Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" [Официална тема]

Мнениеот TPAtkov » 02 апр 2010 20:04

comandosa1 написа:Мойта прогноза е Х. Горещо препоръчвам на левскарите, а и на всички фенове които ще ходят там скоро да гледат видеото с инструкции за оцеляване в град Бургас.
http://vbox7.com/play:7e746b30

аааахаха, не знаеш колко много истина има в това..най-точното определение което съм срещал

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 02 апр 2010 20:06

slavia_forever написа:
Левски-1914 написа:2:0 за ЛЕВСКИ! ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ, АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА ЗА НИЩО НА СВЕТА ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКИ СЪМ ГОТОВ!

Това означава ли, че заради това, че си от Левски, ако играе с Манчестър Юн в Англия, ще прогнозираш нереален резултат в полза на Левски заради това, че си сложил сините очила? И още един въпрос, свързан с това. Каква е разликата между прогноза и пристрастност, изхождайки от твоите разбирания?

П.С. Пиши с малки букви!

1. Нарочно го написах с големи букви. :)
2. Когато ЛЕВСКИ е опрян до стената показва защо е ЛЕВСКИ, въпреки че сме във слаба форма. Мисля че резултата съвсем не е нереален, тъй като Черноморец не се намират в добре форма, макар че победиха в два поредни мача срещу непретенциозният отбор на Локо Мездра и притеснението на Пирин на новият и стадион. Затова, според мен резултата си е съвсем реален.
1914

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 02 апр 2010 20:10

maldin1 написа:
golasimo написа:Лелелеллеле колко будали има на този свят , не е истина . Абе нафта ли си , петрол ли си , какво си , я се осъзнай малко . И какво като Левски няма удAр 2 мача , за това е Левски и утре ще бие , да не ти е някое селско тимче , спокойно няма да се плашиш . Утре щяло да бъде врящ котел тцтцтцтцтцт , ти гледал ли си някога голям мач на Левски , ЦСКА , Локо Пд или Ботев да знаеш какво наистина се казва подкрепа на любимия отбор .

Последното дерби много събрахте 8-9 хиляди. :lol: :lol: А пък и то това да беше само сега ,то от 5 години е така.
П.с.
savatabs написа:Относно билетите, аз мисля че това е най-голямата простотия, която могат да направят черноморец.Отивам аз в Хотел България да взимам 3-4 билета за мен и приятели, и един изилза от офиса със поне 50 билета в ръка.. е добре, ако свършат билетите, този с 50те билета нито може да ги продаде, нито нищо, единствено хората, които искат да отидат на мача, а нямат билет, ще пострадат... българска работа (селяндурщина)

Ти пък ,ако мислиш ,че някой ще си купи от него или от който и да е билет много се лъжеш......

Вие събирате ли по 200 души на мач?! Сега ще кажеш, че феновете на ЛЕВСКИ и Цска са по-малко от тези на черноморец! 10000 за БЪЛГАРИЯ в момента се равнява на 30000-40000 за Англия. Затова си замълчи!
1914

Потребителски аватар
Motko94
Контакти:

Мнениеот Motko94 » 02 апр 2010 20:13

Да се надяваме,че няма да има изцепки на феновете и от двата отбора(специално тези от Левски).Футболната игра не заслужава грозни сцени.
Long live rock'n'roll!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 апр 2010 20:16

Левски-1914 написа:Вие събирате ли по 200 души на мач?! Сега ще кажеш, че феновете на ЛЕВСКИ и Цска са по-малко от тези на черноморец! 10000 за БЪЛГАРИЯ в момента се равнява на 30000-40000 за Англия. Затова си замълчи!
Първо нали тва е най-голямото дерби на България ? Ако там стадиона не е пълен кви претенции изобщо имате ? Като дойде Барселона 1 път на 100 години да съберете всичките им фенове на стадиона да ги гледат и да казвате после , "Ние напълнихме стадиона"....Кои сте вие бе ? А извинявай някаква агенция ли ползва да направиш това "изследване" или сам си го нагласи ?Събирате един сектор с публика и тва е.....И второ защо ме обяви за фен на ПСФК-то ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 02 апр 2010 20:30

maldin1 написа:
Левски-1914 написа:Вие събирате ли по 200 души на мач?! Сега ще кажеш, че феновете на ЛЕВСКИ и Цска са по-малко от тези на черноморец! 10000 за БЪЛГАРИЯ в момента се равнява на 30000-40000 за Англия. Затова си замълчи!
Първо нали тва е най-голямото дерби на България ? Ако там стадиона не е пълен кви претенции изобщо имате ? Като дойде Барселона 1 път на 100 години да съберете всичките им фенове на стадиона да ги гледат и да казвате после , "Ние напълнихме стадиона"....Кои сте вие бе ? А извинявай някаква агенция ли ползва да направиш това "изследване" или сам си го нагласи ?Събирате един сектор с публика и тва е.....И второ защо ме обяви за фен на ПСФК-то ?

Ми ти какъв си, бе!?
1914

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 02 апр 2010 20:38

Ние сме толкова съсипани,че очаквам загуба с 3:0.Най-зле играещият отбор сме,затова се надявам само на нов собственик.Но въпреки това в Еврото,ще заложа за Левски,просто сърце не ми дава да залагам на друг резултат,а ако все пак спечеля ще даря парите на Червения кръст,в супера до нас ги гледам някаква акция имат за събиране на помощи.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 20:41

Motko94 написа:Да се надяваме,че няма да има изцепки на феновете и от двата отбора(специално тези от Левски).Футболната игра не заслужава грозни сцени.

Какви изцепкки очакваш от феновете на Левски, при положение че в събота на стадиона ще има доста полиция, гарантирам ти,че и цивилки ще пуснат, понеже е откриване, церемонии, и т.н. ...?

Не се опитвай да отмиеш сцените от Мездра :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 02 апр 2010 20:44

TristaNNN написа:
Motko94 написа:Да се надяваме,че няма да има изцепки на феновете и от двата отбора(специално тези от Левски).Футболната игра не заслужава грозни сцени.

Какви изцепкки очакваш от феновете на Левски, при положение че в събота на стадиона ще има доста полиция, гарантирам ти,че и цивилки ще пуснат, понеже е откриване, церемонии, и т.н. ...?

Не се опитвай да отмиеш сцените от Мездра :)

Извинявай , но полицията невинаги е гаранция , че няма да се случи нещо непредвидено . Ставало е в далеч по-добри и по-добре организирани първенства от нашето . Да не говорим и че феновете на Левски понякога не отстъпват на тези на ЦСКА .

Но както и да е - дано да се получи интересен мач без изцепки , защото те грозят и срамят футбола .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 20:53

Според мен, 1-3 или 2-3 е мача. Много бързо направихте Черноморец велики. Откриват стадион - БРАВО!!! Похвално!!! Ама допреди няколко кръга куцо и сакато плюеше Балъков и чужденците му (евала на човека, че има психика и не му пука от мнението на някви криваци) и сега пак фаворит :lol:
Пълен и нов стадион на домакина може да е голям +, но може такъв гипс да налее на играчите, че ...абе дано все пак да стане хубав мач - всички фактори са налице 8-)
Освен това Левски ще търси зона Европа на всяка цена, така че този мач е ключов по отношение на точки. Абе, утре ще видим :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”