Клубни пристрастия :)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

jivko.furlinski
Контакти:

Re: Клубни пристрастия :)

Мнениеот jivko.furlinski » 02 апр 2010 12:13

Аз не се интересувам от нито един отбор освен от БОТЕВ!!!! Неми пука кой отбор как ще завърши. Гледам европейски футбол когато няма какво да правя. Просто за да убия време. А когато ги гледам само се ядосвам. Като им видя стадионите,футболистите и играта като цяло и като ги сравня с нашата родна картинка , виждам колко сме далеч от истината,но....... това е нашата родна действителност. То кое ли ние наред ,че и футбола да ни е европрйски. Но каквото и да става САМО БОТЕВ!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 апр 2010 12:17

Аз сЪм си болен ЛЕВСКАР,но изпитвам ОГРОМНА симпатия и кЪм Байерн Мюнхен :mrgreen:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 02 апр 2010 12:19

jivko.furlinski написа:Аз не се интересувам от нито един отбор освен от БОТЕВ!!!! Неми пука кой отбор как ще завърши. Гледам европейски футбол когато няма какво да правя. Просто за да убия време. А когато ги гледам само се ядосвам. Като им видя стадионите,футболистите и играта като цяло и като ги сравня с нашата родна картинка , виждам колко сме далеч от истината,но....... това е нашата родна действителност. То кое ли ние наред ,че и футбола да ни е европрйски. Но каквото и да става САМО БОТЕВ!!!!!!!!!!

:) От известно време, покрай момчето от Благоевград чета редовно форума на Юнайтед ... все едно е форума на Левски. Толкова титли имаме, тоя не става за крив, оня за прав. Този трябва да си върви, онзи да купим ... загубена работа.
Глори хантърс /преследвачи на слава/ на 290%. Сакън, ако не са първи! То за това сигурно пеят "Глори, глори Ман Юнайтед".

А къде е любовта към отбора, просто заради самия отбор? Тц! Няма я!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2010 12:23

Blue_Lion написа:Левски е отбора в моето сърце,моята Религия ! Харесвам много Chelsea,но какво става там,рядко ме вълнува,или поне не така,както ако се случва със Сините от София ! Наслаждавам се на играта им,но нищо повече - английски отбор,с проблеми който са далеч от нашата действителност ;)

Взимам мнението ти назаем ......все едно аз съм го писал ! ....... ;)
Обичам Левски .............и просто харесвам Челси ......а да, и Шефилд Юн.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 02 апр 2010 12:30

Фен на ЦСКА съм .. Много силно симпатизирам на Барселона и Аякс .. А друг отбор,който ми е симпатичен,но не следя всичко около него е Оксер :)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 апр 2010 12:34

AGAINST MODERN FOOTBALL!
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 02 апр 2010 12:36

Обичам ЦСКА и МАнчестер а симпатични са ми Аякс,Милан и Ботев ПД

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2010 12:57

Аз пък съм фен най-вече на футбола като идея. Ако малко преди финала на световното ми се обадят десетина приятели да направим едно мачле, въобще няма да се замислям ... отивам да ритам!
Иначе от дете киснех на "Ивайло" и харесвах "Левски" от съперниците, които идваха да се мерят с нас. Само те донякъде ни затрудняваха :mrgreen: (все пак говоря за края на 80-те). Може би тогава постепенно синята идея се е загнездвала в сърцето ми. Харесвам Милан, Атлетико, Фейенорд... но каквото и да направят тези отбори, няма база сравнение с една трудна победа на "Левски" над стойностен съперник. Литекс да речем. Да не говорим за Удинезе и Марсилия. :mrgreen:
П.С. Апропо, поздрави на всички, които харесват Атлетико. Време е за финал!

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 02 апр 2010 13:15

Винаги ще съм локомотивка, Локо София - това е отборът ;) .. Отделно много харесвам Манчестър Юнайтед , въпреки че са дооста далече от България, все пак си ми е мечта да посетя Олд Трафорд :)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 02 апр 2010 13:40

Левски и Вердер Бремен ;)
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Футбол - България”