БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Мнениеот child in time » 02 апр 2010 21:12

Black&White Pride написа:Едно голямо БЛАГОДАРЯ на момчетата за себераздаването на терена :))) не е от ранга на Барселона и ман юн но за нашия футбол е наслада да се гледа раздаването на нашите момчета :) даже се чудя ако започвахме сезона с тези играчи и с тази игра до къде щяхме да стигнем 8-)

Плаши ме перспективата да бяхме почнали сезона с Коко! Щото както се завъртяха нещата на полу- сезона щяхме да се натресем на Галка ( пази Боже) ! :) :) :) Можем само да и мечтаем ако бе6е Коко ...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 02 апр 2010 21:13

Мачкайтеееееееееееееееееееееееееееееее

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 21:15

Хан Крум написа:Евала ,това да се чува.
Радвам се за момчета като Данчо Тодоров ,Котев , Лазаров ,
Чипев ,Йошев . Упс ,май изброих половината ви отбор.
На Армията бяха злобно плюти ,псувани ,гонени.
Нека да усетят що е то народна любов . ;)

+1

Бяха оплюти и то много несправедливо, специално Тодоров си остави сърцето и белия дроб на Армията... ама на - такива са там повечето хора, жигосани с 1 звезда на челото, радват се на разни маймуни, а червените сърца ги кормят като карантия.

Браво на феновете на Локо, браво за подкрепата която дадоха на тези момчета !!!! Ще видите как ще се отблагодарят за това след 1-2 сезона 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 апр 2010 21:31

TristaNNN написа:

+1

Бяха оплюти и то много несправедливо, специално Тодоров си остави сърцето и белия дроб на Армията... ама на - такива са там повечето хора, жигосани с 1 звезда на челото, радват се на разни маймуни, а червените сърца ги кормят като карантия.

Браво на феновете на Локо, браво за подкрепата която дадоха на тези момчета !!!! Ще видите как ще се отблагодарят за това след 1-2 сезона 8-)

Няма да крия,че бях от тези,които не искаха Данчо Тодоров при нас.Сега разбирам каква "куха лейка" съм бил :oops: За Кирчо Котев нямаше как да съм против,щото беше играл при нас,шампион и прочее,наше момче...Специално Кирчо днес нямаше едно грешно отиграване! Електричката,макар и на години,върши много работа. Не знам,тези,които ги натириха от ЦСКА,определено нямат мозък.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 21:38

Модератор ЛокоПД написа:
TristaNNN написа:

+1

Няма да крия,че бях от тези,които не искаха Данчо Тодоров при нас.Сега разбирам каква "куха лейка" съм бил :oops: За Кирчо Котев нямаше как да съм против,щото беше играл при нас,шампион и прочее,наше момче...Специално Кирчо днес нямаше едно грешно отиграване! Електричката,макар и на години,върши много работа. Не знам,тези,които ги натириха от ЦСКА,определено нямат мозък.

Евала че гледаш реално на нещата пич, стискам ти ръката че не робуваш на разни насадени форумни мнения и оценяваш фурболистите както трябва. Успех и бъди здрав ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 апр 2010 21:46

Специално за Данчо и аз се съмнявах, защото преди да го вземем, ми се струваше, че е в слаба форма, но момчето показа на цяла Б-я, че е класа! Затова и спечели уважението ни, но и ние го подкрепихме още от първата тренировка и само можем да му пожелаем здраве и успех!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 апр 2010 21:51

За мен Локомотив Пд. в момента е най - класния отбор в България и е жалко , че няма да участва наесен в ЕКТ. Явно и Шенсой е класен треньор - на който и отбор у нас да го слагаха , успявяше за нула време да го преобрази в добрия смисъл на думата. Към феновете на Локото - пазете го тоя човек от сплетни и интриги. Докато той е там отбора ще се развива и си мисля , че това е само началото. Спокойно можете догодина да се борите и за титлата. Що се отнася до Данчо Тодоров , то той отдавна трябваше да си тръгне от ЦСКА. В момента изживява втора футболна младост заедно със Здравко Лазаров и Кирчо Котев. В ЦСКА отдавна беше достигнал тавана си на развитие и вече не играеше за футбола , като игра , а за парите. Същото се отнася и за Котев. Ако първенството започваше сега , то бих заложил , че Локо Пд. щяха да станат шампиони. Е , разбира се ако агент Батков и синьото БФС не се намесят в полза на синьото недоразумение и доубият футбола в родината ни. Още веднъж честито на феновете на Локото не за днешния мач , а за отбора с бъдеще , който имат. 8-)

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 апр 2010 21:59

viroglav написа:За мен Локомотив Пд. в момента е най - класния отбор в България и е жалко , че няма да участва наесен в ЕКТ. Явно и Шенсой е класен треньор - на който и отбор у нас да го слагаха , успявяше за нула време да го преобрази в добрия смисъл на думата. Към феновете на Локото - пазете го тоя човек от сплетни и интриги. Докато той е там отбора ще се развива и си мисля , че това е само началото. Спокойно можете догодина да се борите и за титлата. Що се отнася до Данчо Тодоров , то той отдавна трябваше да си тръгне от ЦСКА. В момента изживява втора футболна младост заедно със Здравко Лазаров и Кирчо Котев. В ЦСКА отдавна беше достигнал тавана си на развитие и вече не играеше за футбола , като игра , а за парите. Същото се отнася и за Котев. Ако първенството започваше сега , то бих заложил , че Локо Пд. щяха да станат шампиони. Е , разбира се ако агент Батков и синьото БФС не се намесят в полза на синьото недоразумение и доубият футбола в родината ни. Още веднъж честито на феновете на Локото не за днешния мач , а за отбора с бъдеще , който имат. 8-)

Тенкю пич, и не за хубавите думи, а защото ми се струва, че си искрен в словата си... ;)

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 02 апр 2010 22:09

Еее,браво ве Локомотвци,много се кефя за вас(ако ще да биете и Левски,пак ще се радвам)
Обаче да знаете,че и много ви завиждам,наистина случихте много,ама много с тоя собственик,деба нема ли и нас да ни отърве от тоя Мустакат ПРАСОК на име БАТКОВ!!!
Наистина се радвам,дано продължите все така!!! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 апр 2010 22:13

TristaNNN написа:
...Евала че гледаш реално на нещата пич, стискам ти ръката че не робуваш на разни насадени форумни мнения и оценяваш фурболистите както трябва. Успех и бъди здрав ;)

Ами майна,макар и черно-бял на "бялото" не мога да кажа "черно" :lol: Факт е - Данчо,Кирчо,Здравко...тези хора промениха играта на отбора,Шенсой също.Разбира се,да не забравяме Гара Дембеле и Бенжелюн ;) ,но това е друга тема.Отдавна не съм се кефил на свестен футбол,като днешния.Особено първото полувреме - пасове,атаки,преса,битка за всяка топка,а бе здраво мачкане...През миналата година разчитахме и бяхме свикнали с игра "на мускули","локомотивски инат",или " с грабвайте телата" и някоя "тупалка" на Даксон от 30-40 метра.Днес,а и не само днес играем с идея,играем добре..кво повече ?! Жив и здрав и ти и успех на отбора ти ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”