slavia_forever написа::?:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Бира, ти винаги имаш място и си добре дошъл, в моя форум!

slavia_forever , завинаги на бул.'Руски'' !!!

Пожелавам ти, да посетиш София и ЦУМ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slavia_forever написа::?:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lsssss написа:Ще ти отговоря на въпроса,който си задал в темата:фенове на Локо ПД в този форум НЯМА!Не знаеш какви разбрани и добри хора има,но истината е,че тук пишат само малолетни малоумници,чудя се и аз за какво ле се регнах,но както и да е,явно аз също съм от тези малоумници..та мисълта ми беше,че не трябва да си правиш изводи за феновете на Локо ПД в този форум,пак ти казвам тук е пълно с малолетници,които избиват комплексите си и си нямат работа,затова и са толкова малко!Влез някой ден,ако имаш желание,във истинският форум на феновете на Локо ПД и ще останеш изумен от умните им разсъждения,знам,че тук също има някои от тях,но това е друг тема...затова другите трябва да им пишат темата!
slavia_forever написа:lsssss написа:Ще ти отговоря на въпроса,който си задал в темата:фенове на Локо ПД в този форум НЯМА!Не знаеш какви разбрани и добри хора има,но истината е,че тук пишат само малолетни малоумници,чудя се и аз за какво ле се регнах,но както и да е,явно аз също съм от тези малоумници..та мисълта ми беше,че не трябва да си правиш изводи за феновете на Локо ПД в този форум,пак ти казвам тук е пълно с малолетници,които избиват комплексите си и си нямат работа,затова и са толкова малко!Влез някой ден,ако имаш желание,във истинският форум на феновете на Локо ПД и ще останеш изумен от умните им разсъждения,знам,че тук също има някои от тях,но това е друг тема...затова другите трябва да им пишат темата!
Има - Бира Бекс е такъв. Лаута Хуулс е страшно интелегентно момче, на което се възхищавам, но от скоро не влиза. Има - ПОВЯРВАЙ
slavia_forever написа:Не съм двуличник, но сега виждаш, с твоето мнение, кой провокира продължаване на "любовната" ми авантюра във вашия форум. Всеки има право да е дебил, ти включително.
l_fen написа:slavia_forever написа:Не съм двуличник, но сега виждаш, с твоето мнение, кой провокира продължаване на "любовната" ми авантюра във вашия форум. Всеки има право да е дебил, ти включително.
ти си жалко маниполатор4е на което му трябва вибратор4е,кюстендилецо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта