам аз - утре навсякъде ще пише за фенове на Черноморец, за пълни трибуни, верни на отбора си хора и т.н. Рекламата му е майката!
Само не разбрах какво точно ще откриват? Наистина е изумително как ще се открива стадион, които си функционира вече близо 15 г. Единственото ново е синята боя, която трябва да скрие, че това всъщност е стадиона на Нефтохимик, а това вече прави начинанието едно не велико, а позорно събитие.
А, забравих - и новата трева, което заменя мокета, който същите тези хора сложиха преди две години. Пак с официални откривания, пак с фанфари... Веселба да има и реклама!
koki950 написа:Колега, съжелавям, но за последно беше пълен миналата година на наш мач
Ето за невярващите!
Приложил съм снимки, но са големи, така че са в офтопика
Се едно важното е,че те на са си го пълнили а само други отбори![]()
Този стадион се пълнеше всеки мач, но при един друг отбор. За който не помни или не вярва:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBqzguHYOWM
И всичко това не беше чак толкова отдавна!