Love_ написа:Ето казвам ти по темата. Не може някакви смешници на по 16,17,18 и т.н, които дори нямат елементарна култура и не виждат по далече от носа си да ми обесняват как стоят нещата. Титан са най-добрите собственици, който можем да имаме в ТОЗИ момент. Правят грешки, което е съвсем нормално. В България няма нито един изграден модел за каквото и да било(не говоря само за футбол!). Не е лесно нещо да почнеш от нулата и да го развиеш пък и да ти носи приходи(да не говорим, че те почнаха от МИНУС). Стига сте опявали, като девственица за ***. Мнението на феновете никои не трябва да го отразява, докато се напиват преди мачовете, друсат и навлизат на стадиона. Не ми казвайте, че в Мездра това е провокация, защото съм малко по-наясно от вас. Нормално собствениците да кажат това, за да поучат възможно най-малкото наказание ! В България всеки е разбирач, а не може да сметне 8.9 или пък не може си напиши мнението на що годе разбираем език.
Няма смисъл след 1-2 слаби сезона да се реве против ръководството, да ИЗЧАКАМЕ 5-6 години и тогава, това се отнася и за треньорите ! Българина е как да се изразя простоват, за него няма значение какво ще е утре, важно вечерта да се е наял и напил като свиня ! Докато не си променим това мислене сме за никъде !
В общи линий съм съгласен с теб.Разбирам ги Титан,наистина много дългове наследиха,но пък от Лупи ни спасиха!(..и рима има

Не е късно това да се поправи,но трябва да внимават на кого ще заложат!