БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Мнениеот soilwork » 02 апр 2010 23:12

[offtopic]Евала за днес,че сте помогнали кой с колкото може за възстановяването на Дарин Тодоров[/offtopic]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2010 23:20

baigeorgi написа:с ПИРИН ли 2:2 голмайстор добре познатия на всичкиви МОРИНИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бай склери, ти тотално не си в час :idea:
не ми отговаряй
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 апр 2010 23:23

soilwork написа:[offtopic]Евала за днес,че сте помогнали кой с колкото може за възстановяването на Дарин Тодоров[/offtopic]

Това са нормални неща.Всички ще помогнем с каквото можем.На всеки може да се случи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 02 апр 2010 23:23

не се притеснявай няма да падна на нивото ти :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 апр 2010 23:26

Любимото ми четиво днес :) :) :) :
90' 2 минути продължение.
84' Хубав пробив на Дани Младенов отдясно, но центрирането му е избито от Ставрев.
82'
Зоран Златковски влиза на мястото на Борис Кондев.
79' Нов страхотен удар на Даксон намира очертанията на вратата, но Макенджиев блокира удара.
75'
Рангел Абушев заменя Данчо Тодоров.
74'
Николай Димитров влиза на мястото на Янко Сандански
73' Даксон се измъкна добра в наказателното поле и стреля опасно, но Макенджиев избива.
71'
Кюмюрджиев влиза на мястото на Чипев, а Ерош заменя Здравко Лазаров.
70' Засада на Йордан Тодоров, който в противен случай можеше да вкара гол.
66'
2:0 за Локо Пловдив! Много майсторски Здравко Лазаров изведе Данчо Тодоров сам срещу Макенджиев и бившият играч на ЦСКА майсторски с шпагат засече във вратата за 2:0.
60' Лек натиск на Пирин в последните минути.
52'
Иван Михов влиза на мястото на Благой Наков.
51' Изпълнението на Даксон от пряк свободния удар излиза в аут.
50'
Пирин остава с 10 души на терена. Радослав Митревски фаулира Здравко Лазаров на границата на наказателното поле и получава втори жълт картон!

Начало на второто полувреме

Край на първото полувреме

45' 1 минути продължение.
38' Опасен изстрел на Здравко Лазаров е спасен от Макенджиев, но съдията Радослав Станев отсъжда аут.
37' Страхотен удар от далечно разстояние на Даксон бе избит с последни усилия от Макенджиев, който предотврати втори гол.
35'
Митревски получава жълт картон за нарушение срещу Здравко Лазаров.
25' Спокойни минути на Лаута, с леко предимство за домакините.
12' Страхотен шут на Даксон от фаул, Макенджиев се намесва добре.
4'
1:0 за Локо Пловдив! Данчо Тодоров подаде отдясно към Гара Дембеле, който от много малък ъгъл със страхотен удар до близката греда стреля над ръцете на Макенджиев и вкара за 1:0.
2' Добро центриране на Дембеле, но Здравко Лазаров остава под топката.
Начало на мача
Стартов състав:
12.
Макенджиев
25.
Ризов-к
23.
Молдованов
27.
Митревски
26.
Попев
14.
Сандански (74')
8.
Наков (52')
10.
Паланков
20.
Коцев
17.
Младенов
29.
Кондев (82')

Резерви:
22.
Ганев
2.
Дюлгеров
3.
Михов (52')
6.
Г.Георгиев
7.
Златковски (82')
21.
Димитров (74')
15.
Симов

Старши треньор: Стефан Грозданов
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 апр 2010 23:29

Живко6461 , при мен омраза няма никаква. Може и така да ти се струва , но на практика такова нещо в мен не съществува. Казвам това , което мисля , както за Локо Пд. , така и за ПФК Левски. През последните двайсет години синята идея , ясно прокламирана и от Наско Сираков междувпрочем в зародиша на мутренските времена беше - да властва ПФК Левски във футболния небосклон на България без значение с какви средства. Затова и футбола ни е на това дередже. Беше убита конкуренцията между отборите. Затова изчезнаха редица футболни центрове. Защото никой не иска да инвестира в нещо предопределено и в полза на определен отбор. Ти се сещай кой е той. Затова и сега се радвам от сърце на инвестициите и правенето на футбол в Локомотив Пд. И го казвам пак - ПФК Левски в лицето на Тодор Батков , Томас Лафчис , Боби Михайлов , Наско Сираков , Майкъл Чорни , а преди това Иван Славков и Иван Вуцов е туморът на българския футбол , който трябва да бъде изкоренен , за да имаме развитие във футбола. Заедно с него трябва да бъде изчистен и БФС от сините подлоги в комисиите. И аз сега какво , да гледам какво се случва и да си затварям очите ли ? Ако не друго , то мога поне да си изкажа мнението по въпроса. Защото наистина го мисля , че Локото догодина могат да се борят за шампионска титла. Но какво правим , ако Батков поръча на Боби двама трима съдии , които да порежат отбора от Пловдив в не повече от четири , пет мача. Като примерно зачетат нередовен гол за съперниците им или пък "без да иска" някой от поръчковите съдии свири "спорна" дузпа в завързан мач. Нищо , че после ще го "накажат" да не свири един месец ... А шампион се става с точки , не с това какво мислят хората по въпроса. И ако това наистина стане каква ще е мотивацията на Коко Динев да налива пари и да развива отбора за в бъдеще. А не е само той , който може да е поредният отказал се "ентусиаст". Целият ни футбол е поставен под въпрос заради толерирането на ПФК Левски и "левскарщината". Локомотив Мз. , Своге , Славия и Пирин полегнаха ритуално тази година на твоя ПФК Левски. Иначе един бог знае на кое място щяхте да сте сега ... И пак го казвам - в мен няма никаква омраза . Просто ако искаме да има български футбол , то трябва да изкореним наглостта , дебилщината и хората , които го съсипват. 8-)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 апр 2010 23:30

Браво на Локо ,много се радвам за тях :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

JoroBoro
Контакти:

Мнениеот JoroBoro » 02 апр 2010 23:35

Тва беше за една друга тема която беше заключена, незнайно защо. Можеби на мода да му се е преебало или "препушило" нещо :)

"Въпреки че си "буфер", си много прав. Ако той(Динев) беше взел нас, и беше направил това което прави за вас, най вероятно щяхме да ходим по 20к на всеки домакински, и 1к на гостуванията.За съжаление живеем в БГ, и винаги има нотка на съмнение относно намеренията на който и да е било, особенно ако някой надигне леко глава :) Манталитет, налаган с векове от еничарите, ще може да се изкорени с векове от съзнанието ни.
В едно обаче съм сигурен, колко и жалки да са нашите отбори, когато те са на терена шоуто е в пъти повече отколкото "великото вечно дерби", на терена, и на трибуните."

1912- ТОЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 02 апр 2010 23:47

JoroBoro написа:Тва беше за една друга тема която беше заключена, незнайно защо. Можеби на мода да му се е пре****о или "препушило" нещо :)

"Въпреки че си "буфер", си много прав. Ако той(Динев) беше взел нас, и беше направил това което прави за вас, най вероятно щяхме да ходим по 20к на всеки домакински, и 1к на гостуванията.За съжаление живеем в БГ, и винаги има нотка на съмнение относно намеренията на който и да е било, особенно ако някой надигне леко глава :) Манталитет, налаган с векове от еничарите, ще може да се изкорени с векове от съзнанието ни.
В едно обаче съм сигурен, колко и жалки да са нашите отбори, когато те са на терена шоуто е в пъти повече отколкото "великото вечно дерби", на терена, и на трибуните."

1912- ТОЙ НЕ УМИРА

Ясно,разбрахме се.Трябва да наричаме нещата с истинските им имена.А за Дербито две мнения няма.Честно,като оставим настрана дребните заяждания,не съм особено радостен от това,което се случи при вас.Жалко,наистина.А най-жалкото е,че може да се случи на всеки отбор в БГ.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2010 23:53

viroglav написа:Живко6461 , при мен омраза няма никаква. Може и така да ти се струва , но на практика такова нещо в мен не съществува. Казвам това , което мисля , както за Локо Пд. , така и за ПФК Левски. През последните двайсет години синята идея , ясно прокламирана и от Наско Сираков междувпрочем в зародиша на мутренските времена беше - да властва ПФК Левски във футболния небосклон на България без значение с какви средства. Затова и футбола ни е на това дередже. Беше убита конкуренцията между отборите. Затова изчезнаха редица футболни центрове. Защото никой не иска да инвестира в нещо предопределено и в полза на определен отбор. Ти се сещай кой е той. Затова и сега се радвам от сърце на инвестициите и правенето на футбол в Локомотив Пд. И го казвам пак - ПФК Левски в лицето на Тодор Батков , Томас Лафчис , Боби Михайлов , Наско Сираков , Майкъл Чорни , а преди това Иван Славков и Иван Вуцов е туморът на българския футбол , който трябва да бъде изкоренен , за да имаме развитие във футбола. Заедно с него трябва да бъде изчистен и БФС от сините подлоги в комисиите. И аз сега какво , да гледам какво се случва и да си затварям очите ли ? Ако не друго , то мога поне да си изкажа мнението по въпроса. Защото наистина го мисля , че Локото догодина могат да се борят за шампионска титла. Но какво правим , ако Батков поръча на Боби двама трима съдии , които да порежат отбора от Пловдив в не повече от четири , пет мача. Като примерно зачетат нередовен гол за съперниците им или пък "без да иска" някой от поръчковите съдии свири "спорна" дузпа в завързан мач. Нищо , че после ще го "накажат" да не свири един месец ... А шампион се става с точки , не с това какво мислят хората по въпроса. И ако това наистина стане каква ще е мотивацията на Коко Динев да налива пари и да развива отбора за в бъдеще. А не е само той , който може да е поредният отказал се "ентусиаст". Целият ни футбол е поставен под въпрос заради толерирането на ПФК Левски и "левскарщината". Локомотив Мз. , Своге , Славия и Пирин полегнаха ритуално тази година на твоя ПФК Левски. Иначе един бог знае на кое място щяхте да сте сега ... И пак го казвам - в мен няма никаква омраза . Просто ако искаме да има български футбол , то трябва да изкореним наглостта , дебилщината и хората , които го съсипват. 8-)

[offtopic]Мисля, че това мнение .....трябва да се изтрие !
Не ми се вижда да е особенно по темата .....а индивида - автор, не за първи път намесва футболен Клуб Левски .....в коренно различна тема ![/offtopic]
Не мисля също така .....че сме длъжни, в тема за Локомотив Пд. да четем ....за сините комплекси на някого .....пък бил той "вироглав" !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Локо Пловдив”