Новата цел на Черно море: 9 поредни победи до края на сезона

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Новата цел - 9 поредни победи до края на сезона

Мнениеот Dobri » 02 апр 2010 15:56

garfild8 написа:
bojkyy написа:Ако нямахте такова ръководство и бяхте зели Шамак през зимата, нямаше да е толкова трудно

Не,колега.Ако бяхме взели Хидинк,след оставката на Кольо,сега щяхме да сме лидери...с поне 6 точки преднина. :roll:

Е да, но Перуката ви изпревари и го назначи в национала. :lol:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 02 апр 2010 16:15

Dobri написа:
garfild8 написа:
bojkyy написа:Ако нямахте такова ръководство и бяхте зели Шамак през зимата, нямаше да е толкова трудно

Не,колега.Ако бяхме взели Хидинк,след оставката на Кольо,сега щяхме да сме лидери...с поне 6 точки преднина. :roll:

Е да, но Перуката ви изпревари и го назначи в национала. :lol:

Да, и сега националният отбор ще гааазиии. Англия ще ги хапнем на закуска .. ех мечти ..

Що се отнася до темата. Мъчим ли се срещу отбри от Б група, нямаме място в Европа. Ще съм доволен единствено, ако видя наистина добра игра и голямо желание у фотболистите. Липсват ли тези неща, мястото ни е, където сме в момента ..

Успех Моряци !

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 02 апр 2010 16:21

garfild8 написа:

Той ша са откажи от националния на Турция заради гранд като Черно море, се пак не секи ден се предлагат такива неустоими оферти
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 02 апр 2010 17:16

Dobri написа:
Mourinio написа:Просто се надявам, а и не мисля, че Черноморец и Миньор имат някакъв шанс за 3-тото място

При тези изравнени сили в България, всички отбори от 3 до 9 място имат шансове.
Специално за Черноморец всичко зависи от утрешният им мач. Надявам се да се провалят. :)

Я не сакам да ми е добре, а гледам Вуте да е зле.

Sole
Контакти:

Re: Новата цел на Черно море: 9 поредни победи до края на сезона

Мнениеот Sole » 02 апр 2010 17:56

Има някакви теоретични шансове,в предвид слабите ЦСКА и Левски. А,на практика това бе напълно възможно,ако Великия стратег Велизар на бе отписал Първенството и загуби 5 точки предните 2 кръга. До като другите участници за Купата: ЦСКА,Славия и Миньор,макар,че и те отпаднаха,играха на 100% в последния кръг: ЛС-ЦСКА 0:0 Спортист-Берое 1:2 Сливен-Славия 1:2 и...Миньор-Велизар1:0: :evil:

blue lagun

Мнениеот blue lagun » 02 апр 2010 18:20

В началото на сезона написах,че отбора на Тича ще тръгне надолу! Бях оплют и охулен от кой ли не! Сега това е факт! Нещо се скъса в този отбор. Симптомите бяха на лице оттдавна! 9 поредни победи е утопия! Вижте с кой играете само! Обаче смятам,че е правилно да вярвате в това,пичове! Истинския фен се познава по подкрепата към любимия си отбор в труден момент! Все пак успех!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 апр 2010 18:44

Това е невъзможно освен ако не вземете Меси и Ибрахимович под наем до края на сезона :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 апр 2010 19:05

Резервната скамейка ви е много къса и това повлия за лошите резултати.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 апр 2010 19:08

Точно защото играем срещу силните си поставяме такива цели.Другата събота отиваме в Ловеч,после на локо Сф и Славия-скачаме и каквото стане.А вас?Вас ви разгромяваме пак с 4:1 :mrgreen: .Това да направят до края нашите,както разбира се и победа на Армията - ей тез 3 победи да вземат ми стига.Боли не боли,толкоз,няма само ние да се проваляме я,ще завлечем и други след себе си в пропастта,като най-много ми се ще да провалим Левски и ЦСКА.Задължително трябва да завлечем и тях при нас,т.е. извън зона ЕКТ и ще го направим.Това е нашата цел до края-да отървем България от туморните образувания и най-после в ЕКТ да не играе нито един от тях.А дали победите ще са 9 не зная,но се надявам да са 9 и се готвя за 9 победи,и играчите трябва да се готвят за 9 победи иначе нямат място в Черно Море.Велизар колкото и да е хулен сега със сигурност е готов да вземе 9 победи и надъхан докрай,дано бързо се върнат Жоро,Дани Георгиев и дори бай Милен и ще видим до края дали няма да сме друг отбор.Но едно обещавам-Черно Море няма да потъне сам,с нас ще завлечем и псевдо-грандовете Левски и ЦСКА задължително и най-вече онез устати агенти Тара и Николай,отсега се готвя за нов погром над комунизма на 2-ри май :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 19:29

Sole написа:Има някакви теоретични шансове,в предвид слабите ЦСКА и Левски. А,на практика това бе напълно възможно,ако Великия стратег Велизар на бе отписал Първенството и загуби 5 точки предните 2 кръга. До като другите участници за Купата: ЦСКА,Славия и Миньор,макар,че и те отпаднаха,играха на 100% в последния кръг: ЛС-ЦСКА 0:0 Спортист-Берое 1:2 Сливен-Славия 1:2 и...Миньор-Велизар1:0: :evil:

Безкрайно точно.Сега Велизар ще гони дивото(3-то място),ама много,много трудно ще стане.По принцип съм оптимист,но за тази цел 3 място и Лига Европа,съм много голям песимист.Шанса да успеем е около 2%.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”