Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" [Официална тема]

Мнениеот pehopeho » 02 апр 2010 19:26

slavia_forever написа:
Левски-1914 написа:2:0 за ЛЕВСКИ! ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ, АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА ЗА НИЩО НА СВЕТА ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКИ СЪМ ГОТОВ!

Това означава ли, че заради това, че си от Левски, ако играе с Манчестър Юн в Англия, ще прогнозираш нереален резултат в полза на Левски заради това, че си сложил сините очила? И още един въпрос, свързан с това. Каква е разликата между прогноза и пристрастност, изхождайки от твоите разбирания?

П.С. Пиши с малки букви!

Ало, по-добрия модератор. Ако обичаш придържай се към темата (Черноморец-Левски). Има си форум Манчестър Юнайтед, а разликата между прогноза и пристрастност може да я обсъдите в спам темата.
2 на 0 за Левски, ножът е опрял до кокала вече, няма място за нито крачка назад!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 02 апр 2010 19:29

Все пак успях да се снабдя с ценната хартийка. Уви, намерих само една. Утре ще му мислим.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 02 апр 2010 19:33

Само едно нещо ще ти кажа,че Левски си е Левски,може да сме зле в момента,но да ми сравняваш Черноморец със нас си е пълна лудост.Какво като са ни били случва се веднъж.За какво да правим трагедий.А втория полусезон да не би Черноморец да играят добре?ААААААААААА?Айде стига с тези розови очила!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 апр 2010 19:35

Нещо от сорта на 3:0 или 3:1.Всъщност Славия вече са на 4 място,след днешната победа над Ботев,така че следващият който ще задмине Левски очевидно е Черноморец :lol:

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 02 апр 2010 19:43

3:0 ще и преляга.
Изпращайте ги на 8 място. Там и е мястото.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 02 апр 2010 19:57

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
levskar forever написа:Първо да се сравнява Черноморец с Манчестер,е много смешно,разликата е от небето до земята.Моята прогноза е 0-1 или 1-2.И АКО МУ СЕ ПИШЕ НА ЧОВЕКА С ГОЛЕМИ БУКВИ НЕКА ДА ГО ПРАВИ!!!Само ЛЕВСКИ!!!!!!!

Само че да даваш прогноза 1:2 при положение че Левски 3 мача не може да отправи удар във вратата,и при това за мач в Бургас който ще се играе пред врящи трибуни,и срещу отбор който есента би Левски на ходом в Ловеч също е доста смешно.И да си мислиш че Черноморец е като нещастниците от Своге или абонатите ви от Овча купел е несериозно.Ако мача се играе нормално -шараните ще ви смажат.

Лелелеллеле колко будали има на този свят , не е истина . Абе нафта ли си , петрол ли си , какво си , я се осъзнай малко . И какво като Левски няма удър 2 мача , за това е Левски и утре ще бие , да не ти е някое селско тимче , спокойно няма да се плашиш . Утре щяло да бъде врящ котел тцтцтцтцтцт , ти гледал ли си някога голям мач на Левски , ЦСКА , Локо Пд или Ботев да знаеш какво наистина се казва подкрепа на любимия отбор . Есента ни били на ходом , майко мила . Ти кой мач си гледал бе , пич . Без нито едно положение ни вкараха гол , а ние изпуснахме 5-6 чисти , а свали тия очила .

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 апр 2010 19:57

Всички неутрални фенове стискаме палци на Черноморец ;) прогноза 2:1, голът на Левски ще от дузпа, ако има такъв :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 02 апр 2010 19:59

Относно билетите, аз мисля че това е най-голямата простотия, която могат да направят черноморец.Отивам аз в Хотел България да взимам 3-4 билета за мен и приятели, и един изилза от офиса със поне 50 билета в ръка.. е добре, ако свършат билетите, този с 50те билета нито може да ги продаде, нито нищо, единствено хората, които искат да отидат на мача, а нямат билет, ще пострадат... българска работа (селяндурщина)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 апр 2010 20:01

Черноморец - Левски 3:1/голът за Левски от дежурната подарена дузпа/
Последна промяна от Sole на 02 апр 2010 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 апр 2010 20:02

golasimo написа:Лелелеллеле колко будали има на този свят , не е истина . Абе нафта ли си , петрол ли си , какво си , я се осъзнай малко . И какво като Левски няма удAр 2 мача , за това е Левски и утре ще бие , да не ти е някое селско тимче , спокойно няма да се плашиш . Утре щяло да бъде врящ котел тцтцтцтцтцт , ти гледал ли си някога голям мач на Левски , ЦСКА , Локо Пд или Ботев да знаеш какво наистина се казва подкрепа на любимия отбор .

Последното дерби много събрахте 8-9 хиляди. :lol: :lol: А пък и то това да беше само сега ,то от 5 години е така.
П.с.
savatabs написа:Относно билетите, аз мисля че това е най-голямата простотия, която могат да направят черноморец.Отивам аз в Хотел България да взимам 3-4 билета за мен и приятели, и един изилза от офиса със поне 50 билета в ръка.. е добре, ако свършат билетите, този с 50те билета нито може да ги продаде, нито нищо, единствено хората, които искат да отидат на мача, а нямат билет, ще пострадат... българска работа (селяндурщина)

Ти пък ,ако мислиш ,че някой ще си купи от него или от който и да е билет много се лъжеш......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”