Какво мислите за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: Какво мислите за ТИТАН

Мнениеот Боримечката » 02 апр 2010 13:09

Love_ написа:Ето казвам ти по темата. Не може някакви смешници на по 16,17,18 и т.н, които дори нямат елементарна култура и не виждат по далече от носа си да ми обесняват как стоят нещата. Титан са най-добрите собственици, който можем да имаме в ТОЗИ момент. Правят грешки, което е съвсем нормално. В България няма нито един изграден модел за каквото и да било(не говоря само за футбол!). Не е лесно нещо да почнеш от нулата и да го развиеш пък и да ти носи приходи(да не говорим, че те почнаха от МИНУС). Стига сте опявали, като девственица за ***. Мнението на феновете никои не трябва да го отразява, докато се напиват преди мачовете, друсат и навлизат на стадиона. Не ми казвайте, че в Мездра това е провокация, защото съм малко по-наясно от вас. Нормално собствениците да кажат това, за да поучат възможно най-малкото наказание ! В България всеки е разбирач, а не може да сметне 8.9 или пък не може си напиши мнението на що годе разбираем език.
Няма смисъл след 1-2 слаби сезона да се реве против ръководството, да ИЗЧАКАМЕ 5-6 години и тогава, това се отнася и за треньорите ! Българина е как да се изразя простоват, за него няма значение какво ще е утре, важно вечерта да се е наял и напил като свиня ! Докато не си променим това мислене сме за никъде !

В общи линий съм съгласен с теб.Разбирам ги Титан,наистина много дългове наследиха,но пък от Лупи ни спасиха!(..и рима има :) )Според мен трябваше в самото начало да заложат на даден екип,да се заяви ясно,че те ща са хората,докато не се оправят бакийте.Със такава ясна позиция смятам,че никой нямаше да им се разсърди за даден резултат.Но те тръгнаха хем борчове да оправят,хем да търсят максимално представяне на отбора.Ей тука им грешката според мен!
Не е късно това да се поправи,но трябва да внимават на кого ще заложат!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 02 апр 2010 13:14

samo CSKA написа:Някой който да дава футболни съвети на шефовете!

Това е утопия! Такъв човек може само да пречи. На собствениците не им трябват футболни съвети, а да им се изстискват портфейлите с футболни аргументи, но на терена, а не в офиса.

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 02 апр 2010 13:14

zavinagicska написа:Здравейте,искам да попитам естествено червените фенове,какво мислят за управлението на титан ако може това да се нарече управление.Според мен за пореден път неможем да случим на хора с ясна стратегия за развитие на клуба,само се запълват дупки правят се кърпежи не се назначават правилните хора няма пари бавят се заплати, един терен за децата неискат да направят.Всички отбори в А група направиха поне по един изкуствен терен за юношите само ние не,аз не виждам светлина в тунела и според мен още доста ще страдаме с тези мутраци.

При гЛУПИ по-добре ли беше? Хората поне се опитват да оправят бакиите сътворени от този "феномен". Може и да не са най-добре справящите се собственици на български клуб, но трябва малко време и търпение. Започвайте да им искате сметка за слабо представяне и липса на ясна стратегия, след като изчистят задълженията на клуба!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 апр 2010 13:35

Аз искам да попитам всички плачещи от Титан фенове, защо ? Не сте ли вие , които изтъквате , че на треньор се дават две години толеранс? Не сте ли вие които искате един отбор да се обиграва сезон или два и тогава да се търсят резултати? Ами дайте малко време и на собствениците тогава. Първо те трябва да си оправят бакиите, след това треньора и отбора. Можете да търпите мърдите на терена, до като заиграят някакъв сносен футбол, можете да търпите треньор, с който губим по 6-7 точки преднина или нямаме от 4-5 кръга победа , а не можете да потърпите до като се изчистят всички задължения, оправят базите и се намерят точните хора . Те не са вълшебници с пръчка и всичко да става ей така. И на тях и трябва време, ама трябва да има и кой да чака.

Riko2277
Контакти:

До Господа шефовете на ЦСКА

Мнениеот Riko2277 » 04 апр 2010 19:29

Незная дали четеш форумите г-н Борисов,но е време да се замислиш защо така се получава в ЦСКА,а истината е една на тези футболисти им трябва трениор които да ги надахва,и забога сега е момента да намерите такьв,нерискуваите сезона немьчете запалянковците те не са виновни за това че обичат този отбор и че дават всичко за него,така както някои не го правят на терена!Имаме малко свободно време ,един по лек мач ,и един които няма да се играе-намерете треньор преди важните и много трудни мачове които предстоят!

ludfen
Контакти:

Re: До Господа шефовете на ЦСКА

Мнениеот ludfen » 04 апр 2010 19:34

Според мен трябва да се върне Стойчо.
Какво стана с Едуард Ераносян той също ми се вижда свестен треньор.

Riko2277
Контакти:

Мнениеот Riko2277 » 04 апр 2010 19:41

Ами Паро Никодимов, Цецо Иончев !

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 04 апр 2010 19:43

ludfen написа:Според мен трябва да се върне Стойчо.

има наказание от УЕФА след което поема Локомотив Пловдив
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 04 апр 2010 19:48

Стойчо не може да се върне,защото поставя много условия-висока заплата,скъпа селекция и поне 7 уредени мача,Еду ще ви иска много пари за медицински разходи,който и от двамата да дойде на армията ще спомогне за по-бързото превръщане на Титан в Титаник.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 04 апр 2010 19:56

roknrolla написа:

Стойчо не може да се върне,защото поставя много условия-висока заплата,скъпа селекция и поне 7 уредени мача,Еду ще ви иска много пари за медицински разходи,който и от двамата да дойде на армията ще спомогне за по-бързото превръщане на Титан в Титаник.

Стига сте писали глупости бе...
Какви уредени мачове при 16 точки пред подуенци, в най голямото безпаричие при Лупи???
А що се отнася до заплатата, както даваха на Пенев и Андоне по 25000 евро заплата-така ще дадат и на него.
Само Стойчо ни е спасението.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”